Εκδηλώσεις για την ενίσχυση του σωματείου Μέριμνα για το ειδικό παιδί “Αγία Μαρίνα”
Για την ενίσχυση του σωματείου Μέριμνα για το ειδικό παιδί “Αγία Μαρίνα” πρόκειται να γίνουν 2 εκδηλώσεις:
1) Διεθνές φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό
«Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, στις 17.30΄ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, η Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα πραγματοποιήσει διεθνές φιλική συνάντηση με την ENERGY INVEST RUSTAVI από την Γεωργία, στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα που γίνεται για την ενίσχυση του Σωματείου Μέριμνα για το ειδικό παιδί “Αγία Μαρίνα” στην Καβάλα.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ θα πωλούνται προαιρετικά κουπόνια αξίας 5 ευρώ για την ενίσχυση του Σωματείου Μέριμνα για το ειδικό παιδί “Αγία Μαρίνα”
2) Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 10.00 μμ θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στον Μπάτη – καφέ μπαρ selini με τους Ραχήλ Τσελεπίδου και Γιάννη Κυράτσο.
για το Δ.Σ.
Αφεντούλης Τσουλής