Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαιτητικό: Κανονικά στη Football League, χωρίς άδεια, Ηρακλής και Βέροια!!!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή των ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ και την πρόσθετη παρέμβαση της Δόξας Δράμας κατά της απόφασης της FOOTBALL LEAGUE περί διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος με 17 ομάδες. 

Στην παρέμβαση η οι τρεις ομάδες ισχυρίζονται, μεταξύ άλλων, ότι κακώς παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα οι ΠΑΕ Ηρακλής και Βέροια και άλλες ομάδες καθώς δεν αδειοδοτήθηκαν και ότι πρέπει να αναπληρωθούν οι κενές θέσεις από τις δευτεραθλήτιρες ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Στο σκεπτικό της απόφασης το Διαιτητικό Δικαστήριο αφενός επαναλαμβάνει ότι ισχύει ο ΚΑΠ του 2016 και επομένως δεν προβλέπεται διαδικασία συμπλήρωσης της κενής θέσης  στη Football League και αφετέρου η έλλειψη αδειοδότησης του Ηρακλή, της Βέροιας, του Αχαρναϊκού, του Πανσερραϊκού και τη Αναγέννησης Κ. δεν επηρεάζει τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

«Δικαίωμα δηλώσεως συμμετοχής μίας ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν είναι η προηγούμενη αδειοδότησή της, αλλά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί.
Οι συνέπειες που υφίστανται οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αφορούν σε περιορισμούς στις μετεγγραφές που μπορούν να πραγματοποιήσουν, καθώς και σε επανεγγραφές ποδοσφαιριστών, που αποτελούν μέτρα ανεκτά χωρίς να αποκλείουν από τη συμμετοχή αυτών στα πρωταθλήματα που ορίζονται με τις προκηρύξεις».

Επομένως το Διαιτητικό άναψε το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή ομάδων χωρίς αδειοδότηση στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League και για μια ακόμα φορά υποστηρίζει ότι η κενή θέση στο πρωτάθλημα της Football League δεν μπορεί να προσβληθεί.

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός, Conference League | Το τεράστιο ποσό που εξασφάλισε από τη φετινή μαγική πορεία ως την κατάκτηση του τίτλου

Ο Ολυμπιακός πήγε μέχρι το τέλος του δρόμου στο Conference League, φτάνοντας στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Δείτε το τεράστιο ποσό που έβαλε στα ταμεία του από τη φετινή μαγική ευρωπαϊκή πορεία.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με την κατάκτηση του τίτλου στο Conference League. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έριξε στο καναβάτσο κατά σειρά την Φερεντσβάρος, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη Φενέρμπαχτσε, την Άστον Βίλα και τη Φιορεντίνα, για να ανέβει στο βάθρο των νικητών στον τελικό της OPAP Arena.

Κάπως έτσι, οι ερυθρόλευκοι έβαλαν στα ταμεία τους το ποσό των 16.532.000€ σε μια ευρωπαϊκή διαδρομή που ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου 2023 και ολοκληρώθηκε στις 29 Μαΐου 2024.

Δείτε αναλυτικά τα έσοδα του Ολυμπιακού για τη φετινή αγωνιστική περίοδο:

  • Συμμετοχή στον 3ο προκριματικό του Europa League: 100.000
  • Συμμετοχή στους ομίλους του Europa League: 3.630.000 (3.400.000 + 230.000)
  • Απόδοση στους ομίλους του Europa League: 1.470.000 (630.000 + 630.000 + 210.000)
  • Συμμετοχή στα playoffs για τη φάση των 16 του Europa Conference League: 300.000
  • Συμμετοχή στη φάση των 16 του Europa Conference League: 600.000
  • Συμμετοχή στα προημιτελικά του Europa Conference League: 1.000.000
  • Συμμετοχή στα ημιτελικά: 2.000.000
  • Συμμετοχή στον τελικό: 3.000.000
  • Πριμ κατάκτησης: 2.000.000
  • Κατάταξη: 3.432.000 (26 X 132.000)
  • Market Pool: Άγνωστο (περίπου 1.000.000)
  • Σύνολο: 16.532.000

 

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός | Βανδαλισμοί σε τουαλέτες της OPAP Arena

Σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» ύ έχουν προκαλέσει ζημιές και φθορές σε εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Έχουν καταστρέψει πόρτες σε τουαλέτες. Έχουν γράψει με μαρκαδόρους σε τοίχους και σε καθρέφτες.

Επίσης κολλήσει πολλά αυτοκόλλητα. Γενικώς, όπως προαναφέραμε, κανένας απολύτως σεβασμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως οπαδοί του Ολυμπιακού ουρούσαν σε γκράφιτι εντός και εκτός γηπέδου.

Βέβαια, να επισημάνουμε πως οι ζημιές που προξενούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο, θα πληρωθούν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με τους ανθρώπους τη UEFA θα τις καταγράψει και ο λογαριασμός θα σταλθεί στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πράγμα που γνωρίζουν και στον Πειραιά. Άλλωστε, πρόσφατα εκδόθηκε από μέρους ανακοίνωση στην οποία γινόταν σαφές αυτό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

sdna.gr

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Καβάλα για την κατάκτηση του Conference League

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Europa Conference League με τον Ελ Κααμπί στο 117 του τελικού του Conference League στην παράταση της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα, με το VAR να ελέγχει τη φάση και να κατακυρώνει το τέρμα.

Ο Ολυμπιακός έγραψε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Ο Ιμπόρα με αυτοθυσία πήρε την μπάλα, ο Έσε έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ελ Καμπί μπήκε στη φάση με το κεφάλι και νίκησε τον πορτιέρε της Φιορεντίνα, κάνοντας το 1-0.

Για αυτόν τον λόγο ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Καβάλα μέχρι και τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της πόλης.

Δείτε βίντεο :

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en