Δήλωση Χαράς Κεφαλίδου με αφορμή την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ακολουθεί δήλωση της Χαράς Κεφαλίδου βουλευτή Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με αφορμή την Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

«Τα εθνικά θέματα είναι πολύ μεγάλα για να αντιμετωπίζονται από μια Κυβέρνηση μόνη και σε αποδρομή. Η απαραίτητη εθνική συνεννόηση, αυτή που ‘ξέχασε’ η Κυβέρνηση, προϋποθέτει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του πολιτικού κόσμου, καθαρή σκέψη, ψυχραιμία και εθνική συνείδηση. Θέλω να πιστεύω ότι έστω και τώρα η Κυβέρνηση θα το συνειδητοποιήσει και θα αναλάβει  πρωτοβουλίες.Είναι η στοιχειώδης υποχρέωση απέναντι στους δύο στρατιωτικούς μας και τις οικογένειές τους που αγωνιούν αλλά και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

Τα εθνικά μας θέματα δεν προσφέρονται για εφαρμογή του αγαπημένου μότο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ‘μεγάλη αναταραχή ωραία κατάσταση’».