Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλάζιοι Αργοναύτες | «Χαντιτάγκι την έκανες σαν κλέφτης»

Καταπέλτης προς όλους όσους ενεπλάκησαν με την Καβάλα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση τους έκαναν επίθεση σε Δήμο, φίλους της ομάδας αλλά και τον Άλεξ Χαντιτάγκι για τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά:

Ως σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΟΚ Γαλάζιοι Αργοναύτες με χρονολογία ίδρυσης το 1981 έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές σε ίδιες καταστάσεις με την σημερινή. Η εμπειρία μας και ο τρόπος που μας μετέδωσαν οι παλαιότεροι να χειριζόμαστε τις καταστάσεις, μας οδηγεί στο να μην μένουμε σε πρόσωπα διοικητικά παρά μόνον αν μας αποδείξουν με την πάροδο των ετών ότι αξίζουν να γραφτούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Έτσι μαθαίνουμε και εμείς με την σειρά μας στους νεότερους να πράξουν.

Τα τελευταία 24ωρα παρατηρούμε έναν παραλογισμό από τον Άλεξ Χαντιταγκι που προσπαθεί να μειώσει την πόλη μας και την ομάδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. Παρατηρούμε επίσης πολλούς φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και τον απλό κόσμο της πόλης να αντιδρούν έντονα στις δηλώσεις Χαντιτάγκι (και καλά κάνουν), ξεχνώντας όμως πως με χαρά βαδιζανε οι περισσότεροι προς το Ανθή Καραγιάννη με μια πρόσκληση και έναν καφέ στο χέρι ως πραγματικοί influencer’s.

Που θέλουμε να καταλήξουμε με αυτό; Προφανώς και δεν τα βάζουμε με τον απλό κόσμο της πόλης που θέλει να έρθει να υποστηρίξει την ομάδα μας, αλλά μάγκες, για να δημιουργηθεί ένας δυνατός και ελκυστικός ΑΟΚ πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε και να αγαπήσουμε πραγματικά την ομάδα και να συστρατευτούμε γύρω από αυτήν. Μόνο έτσι θα αποκτήσουμε δύναμη και με την πάροδο των χρόνων κανένας πρόεδρος δεν θα μπορεί τόσο εύκολα να κουνάει μαντιλι ρίχνοντας βέλη προς πάσα κατεύθυνση.

Όσο αναφορά τον Δήμο, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσουν όλες οι παρατάξεις να κοιτάνε την ομάδα καθαρά και μόνο ψηφοθηρικα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του Καβαλιωτικου αθλητισμού και φυσικά του ΑΟΚ. Δεν περιμέναμε να έρθει ο Χαντιταγκι για να διορθωθούν δέκα πράγματα στο γήπεδο.Απλά απαράδεκτοι!
Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στον δήμο, ποιοι μπορεί να αντιδρούν και ποιοι όχι σας καλούμε έστω και τώρα να σταματήσετε τις οποίες αντιπαραθέσεις σας εις βάρος της ομάδας.

Ως μέλη των Γαλάζιων Αργοναυτών δεν έχουμε πέσει από τα σύννεφα με την αποχώρηση του μεγαλομετόχου. Το περιμέναμε ήταν φως φανάρι. Δεν θέλουμε να βγάλουμε τον κωλο μας απ’ έξω γιατί και σε εμάς όπως και σε κάθε Καβαλιώτη μας έδωσε μια σπίθα ότι η ομάδα θα ορθοποδήσει επιτέλους και θα πάρει ότι της αξίζει.

Τι αξίζει όμως στην ομάδα μας έχετε αναλογιστεί ποτέ;

Άλεξ Χαντιταγκι αποδείχθηκες κατώτερος των περιστάσεων υποσχέθηκες πολλά και σε πολλούς και την έκανες με ελαφρά πηδήματακια σαν τον κλέφτη. Δεν είχες το θάρρος ούτε να το ανακοινώσεις με μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου. Στην διάρκεια της θητείας σου εντοπίσαμε πολλά σφάλματα και δώσαμε τόπο στην οργή. Δεν θέλουμε τίποτε άλλο από εσένα, το μόνο καλό που έκανες ήταν να κερδίσεις την δικαστική διαμάχη με το κράτος.

Ο ΑΟΚ που αγαπάμε και θα τον αγαπάμε πάντα είναι υπεράνω προέδρων ποδοσφαιριστών και προπονητών και τον ακολουθούμε πιστά σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται.Ειναι ένας σύλλογος που έχει δεχτεί τα πάνδεινα από το κράτος αλλά και από πολλές διοικήσεις του παρελθόντος. Θα παραμείνουμε πιστοί στο όνειρο για καλύτερες μέρες στον Σύλλογο.

Τέλος καλούμε όλη την πόλη να γραφτεί μέλος στον ερασιτέχνη ΑΟΚ και στον Σύνδεσμο.

Γαλάζιοι Αργοναύτες 1981

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με στόχο το 7ο χρυσό ο Πετρούνιας στον τελικό του Ευρωπαϊκού

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Ρίμινι, κατακτώντας το 7ο χρυσό του μετάλλιο στους κρίκους σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, σήμερα (20:35, ΕΡΤ 3) κυνηγά να κάνει ότι κανένας στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Τα μετάλλια του Πετρούνια στα ευρωπαϊκά

  • 2011 Βερολίνο Χάλκινο
  • 2015 Μονπελιέ Χρυσό
  • 2016 Βέρνη Χρυσό
  • 2017 Κλουζ-Ναπόκα Χρυσό
  • 2018 Γλασκώβη Χρυσό
  • 2021 Βασιλεία Χρυσό
  • 2022 Μόναχο Χρυσό
  • 2023 Αττάλεια Χάλκινο

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ Τάεκβοντο Καβάλας: Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia

Δεύτερη Θέση για την Λαζάρου Σοφία στο 15th Hereya Open Sofia
Η εξαιρετική αθλήτρια Λαζάρου Σοφία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους  Διεθνείς αγώνες Τάεκβοντο 15th Hereya Open, που διεξήχθη στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στην πόλη της Σόφιας.
 Η Σοφία, αντιπροσωπεύοντας την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ 1100 αθλητών από 12 χώρες των Βαλκανίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελικό λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπώρησε καθ’ όλη τη διάρκεια τών αγώνων ωστόσο η αξιοθαύμαστη πορεία της μέχρι τον τελικό μετά από δύο αγώνες αποτελεί  ξεκάθαρη απόδειξη του αθλητικού της πνεύματος και αφοσίωσης στο άθλημα.
Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την επίδοση της Σοφίας και της ομάδας τονίζοντας την αγωνιστικότητα και το μαχητικό πνεύμα που επέδειξαν παρά τις δυσκολίες.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητής κλιμάκιου Ταεκβοντό Β. Ελλάδος ο Χάρης Παλτόγλου στο Διεθνές Πρωτάθλημα στην Σόφια

Το διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia, που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στο Asics Arena της Σόφιας, θα φιλοξενήσει 1100 αθλητές από 12 χώρες. Οι επίλεκτοι αθλητές έχουν επιδείξει  αφοσίωση και εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες και έχουν καταταγεί στην πρώτη θέση από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα.

Η συμμετοχή των 100 επίλεκτων αθλητών από την Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, υπό τον προπονητή Χάρη Παλτογλου, ενισχύει την Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia. Μία τιμητική θέση που τιμάει την πόλη μας, την Καβάλα, παρέχοντας σημαντική αναγνώριση στον τομέα του Τάεκβοντο.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en