Ζωντανεύει το συνδικαλιστικό κίνημα το ΕΥΚ
Ολική επαναφορά στην κοινωνία και τα προβλήματα της θέλει να κάνει η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας και ο νέος πρόεδρος Ευθύμης Μακρογιάννης. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα γνωστοποίησε σειρά ενεργειών και δράσεων ώστε να τονωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα και να ξαναζωντανέψουν τα σωματεία στην πιο κρίσιμη εποχή για τα εργασιακά στην χώρα μας.
Μεταξύ των πρωτοβουλιών περιλαμβάνονται η επαναλειτουργία του γραφείου νομικής κάλυψης για εργαζομένους κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πραγματοποίηση σύσκεψης με τα σωματεία για τα προβλήματα τους, η συνδικαλιστική εκπαίδευση ή αλλιώς φροντηστήριο για τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και η οργάνωση ομιλιών από ειδικούς για το ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις.
Παράλληλα η μαύρη εργασία και η ανεργία είναι τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα του κινήματος τόνισε ο κ. Μακρογιάννης υποσχόμενος παρεμβάσεις του ΕΥΚ και στα δύο θέματα.