Δείτε την Αίτηση που πρέπει να κάνετε προς τον ΚΕΑΟ εάν λάβετε ειδοποίηση Οφειλών

Προς ενημέρωση των μελών της, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Καβάλας, απέστειλε σήμερα με Δελτίο Τύπου, την αίτηση προς το ΚΕΑΟ που πρέπει να κάνουν τα μέλη του εάν λάβουν Ατομική Ειδοποίηση Οφειλών.
Για οτιδήποτε σχετικό τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2510223323 ή με το Fax  2510229687 και το E-mail : oevek@otenet.gr
Σας παραθέτουμε παρακάτω την αίτηση για κάθε χρήση…

ΠΡΟΣ: Κ.Ε.Α.Ο.

ΑΙΤΗΣΗ

Τ…  ………………………   ……………………..  του …………………….., κατοίκου ………………………….., οδός …………………………… ……., επαγγελματία-ασφαλισμένου στον Ο.Α.Ε.Ε. Καβάλας.

Επί της με αριθμό πρωτοκόλλου ……………/…..-..…-2014 Ατομικής Ειδοποίησης Οφειλών, η οποία μου κοινοποιήθηκε στις …..-..…-2014, σας ενημερώνω ότι:

Έχω ήδη συμμετάσχει στην κατάθεση ομαδικών προσφυγών ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε., με τις οποίες αμφισβητώ το σύνολο των οφειλόμενων εισφορών του κλάδου ασθενείας (υγείας), καθώς ο Ο.Α.Ε.Ε. για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα δεν μου παρείχε τις προβλεπόμενες παροχές ασθενείας. Επί της τεκμαιρόμενης απορριπτικής απόφασης του Ο.Α.Ε.Ε. (σιωπηρή απόρριψη), έχουμε ήδη καταθέσει (οι ομαδικώς προσφεύγοντες) ένσταση ενώπιον της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής του Ο.Α.Ε.Ε. Κομοτηνής και εκκρεμεί η εκδίκασή της.

Ως εκ τούτου, επειδή αμφισβητείται το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών μου προς τον Ο.Α.Ε.Ε. και, κατά συνέπεια, και το κατά πόσον είναι νόμιμη λόγω ποσού η διαβίβαση αυτών των οφειλών προς εσάς και επειδή οι οφειλές μου δεν είναι ούτε βέβαιες ούτε ληξιπρόθεσμες, αλλά τελούν υπό αίρεση και είναι ανεπίδεκτες αναγκαστικής εκτέλεσης.

Επειδή επίκειται αλλαγή με νομοθετική ρύθμιση του θεσμικού πλαισίου του ύψους των καταβαλλόμενων εισφορών του Ο.Α.Ε.Ε. με πιθανότατη αναδρομική ισχύ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την ρητή επιφύλαξη κάθε άλλου νόμιμου δικαιώματός μου.

ΣΑΣ ΖΗΤΩ

Να λάβετε υπόψη τις παρούσες αντιρρήσεις και επιφυλάξεις μου.

Να μην προβείτε σε καμία πράξη αναγκαστικής εκτέλεσης μέχρι την τελεσιδικία της εκκρεμούσας προσφυγής μου, προκειμένου οι οφειλές μου να καταστούν βέβαιες και ληξιπρόθεσμες.

…………, …..-…..-2014

….  Αιτ…….