Βραβευτηκαν οι δύο αστυνομικοί που έσωσαν την 20χρονη στο λιμάνι της Καβάλας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας έκανε και την βράβευση των δύο αστυνομικών που την ώρα της υπηρεσίας τους ενημερώθηκαν ότι στο λιμάνι της Καβάλας νεαρή κοπέλα βρίσκεται μέσα στο νερό και καλεί σε βοήθεια.

Τότε οι δύο αστυνομικοί του τμήματος Αςφαλείας Καβάλας χωρίς να σκεφτούν τίποτα,έσπευσαν στο λιμάνι βούτηξαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας και έσωσαν την νεαρή κοπέλα.

Αμέσως μετά απονεμήθηκαν έπαινοι και δοθηκε συμβολικό χρηματικό ποσό στα παιδιά των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας που πέτυχαν σε Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές της χώρας ή αρίστευσαν κατά το Σχολικό Έτος 2014 – 2015. 

Το παρόν έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φίλιππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ.Προκόπιος ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ.Θεόδωρος Μαρκόπουλος ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Χρήστος Γάκης Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης καθώς και αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.