Quantcast
Connect with us

ΞΑΝΘΗ

Ζημιές έπειτα απο φωτιά σε μονοκατοικία στον Κύρνο Ξάνθης

Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 22.45 το βράδυ του Σαββάτου μονοκατοικία στον Κύρνο Ξάνθης, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική που κατάφερε μεν να σβήσει τις φλόγες στη 01.10, ωστόσο από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημίες στην οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπού κατοίκου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή 46χρονος Ανθυπασπιστής – Διεκομίσθη στο 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης

Σε ηλικία 46ετών έφυγε από τη ζωή στέλεχος του Στρατού Ξηράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, πρόκειται για τον ΕΜΘ Ανθυπασπιστή Πεζικού Χ.Σ, 46 ετών ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση εκτός οργανικής δύναμης (ΕΟΘ), με μακρά αναρρωτική άδεια.

Ο άτυχος Ανθυπασπιστής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να διακομίσθηκε αρχικά στο 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

kranosgr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη | Διέρρηξε επιχείρηση και έκλεψε μία τηλεόραση – Προσπάθησε να «ανοίξει» άλλες δύο!

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε με αιχμηρό αντικείμενο μία επιχείρηση στην Ξάνθη προκαλώντας φθορές και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία τηλεόραση, ενώ ακολούθως επιχείρησε να διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο δύο καταστήματα της πόλης χωρίς να τα καταφέρει, προκαλώντας επίσης φθορές. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός, διότι έπειτα από σχετική καταγγελία εντοπίσθηκε στον αύλειο χώρο της οικίας του ένα (1) δεσποζόμενο ζώο συντροφιάς (σκύλος), για το οποίο δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας του. Επιβλήθηκαν στον δράστη τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την 28-04-2024 το πρωί στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Ενεργείται προανάκριση από τον Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη την 28-04-2024 το μεσημέρι σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία ημεδαπή, η οποία όπως διαπιστώθηκε νωρίτερα αφαίρεσε από ανασφάλιστη οικία έτερης ημεδαπής, ένα χρυσό σταυρό με χρυσή αλυσίδα λαιμού, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της δράστιδας και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου.

Πηγή: xanthinea.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην Ξάνθη | 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του!

Ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του παίρνοντας χάπια – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άφησε δυο σημειώματα στα οποία εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα .

Ανείπωτη τραγωδία στην Ξάνθη το Σάββατο 27 Απριλίου – Ο 17χρονος  διέμενε σε οικοδομή στην οδό Καβάλας με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον 17χρονο εντόπισε ο πατέρας του ενώ στο σπίτι ο αυτόχειρας άφησε δυο σημειώματα στα οποία εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

xanthipost.gr

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en