Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δήμος Σερρών | Ξεκινάει η β΄φάση του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων μήκους 15 χλμ στην πόλη και τα χωριά

Σύμβαση για ένα νέο έργο ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Σερρών υπέγραψαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο ανάδοχος Πολύδωρος Χανλίογλου.

Το έργο, προϋπολογισμού 350.000 αφορά ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους στις Σέρρες και σε 17 χωριά του Δήμου και αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Ιούλιο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών κατά την υπογραφή της σύμβασης, το έργο εντάσσεται στη β΄φάση του προγράμματος αστικής οδοποιίας, συνολικού ύψους 3,5 εκατ.ευρώ για αποκαταστάσεις και συντηρήσεις οδικού δικτύου σε συνολικό μήκος 15 χλμ σε όλο τον Δήμο.

«Ήδη ολοκληρώθηκαν ασφαλτοστρώσεις 15 χλμ, ενώ η τρίτη φάση έργων με άλλα 15 χλμ ασφαλτοστρώσεων υπολογίζεται να ξεκινήσει περί το τέλος του 2022.

Με αυτά ολοκληρώνεται ένα πρόγραμμα, που σχεδιάσαμε από την αρχή της θητείας μας για την ανακατασκευή 45 χλμ αστικού οδικού δικτύου, μία πρωτοφανής παρέμβαση στον τομέα της οδικής ασφάλειας», υπογράμμισε ο κ.Χρυσάφης.

Αναφερόμενος στην αύξηση των τιμών στα υλικά κατασκευής, πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα τα έργα στη Ελλάδα ο κ.Χρυσάφης σημείωσε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να μην στερηθούν οι Σερραίοι ούτε«ένα μέτρο ασφαλτόστρωσης».

Προς αυτήν την κατεύθυνση, διαβεβαίωσε ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για την εξεύρεση των πρόσθετων πόρων που απαιτούνται.

Όσον αφορά το θέμα των παρόχων δικτύων κοινής ωφέλειας και τις εργασίες που πραγματοποιούν μετά από ασφαλτοστρώσεις ο Δήμαρχος Σερρών υπενθύμισε την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία πλέον στους νέους δρόμους οι αποκαταστάσεις θα γίνονται στο σύνολο του δρόμου και όχι μόνο στα σημεία παρέμβασης.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την Καβάλα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών & Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου το πρωί της Τρίτης 14 Μαϊου, η οποία περιόδευσε στην πόλη και συζήτησε με αρμόδιους για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες στον κλάδο των μεταφορών

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συνόδευσαν στον Δ. Νέστου Υποψήφιοι Ευρωβουλετές

Τελική ευθεία για την Κυριακή των Ευρωεκλογών με τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές να περιοδεύουν στην επικράτεια αποκτώντας εικόνα για τα θέματα κάθε τόπου.

Στο πλευρό του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13 Μαϊου στην Χρυσούπολη και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συζητήσουν με τους αγρότες και τους αρμόδιους φορείς που παρευρέθησαν, για τα θέματα του πρωτογενούς τομέα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Θέματα λειψυδρίας απασχολούν τους αγρότες στην Π.Ε Καβάλας

Δεν είναι μόνο οι χαλαζοπτώσεις και οι καταστροφές που έχουν υποστεί οι αγροτικές καλλιέργειες στον Νομό Καβάλας, αλλά οι αγρότες καλούνται συνεχώς να αντιμετωπίζουν ζημιοφόρα προβήματα.

Είτε στον Δήμο Παγγαίου με το φράγμα του Μαρμαρά, είτε στον Δήμο Νέστου με την χαμηλή στάθμη του ποταμού, οι αγρότες αναμένεται να αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα με το πότισμα των καλλιεργειών τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
white night text
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en