Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Διπλό φονικό στη Χρυσούπολη | Δις ισόβια κάθειρξη στον δράστη

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου 2020 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας εξέδωσε την ετυμηγορία του για τον 50χρονο πρώην υπάλληλο του Δήμου Νέστου ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 είχε δολοφονήσει μια 67χρονη και τον 40χρονο γιο της, πατέρα δύο παιδιών, με την κυνηγετική του καραμπίνα στην Ποντιάδα Χρυσούπολης [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Μετά από μία πολύωρη ακροαματική διαδικασία, το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή και για οπλοχρησία-οπλοκατοχή.

Η Έδρα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό επέβαλε στον δράστη συνολική ποινή κάθειρξης δις ισόβια για την ανθρωποκτονία και 18 μήνες για την οπλοχρησία-οπλοκατοχή.

Επί της απόφασης του Δικαστηρίου ο κατηγορούμενος, δια του συνηγόρου του Μιχάλη Τικόπουλου, κατέθεσε έφεση.

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηγυρισμοί από παίκτες και φιλάθλους του ΑΟΚ για το νταμπλ και την άνοδο στην SL2

Με γκολ που πέτυχε ο Νίκος Σαμπανίδης στα μέσα του δευτέρου μέρους, ο ΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι πανηγύρισαν τόσο το νταμπλ όσο και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Όλα έτοιμα στην Θάσο για την νέα σεζόν που πλησιάζει

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι στο νησί της Θάσου για το άνοιγμα της νέας τουριστικής περιόδου ενώ όπως δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ήδη η κατάσταση δείχνει για μεγάλη τουριστική κίνηση φέρνοντας κλίμα αισιοδοξίας.

Από την άλλη πλευρά πολλά ήταν τα προβλήματα τόσο με την λειψυδρία όσο και με βλάβες στο δίκτυο του νησιού με τον Πρόεδρο ΔΕΥΑ Θάσου να δηλώνει πως η υπηρεσία έχει αποκαταστήσει τα περισσότερα προβλήματα και ετοιμάζεται να ενισχύσει το νησί με τον καλύτερο τρόπο τουλάχιστον για την περίοδο του καλοκαιριού όπου η προσέλευση και η παρουσία κόσμου είναι μεγάλη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου μιλά για την βία εντός και εκτός Κοινοβουλίου

Μια εβδομάδα έχει περάσει από το δυστυχές συμβάν με την χειραγώγηση που ασκήθηκε στην Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Καβάλας κ. Αγγελική Δεληκάρη.

Θέση παίρνει και εκφράζει την άποψη του, ο καθηγητής Συνταγματικού Σικαίου κ. Άλκης Δερβιτσιώτης, καταδικάζοντας τα συμβάντα.

Ωστόσο ο ίδιος τονίζει, πως επειδή πολλές φορές έχουν υπάρξει στοιχεία βίας και εντός και εκτός του Κοινοβούλιου οι πολίτες θα πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα στην ψήφο τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en