Ελευθεριάδου | Η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο την τύχη του

“Βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση σε σχέση με πέρσι όσον αφορά την πανδημία…” τόνισε σε δηλώσεις της στο enanews.gr η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.

Σχολιάζοντας την κατάσταση των κρουσμάτων πρόσθεσε ότι το 95% των ΜΕΘ είναι κατειλημμενο στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ ενώ έκανε λόγο πως η κυβερνηση δυστυχώς έχει αποφασίσει να αφήσει τον κοσμο στην τυχη του.

Ανέφερε συγκεκριμένα :

“Η κυβερνηση απεκδειεται απο καθε ευθυνη για την αντιμετωπιση της πανδημιας, Αντι να ενισχυσει το ΕΣΥ, αντι να φερει φαρμακευτικα προγραμματα όπως γινεται σε ολες τις αλλες χωρες κλεινει τα περιφερειακά ιατρεια και συναπτει συμφωνιες με ιδιωτικες κλινικες για την αντιμετωπιση της πανδημιας.  Η κυβέρνηση πρέπει έστω και την ύστατη στιγμη να αλλάξει τακτική”.

Όσον αφορά το θέμα των συγχωνεύσεων τμημάτων η κ.α Ελευθεριάδου πρόσθεσε ότι πρέπει να ληφθεί άμεσα υπόψιν του Υπουργείου το συγκεκριμένο θέμα και να επιλυθεί καθώς θα έχουμε ακόμα περισσότερα κρούσματα στο άμεσο μέλλον.