Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Η Περιφέρεια ΑΜΘ|ΠΕ Καβάλας στο πλευρό των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ενημερώνει την τοπική κοινωνία ότι από την Τετάρτη 8/2/2023, και για τις προσεχείς ημέρες, θα συγκεντρώνεται
αντίστοιχη βοήθεια στην αίθουσα "Νικόλαος Μάρτης" στο Διοικητήριο Καβάλας, από τις 08:00 έως τις 15:00.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Συνεχίζονται τα προβλήματα με την έλλειψη του προσωπικού στο Νοσοκομείο της Δράμας

Παρα τις γιορτές και τις αργίες, τα βλέμματα των εργαζομένων του Εθνικού Συστήματος Υγείας, παραμένουν στραμένα στα προβλήματα που αντιμέτωπίζουν τους τεέυταίους μήνες και αυτά έχουν να κάνουν με τις ελλείψεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Σε όλα τα προβλήματα ώστοσο που αντιμέτωπίζουν οι ιατροί του Νοσοκομείου της Δράμας, έρχεται να προστεθεί και το θέμα των απογευματιών χειρουργίων αλλά και και τις απασχόλησεις των ιδιωτικών ιατρών στις δημόσιες δομές κατί το οποίο κρίνεται  μη εφικτό.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ανοδική η πορεία της καταναλωτικής κίνησης στα καταστήματα της Δράμας την περίοδο του Πασχα

Απο της αρχές της μεγάλης εβδομάδας, ξεκίνησε η ανοδική πορεία της καταναώτικής κίνησης αλλα και του αγοραστικού ενδιαφέροντος στα εμπορικά καταστήματα της Δράμας, με τους καταναλωτές να κάνουν αγορές και δώρα για την περιόδο του Πάσχα. Συμφωνα με επαγγελαμτίες ωστόσο, η κίνηση κατα την διάρκεια της Μ.Εβδομάδας να είναι καλή, όμως όχι όπως τις άλλες χρονίες όπου, οι καταναλωτές δεν είχαν να έρθουν αντιμέτωποι με τις ανατιμήσεις.

Την ίδια ώρα την Μ.Τρίτη 30 Απρίου τέλειωσε και η προθεσμία της διασύνδεσης, των POS με τις ταμειακές μηχανές, με τον πονοκέφαλο ωστόσο απο την πλευρά των επαγγεματιών να συνεχίζεται.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Εργατική Πρωτομαγιά | Απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων τη Μ. Τετάρτη

Τα συνδικάτα θα τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις, παρόλο που επίσημη αργία έχει μεταφερθεί από το υπουργείο Εργασίας για την Τρίτη 7 Μαΐου.

Η απεργία θα έχει αντίκτυπο και στις μεταφορές καθώς με την απόφαση συμμετοχής που έλαβε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, δεν θα πραγματοποιηθούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ενώ ανάλογη απόφαση έλαβε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, αναμένονται οι ανακοινώσεις των σωματείων εργαζομένων στα συγκεκριμένα ΜΜΜ.

Επίσης απεργούν δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι των ΜΜΕ, την Μ. Τρίτη όσοι εργάζονται σε εφημερίδες και την Μ. Τετάρτη όσοι εργάζονται σε ηλεκτρονικά μέσα.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της χώρας από τα εργατικά κέντρα, τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.

Κάλεσμα της ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει πως «δεν “διεκδικεί” από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις να κηρύσσουν ως Αργία την 1η ΜΑΗ και μάλιστα μεταφερόμενη και περιφερόμενη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, στην 24ωρη Γενική Απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Τετάρτη 1η Μαΐου και στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων, στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στα Συλλαλητήρια των Εργατικών Κέντρων».

Η ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. επισημαίνει πως «καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν δυναμικά το παρών στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 1η του Μάη 2024, σε ολόκληρη τη χώρα. Η απεργιακή συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην Αθήνα θα γίνει στις 11:00πμ, στην Πλατεία Κοραή».

Στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ: «Για την εργατική τάξη σε όλο τον κόσμο, η Πρωτομαγιά αποτελεί τον φάρο της ανειρήνευτης ταξικής πάλης. Δεν θα περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ να καταργήσει την απεργία της πρωτομαγιάς, βασισμένη σε νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και να την μετατρέψει σε εορταστική αργία.

Οι αγώνες μας πρέπει να συνεχιστούν και να δυναμώσουν.

Όλοι στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα, στις 10:30 το πρωί στο Σύνταγμα».

naftemporiki.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en