Quantcast
Connect with us

LIFESTYLE

Γυμνή σε ταινία η Pamela Anderson

image_print

Σε μία σκηνή εμφανίζεται μόνο με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες.

Η Pamela Anderson, επιμένει να προκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό ακόμα και στα 49της. Λίγες μέρες μετά την δήλωσή της πως το «πορνό είναι για χαμένους» η ίδια εμφανίστηκε γυμνή σε νέα ταινία προκαλώντας πανικό.

Η ηθοποιός η οποία έκλεισε τα 49 τον Ιούλιο, έχει δύο παιδιά και έγινε εξώφυλλο του Playboy 14 φορές, στη νέα της ταινία παίζει τον ρόλο του μοντέλου εσωρούχων. Μάλιστα σε μία σκηνή εμφανίζεται φορώντας μόνο ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες μπότες.

 

pamela1

 

pamela2

 

Η ταινία The People Garden έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητων Ταινιών του Μπουένος Άιρες και «βγήκε» στους αμερικανικούς κινηματογράφους πριν από δύο μέρες. Αφηγείται την ιστορία της Sweetpea (Dree Hemingway) που ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να χωρίσει με τον rock star φίλο της (François Arnaud), αλλά αρχίζει να υποψιάζεται ότι έχει πεθάνει μετά από την εξαφάνισή του σε ένα μυστηριώδες δάσος.

 

pamela3

 

pamela4

 

Στην καινούργια ταινία όπου συμμετέχει η πρώην ναυαγοσώστρια του Baywatch, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μία ακόμη φορά το κορμί της 49χρονης Pamela αφού η ηθοποιός τα πετάει… όλα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Η Κάρμεν Ρουγγέρη στο «Olga On Air» για την παράσταση «Πολυάννα – Το Παιχνίδι της Χαράς»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη κατά τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Olga On Air» του Ena Channel.
image_print

Η αγαπημένη δημιουργός του παιδικού και οικογενειακού θεάτρου, Κάρμεν Ρουγγέρη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Olga On Air» του Ena Channel, όπου μίλησε με αγάπη για τη νέα της θεατρική παραγωγή «Πολυάννα – Το Παιχνίδι της Χαράς», μια παράσταση βασισμένη στην κλασική και διαχρονική νουβέλα της Έλενορ Πόρτερ.

Η σπουδαία ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας παιδικών βιβλίων , που εδώ και δεκαετίες χαρίζει μοναδικές θεατρικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους, υπογράφει τόσο το κείμενο όσο και τη σκηνοθεσία της παράστασης, μεταφέροντας στη σκηνή το αισιόδοξο μήνυμα της Πολυάννας: να αναζητούμε πάντα τη χαρά, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής.

Η περιοδεία της παράστασης έχει ήδη ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα και ενθουσιώδεις κριτικές από το κοινό. Επόμενος σημαντικός σταθμός είναι η Καβάλα, όπου η παράσταση θα παρουσιαστεί το Σάββατο 30 Αυγούστου στο επιβλητικό Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, προσφέροντας στο κοινό μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αισιοδοξία, μουσική και μαγεία.

Continue Reading

EVENTS

Κωνσταντινάτο Σερρών: Διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Παντελεήμονα

Πιστοί και πολιτιστικοί σύλλογοι στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Παντελεήμονα στο Κωνσταντινάτο Σερρών
image_print

Διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο Κωνσταντινάτο

Με θρησκευτικές τελετές και πολιτιστικές δράσεις θα τιμήσει το Κωνσταντινάτο Σερρών την εορτή του Αγίου Παντελεήμονα, διοργανώνοντας διήμερο εκδηλώσεων την Κυριακή 26 και τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2026.

Το πρόγραμμα συνδυάζει την εκκλησιαστική παράδοση με τη μουσική και τον παραδοσιακό χορό, προσφέροντας δύο βραδιές ανοιχτές σε κατοίκους και επισκέπτες

.

Πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευση της εικόνας

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 19:00, με την τέλεση του πανηγυρικού Εσπερινού και τη λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα.

Στις 21:30 θα ακολουθήσει λαϊκή μουσική βραδιά, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα για όσους βρεθούν στο Κωνσταντινάτο.

Παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά με την Αρετή Κετιμέ

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, στις 20:30, με την παραδοσιακή μουσικοχορευτική παράσταση «Ταξίδι στην Παράδοση της Ελλάδας».

Στη σκηνή θα βρεθεί η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Αρετή Κετιμέ, συνοδευόμενη από την ορχήστρα του Νίκου Μπούσιου, ενώ τρεις πολιτιστικοί σύλλογοι θα παρουσιάσουν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων

Το διήμερο διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Κωνσταντινάτου «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, με στόχο τη διατήρηση της θρησκευτικής και πολιτιστικής παράδοσης της περιοχής.

DNews Widget
Continue Reading

EVENTS

Καβάλα: Η βροχή ανέβαλε τη «Μήδεια» στους Φιλίππους

Καβάλα - Αναβολή της παράστασης Μήδεια στους Φιλίππους λόγω βροχής - 2026
image_print

Καβάλα: Η βροχή ανέβαλε τη «Μήδεια» στους Φιλίππους

Η έντονη βροχόπτωση και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες οδήγησαν στην αναβολή της δεύτερης παράστασης της «Μήδειας», η οποία ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουλίου 2026 στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Η παραγωγή, με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και σκηνοθέτη τον Nikita Milivojević, δεν κατέστη δυνατό να παρουσιαστεί με ασφάλεια στον ιστορικό υπαίθριο χώρο.

Το Φεστιβάλ Φιλίππων και οι συντελεστές της παράστασης ανακοίνωσαν ότι καταβάλλεται προσπάθεια για τον επαναπρογραμματισμό της σε νέα ημερομηνία, ενώ θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση για τα εισιτήρια των θεατών.

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την παράσταση

Η δεύτερη προγραμματισμένη παρουσίαση της «Μήδειας» επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του φετινού πολιτιστικού προγράμματος.

Ωστόσο, η βροχή που έπληξε την περιοχή δημιούργησε προβλήματα τόσο στην ομαλή διεξαγωγή της παράστασης όσο και στην ασφαλή παραμονή του κοινού και των καλλιτεχνών στον χώρο.

Η απόφαση της αναβολής ελήφθη εξαιτίας των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών, καθώς σε υπαίθριες παραγωγές αυτού του μεγέθους η ασφάλεια των θεατών, των ηθοποιών και των τεχνικών συνεργείων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Αναζητείται εναλλακτική ημερομηνία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φεστιβάλ Φιλίππων και της παραγωγής, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παράσταση να παρουσιαστεί σε νέα ημερομηνία.

Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα του αρχαίου θεάτρου, το πρόγραμμα των συντελεστών και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Οι θεατές καλούνται να αναμένουν νεότερη ανακοίνωση, στην οποία θα διευκρινίζεται αν τα εισιτήρια θα μεταφερθούν αυτόματα στη νέα ημερομηνία ή αν θα δοθεί η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που προκάλεσε η αναβολή.

Η «Μήδεια» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η παράσταση παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον κεντρικό ρόλο και τη σκηνοθετική υπογραφή του Nikita Milivojević.

Η συγκεκριμένη παραγωγή έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς συνδυάζει ένα από τα σημαντικότερα έργα της αρχαίας ελληνικής δραματουργίας με μια σύγχρονη σκηνοθετική προσέγγιση και μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Η δεύτερη βραδιά στους Φιλίππους αναμενόταν να προσελκύσει μεγάλο αριθμό θεατών, μετά το ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί για την πρώτη παρουσίαση.

Δεύτερο περιστατικό με «Μήδεια» και κακοκαιρία

Δεν είναι η πρώτη φορά που παράσταση της «Μήδειας» στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων επηρεάζεται από τη βροχή.

Το 2020, η έναρξη της «Μήδειας» του Georg Benda, η οποία παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 63ου Φεστιβάλ Φιλίππων και του 4ου Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος, είχε καθυστερήσει περισσότερο από μία ώρα εξαιτίας κακοκαιρίας.

Οι διοργανωτές αναμένεται να ενημερώσουν σύντομα το κοινό για την τύχη της φετινής παράστασης και τις επιλογές που θα έχουν όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο.

DNews Widget
Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en