Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καβάλα | Αποχώρησε από τον ΑΟΚ ο Γιάννης Αντωνιάδης

Παραιτήθηκε  από τη θέση του γενικού αρχηγού του ΑΟΚ, ο Γιάννης Αντωνιάδης. Θέση που κατείχε από το περασμένο καλοκαίρι. Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο από την πλευρά του ΑΟΚ μέχρι αυτή τη στιγμή.  Πάντως αναμένεται να γίνουν επαφές με άτομα που γνωρίζουν καλά την ομάδα εδώ και χρόνια.

proininews.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής στο ENA Channel : “Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, τα όνειρα των αθλητών γίνονται πραγματικότητα”

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής, ο νεαρός αθλητής από την Ελευθερούπολη Καβάλας, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να σημειώσει μια εξαιρετική επίδοση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία. Ο Γαβριήλ τερμάτισε 7ος στον τελικό του αγωνίσματος, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο της φυσικής του κατάστασης και της αθλητικής του προετοιμασίας.

Η επίδοση αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και υποστήριξης από την οικογένεια, τους προπονητές και την τοπική κοινωνία της Ελευθερούπολης. Ο νεαρός αθλητής έχει εργαστεί ακούραστα, με ώρες προπόνησης και συμμετοχής σε διάφορους αγώνες, προκειμένου να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Η επιτυχία του στον παγκόσμιο στίβο αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους αθλητές της περιοχής.

Στο αγώνισμα, ο Γαβριήλ έδειξε από την αρχή αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, κρατώντας σταθερό ρυθμό και αποδεικνύοντας την ικανότητά του να ανταγωνίζεται με τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Η κατάκτηση της 7ης θέσης σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα και επιβεβαιώνει τη δυναμική του για μελλοντικές επιτυχίες.

Ευχόμαστε στον Γαβριήλ καλή συνέχεια και πολλές ακόμα επιτυχίες στο μέλλον!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΟΘΑΚ | Αήττητοι στην Κορυφή του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑΚ ξεκίνησε την πορεία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας με εξαιρετικές επιδόσεις.

Με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η ομάδα κατάφερε να βρεθεί μόνη στην κορυφή του Δ’ ομίλου της Ά φάσης. Αυτή η εντυπωσιακή αρχή δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και στρατηγικής προετοιμασίας από τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Η απόδοση της ομάδας στους πρώτους αυτούς αγώνες δείχνει τη δυναμική και τις δυνατότητές της, θέτοντας τις βάσεις για μια πολλά υποσχόμενη συνέχεια στη διοργάνωση. Οι νίκες αυτές όχι μόνο ανεβάζουν την ψυχολογία της ομάδας, αλλά και αυξάνουν τις προσδοκίες για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Με τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα να βρίσκονται στο ζενίθ, η ομάδα του ΝΟΘΑΚ δείχνει έτοιμη να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο και πάθος για να επιτύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του ΝΟΘΑΚ: 

Με 3 νίκες σε  ισάριθμες αναμετρήσεις η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑΚ βρέθηκε μόνη στην  κορυφή του Δ´ ομίλου της Ά φάσης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής κατηγορίας.

Ένα διήμερο γεμάτο  ένταση , γκολ και χαμόγελα προσέφεραν οι παίχτες του ομίλου στο κοινό που βρέθηκε δίπλα τους στην προσπάθεια για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Η Β ´φάση του πρωταθλήματος μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη  το διήμερο 22-23 Μαΐου 24, όπου θα κριθούν τα 2 εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Εμείς θα είμαστε εκεί, εσείς ;

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαμαντίδης: Εγώ μπορεί να μην έκανα ότι ο Σλούκας, είμαστε χαρούμενοι που είναι στον ΠΑΟ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στο pre game του τελικού του ΠΑΟ με τη Ρεάλ και οι ατάκες του ήταν εξαιρετικές για όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.

Το πρώτο αφορούσε την αποθέωση από τον κόσμο: «Είναι πάντα υπέροχο να ακούω το όνομα μου από τον κόσμο του Παναθηναϊκό… Έπαιξα τόσο χρόνια στον ΠΑΟ, είχαμε πολλές επιτυχίες και υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη»
Μας έχεις πληγώσει εμάς τους Γάλλους ειδικά το 2005 στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ: «Εκεί κάνατε λάθη και μας δώσατε την ευκαιρία να φτάσουμε στην ανατροοπή. Αλλά έτσι είναι η ζωή στον αθλητισμό και το ξεπεράσατε και έχετε πολλές επιτυχίες από τότε»

Τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο περίπλοκα για τον ΠΑΟ: «Ναι αλλά επιστρέφει μετά από 13 χρόνια σε τελικό. ¨Εχει σίγουρα έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως η Ρεάλ. Ας κερδίσει ο καλύτερος αλλά θέλω να το πάρει ο Παναθηναϊκός»

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας Σλούκας έκανε μια μεγάλη μεταγραφή. Στην εποχή σου νομίζεις ότι θα μπορούσες να κάνεις κάτι ανάλογο; «Εγώ μπορεί να μην το έκανα αλλά εγώ είμαι ο Δημήτρης, αυτός είναι ο Κώστας. Ο Κώστας Σλούκας διάλεξε ό,τι ήταν καλύτερο για εκείνον, είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στον Παναθηναϊκό».

protothema.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en