Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Εξόφληση τέλους τήρησης μερίδας στο ΓΕΜΗ έως 30.10.2020

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο ΓΕΜΗ, υποχρεούνται να καταβάλλουν το ετήσιο «τέλος τήρησης της μερίδας τους» στο Γ.Ε.ΜΗ., μέσα στις προθεσμίες, που ορίζει η ΚΥΑ 79752/30-12-2014 (ΦΕΚ Β’ 2623/31 -12-2014), δηλαδή εντός της κάθε ετήσιας χρήσης.

Σε περίπτωση που κάποιος υπόχρεος δεν το καταβάλλει μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες και δεν έχει διαγράφει από το Γ.Ε.ΜΗ., το εν λόγω τέλος (σύμφωνα με το άρθρο 3 της ΚΥΑ), αποστέλλεται, από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου, στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ)».

Κατόπιν αυτών, ενημερώνουμε και καλούμε όλες τις επιχειρήσεις που δεν έχουν προβεί στην εξόφληση των τελών ΓΕΜΗ, να προβούν στην εξόφλησή τους χωρίς προσαυξήσεις, μέχρι την 30-10-2020 προκειμένου να μην γίνει βεβαίωσή των οφειλών στην Δ.Ο.Υ. Με την παρέλευση της προθεσμίας αυτή τυχόν εκπρόθεσμη εξόφλησή θα επιβαρύνεται με προσαυξήσεις.
Για τα τέλη τήρησης μερίδας στο ΓΕΜΗ που δεν θα εξοφληθούν, η διαδικασία βεβαίωσής των, θα αρχίσει από την 15/11/2020 [σύμφωνα με τις κείμενες Διατάξεις και την απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ αριθμ.Α.1197/2019 (ΦΕΚ 1911/Β/28-05-2019)].

Η πληρωμή γίνεται με τους παρακάτω τρόπους
Μέσω web-banking που υποστηρίζει πληρωμές ΔΙΑΣ σε Τράπεζα
Τα ανωτέρω τέλη δεν πληρώνονται στο Επιμελητήριο
Δικαιούχος είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.)

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Σε περίπτωση ΔΙΑΚΟΠΗΣ/ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ στοιχείων της επιχείρησης παρακαλούμε να ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου πριν προβείτε στην εξόφληση του ποσού
Σε περίπτωση που έχετε εξοφλήσει τις ανωτέρω οφειλές σας πριν την λήψη της παρούσας ειδοποίησης παρακαλούμε αγνοήστε την.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με τις οφειλές σας στο Γ.Ε.ΜΗ., μπορείτε να ενημερωθείτε ηλεκτρονικά μέσω του www.services.businessportal.gr ή μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας (Ομονοίας 50 – Τηλ: 2510222212 εσωτ.1).

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en