Η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας στην παλιά μουσική με έργα στο πνεύμα της Μεγ. Εβδομάδας

Την Μεγ. Τετάρτη 27 Απριλίου στις 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο της Παλιάς Μουσικής – που έχει χτιστεί πάνω στα ερείπια παλαιοχριστιανικού ναού (περιοχή Παναγίας) – η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της, Αθανάσιου Παρμενίδη, θα προσφέρει μία πολύ όμορφη συναυλία με έργα κατανυκτικού και πένθιμου ύφους, καθώς οδεύουμε προς τη Μεγ. Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, εκτός από το πασίγνωστο εγκώμιο «Αι γενεαί πάσαι», θα ακουστούν έργα μεγάλων μουσουργών (Βέρντι, Σοπέν, Αλμπινόνι κ.ά.) που παραδοσιακά συνδέονται με την κορύφωση του Θείου Δράματος.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε σε τούτη την ξεχωριστή συναυλία, με την οποία ο Δήμος, το Δημοτικό Ωδείο και η Φιλαρμονική του συμβάλλουν στην εμπέδωση του πνεύματος της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σύσσωμη η Διοίκηση, η Διεύθυνση και η ευρύτερη Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και Καλή Ανάσταση!

 

174f4b6c-a7c4-4ee3-bd4b-377f24d60e3e a72f7f2d-d29e-4e0c-b9c7-b7721cec754f de85ad50-5410-4fd4-9b24-a479d71bbdca