Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαριές καταγγελίες από ΑΟ Καβάλα κατά Δ. Καλαϊτζίδη | “Ύπουλη, άνανδρη και εγκληματική συμπεριφορά”

H Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ, αισθάνεται την ανάγκη δημόσια να καταγγείλει την ύπουλη, άνανδρη και εγκληματική συμπεριφορά του προπονητή του Απόλλων Καλαμαριάς, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, πριν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του μεταξύ μας αγώνα της 9ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής..
Σε ρόλο τραμπούκου προπονητή, ο Δ. Καλαϊτζίδης ξεφτίλισε την ιδιότητα του όπως βέβαια και το ιστορικό σωματείο του Απόλλων Καλαμαριάς. Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο ίδιος ο “κύριος” Καλαϊτζίδης καθώς και κάποιοι φουσκωτοί κύριοι μετά από δική του παραίνεση έβριζαν και απειλούσαν τους ποδοσφαιριστές μας που έκαναν προθέρμανση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο εν λόγω επαγγελματίας τραμπούκος, προκαλούσε με ακατανόμαστες φράσεις τους παίκτες μας και τους απειλούσε συνεχώς και τους έβριζε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά από το τέλος απέδειξε ότι διαθέτει και τάσεις στυγνού αλλά τζάμπα μάγκα. Με την συνοδεία λοιπόν του πάντα εύσωμου ατόμου που διαρκώς ήταν δίπλα του (επιστήμονας-συνεργάτης του…; ) επιτέθηκε στον τερματοφύλακα μας Νάσο Αθανασίου, τον έβριζε και τον απειλούσε, με στόχο τον ξυλοδαρμό του, ο οποίος τελικά αποφεύχθηκε λόγω της παρέμβασης της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το να καταγγείλουμε τον Δ. Καλαϊτζίδη θεωρούμε ως Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. ότι είναι το λιγότερο. Βεβαίως και δεν πρόκειται να τον αφήσουμε στην μοίρα του, στην μοίρα ενός εκπαιδευμένου τραμπούκου, ενός ατόμου που ξεφτιλίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Έλληνα προπονητή, αμαυρώνει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και κυρίως εγκληματεί σε βάρος του ποδοσφαίρου και του Απόλλων Καλαμαριάς από τον οποίο τρώει ψωμί.
Επίσης δημόσια θέλουμε να καταγγείλουμε το γεγονός ότι την παραμονή του αγώνα άγνωστοι με απειλητικά τηλεφωνήματα αρκετές φορές επιχείρησαν και άσκησαν ψυχολογική πίεση σε ποδοσφαιριστές μας, με φράσεις όπως: “θα σας σκοτώσουμε στην Καλαμαριά, θα σας σβήσουμε από τον χάρτη, θα πεθάνετε ζωντανοί αν κερδίσετε”.
Όλα αυτά τα γεγονότα θεωρούμε ότι όχι μόνο “κοσμούν” το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά με πρωταγωνιστές όπως είναι ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης, το κατατάσσουν περισσότερο σε ανταγωνισμό εγκληματικών ομάδων της νύχτας.
Σε οτι αφορά τον επίσημο Απόλλων Καλαμαριάς,σημειώνουμε πως σαφέστατα τον διαχωρίζουμε από όσα προαναφέραμε και του οποίου, η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι τους δεν οφείλουν απολύτως τίποτε για τα όσα εγκληματικά έγιναν σε βάρος της ομάδας μας. Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι στη διάθεση της φίλαθλης κοινής γνώμης και των αρμοδίων αθλητικών αρχών είναι το βίντεο του αγώνα με τίτλο: Οne gangster show”.




Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ
 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Μητσοτάκης και Ερντογάν επιδιώκουν βήματα εδραίωσης φιλίας

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιθυμούν οι σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας να φτάσουν το επίπεδο των διμερών σχέσεων σε ένα πρωτοφανές για την ιστορία επίπεδο

Διάλογο και εδραίωση φιλίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας είναι το μήνυμα που εξέπεμψαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνεντεύξεις που δημοσιεύτηκαν σήμερα σε «Milliyet» και «Καθημερινή» αντίστοιχα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το λιγότερο που οφείλουμε στον ελληνικό και τον τουρκικό λαό είναι μια περίοδος χωρίς εντάσεις».

