Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητήριο Καβάλας | Νέα συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές από το σεισμό στα γραφεία του Επιμελητηρίου, έως την Παρασκευή (17/02).

Σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρει τα εξής:

Το Επιμελητηρίου Καβάλας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, για τη στήριξη των πληγέντων, από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και την αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να παρασχεθεί βοήθεια.

Με την πρωτοβουλία μας αυτή, στέλνουμε το μήνυμα αλληλεγγύης και την φιλανθρωπία, του ελληνικού λαού, των πολιτών μας και των επιχειρηματιών μας, στους χιλιάδες πληγέντες, προκειμένου να ξεπεράσουν τις τρομακτικές συνέπειες, με τις λιγότερες απώλειες, και προκειμένου να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές τους.

Απευθύνουμε, κάλεσμα στις επιχειρήσεις, μέλη μας και σε όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, όσα περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης είναι δυνατόν, προκειμένου να αποστείλει η ανθρωπιστική βοήθεια μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια των συνανθρώπων μας να επιβιώσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, και θα το καταφέρουμε.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται είναι:

1. Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, υπνόσακοι, μαξιλάρια.

2. Καθαρά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, χειμερινές μπότες, παλτό, κασκόλ και γάντια.

3. Τρόφιμα μακράς διάρκειας, (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί κ.α),

4. Βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα, πάνες και είδη βρεφικής φροντίδας.

5. Είδη ατομικής υγιεινής για γυναίκες.

6. Φάρμακα άνευ συνταγής και Υγειονομικό υλικό (βαμβάκι, γάζες, επιδέσμους κ.ά.

Συγκεντρώνουμε τα είδη, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καβάλας, έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 (καθημερινά, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:00-15:00), τηλ. 2510222212.

Τα είδη θα μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές σε συνεργασία με τις Αρχές των δύο χωρών.”

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Κασσελάκης από Δράμα: Στις ευρωεκλογές στείλτε μήνυμα στην κυβέρνηση

Στην πόλη της Δράμας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωσης της Κουμουνδούρου ο κ. Κασσελάκης «έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επευφημίες, ενώ κατά την υποδοχή του δέχτηκε ως δώρο κι ένα λεύκωμα με φωτογραφίες της πόλης».

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφτηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, όπου το Επαγγελματικό Λύκειο Δοξάτου, με την υποστήριξη του Μουσικού Σχολείου, παρουσίασαν τα αποτέλεσμα της εργασίας τους πάνω στο κρασί.

Κασσελάκης: «Στείλτε μήνυμα στις Ευρωεκλογές»
Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες κάθε ηλικίας. Αφού άκουσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή σε ό,τι αφορά τις υποδομές και τις συγκοινωνίες, τόνισε: «Η χώρα έχει κυβέρνηση τα τελευταία πέντε χρόνια. Εάν δεν έχει υπάρξει πρόοδος στις υποδομές, στείλτε της ένα μήνυμα. Τόσα χρήματα χάνονται σε σπατάλη του κράτους, είτε πρόκειται για ψηφιακά έργα, τα οποία ερευνά τώρα η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, είτε για την Πολιτική Προστασία, για ζημιές που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, είτε πρόκειται για σπατάλη ακόμα και στα νοσοκομεία, που πληρώνουν πιο πολλά τώρα σε εργολάβους αντί στους νοσηλευτές, στις καθαρίστριες, σε φύλαξη. Υπάρχει η χρηστή διοίκηση κι η υπάρχει και η σπατάλη. Ας κάνουν τα έργα εδώ, αν πραγματικά σέβονται τη Δράμα και όλη την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη».

Ο κ. Κασσελάκης δεσμεύτηκε για τον εξονυχιστικό έλεγχο της σπατάλης των κρατικών πόρων. Επιπλέον, συζητώντας με πολίτες που εξέφρασαν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, υπογράμμισε ότι το φορολογικό πρόγραμμα του κόμματος έχει στο επίκεντρό του την ελάφρυνση των μικρών και των μεσαίων εισοδημάτων.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Στ. Κασσελάκης στο ENA Channel : Η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη, είμαι αισιόδοξος για Ευρωεκλογές

Στην πόλη της Καβάλας περιόδευσε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου 2024 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ο κ. Κασσελάκης περπάτησε στην αγορά της Καβάλας και συνομίλησε με πολίτες ενώ στην συνέχεια εγκαινίασε και το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κανάρη.

Σε συνέχεια σε δηλώσεις του στο ENA Channel ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις επικείμενες ευρωεκλογές λόγω της μεγάλης θετικής ανταπόκρισης από τον κόσμο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παρέδωσε 4 μηχανές στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ο Alex Haditaghi

Στην παράδοση τεσσάρων μηχανών προς την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο επιχειρηματίας Alexander Haditaghi.

Ο κ. Haditaghi πρόκειται να προχωρήσει σε μία σειρά ενεργειών στήριξης στην τοπική κοινωνία (αναμένεται αντίστοιχη ενέργεια από τον ίδιο και στον τομέα της υγείας) και η παράδοση των μηχανών στην Αστυνομική Διεύθυνση είναι η πρώτη από αυτές.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en