Όπως τόνισε συγκεκριμένα, «ως ηγέτες, έχουμε την υποχρέωση να παρουσιάζουμε στους πολίτες τα οφέλη του καλή τη πίστει διαλόγου και των σχέσεων καλής γειτονίας».

Αντίστοιχα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπογράμμισε πως «ο στόχος είναι απλός: λύνοντας τα προβλήματα να εδραιώσουμε τη φιλία μας και να ανεβάσουμε το επίπεδο των διμερών μας σχέσεων σε ένα πρωτοφανές για την ιστορία επίπεδο. Για τον σκοπό αυτό, ως Τουρκία, κάναμε το τελευταίο διάστημα ειλικρινή και αποτελεσματικά βήματα και αυτό σκοπεύουμε να συνεχίσουμε».

Αναφέρθηκαν και οι δύο στη γεωγραφία που φέρνει κοντά τις δύο χώρες, όπως και σε κοινά στοιχεία των δύο χωρών πάνω σε ιστορική διάσταση.

Η Διακήρυξη των Αθηνών και το «βήμα προς τα εμπρός για τις σχέσεις»

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκαν στη Διακήρυξη των Αθηνών, όπου αποτελεί,  «σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τις σχέσεις μας».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «το γεγονός ότι με τον πρόεδρο Ερντογάν υπογράψαμε τη «Διακήρυξη των Αθηνών Περί Σχέσεων Φιλίας και Καλής Γειτονίας» τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τις σχέσεις μας».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας μιλώντας για τη Διακήρυξη των Αθηνών τόνισε πως αυτή η δήλωση «σηματοδότησε την αρχή μιας νέας φάσης στις σχέσεις μας. Φυσικά, αυτό δεν το θεωρούμε επαρκές και εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε καλύτερο επίπεδο. Πιστεύω ότι αυτή η διακήρυξη θα αποτελέσει τη βάση των νέων ελληνοτουρκικών σχέσεων και ελπίζω να φτάσουν σε νέα επίπεδα – ρεκόρ».

Το ζήτημα της Μονής της Χώρας

Κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν ότι ο πρωθυπουργός θα θέσει στον πρόεδρο της Τουρκίας και το ζήτημα της μετατροπής της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Απογοητευμένος δήλωσε από την πρόσφατη απόφαση των τουρκικών αρχών να λειτουργήσει η βυζαντινή Μονή της Χώρας ως τζαμί, καθώς και από την παλαιότερη σχετική απόφαση για την Αγία Σοφία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη «Milliyet».

«Οι αποφάσεις αυτές έρχονται σε αντίθεση με τον οικουμενικό χαρακτήρα των μνημείων και την κοινή μας προσπάθεια να καλλιεργηθεί αμοιβαία κατανόηση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εργαστούμε προς την κατεύθυνση να χτίζουμε διαρκώς περισσότερες γέφυρες μεταξύ των λαών μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Αύριο στην Άγκυρα ο Μητσοτάκης για τη συνάντηση με τον Ερντογάν

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις των δύο πολιτικών ηγετών πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της αυριανής συνάντησης στην Άγκυρα.

«Φυσικά, όταν φιλοξενήσουμε τον κ. Μητσοτάκη στην Άγκυρα, θα επιδείξουμε ένα από τα πιο σπάνια δείγματα τουρκικής φιλοξενίας», προανήγγειλε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ερωτηθείς για την επικείμενη επίσκεψή του στην Άγκυρα και τη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός επισήμανε πως «θα αποτελέσει ευκαιρία να κάνουμε μία αποτίμηση της προόδου που έχουμε σημειώσει στις σχέσεις μας τους τελευταίους μήνες και επίσης να επαναλάβουμε τη δέσμευσή μας για τη βελτίωση των σχέσεων», τονίζοντας πως «έχουμε ευθύνη ως ηγέτες στην ίδια περιοχή να είμαστε δυνάμεις περιφερειακής σταθερότητας, και όχι αντιπαράθεσης».

Σημειώνεται ότι κατά τη συνάντηση αναμένονται κοινές δηλώσεις ενώ οι αντιπροσωπείες Ελλάδος και Τουρκίας θα έχουν συνομιλίες για διάφορα θέματα.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κλείσει με δείπνο που θα παραθέσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μετά θα γίνει η επιστροφή στην Αθήνα

tanea.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αμετανόητα προκλητικός ο Ράμα | Ρατσιστικό κρεσέντο κατά της Ελλάδας με αναφορές σε Τσάμηδες

Ο Έντι Ράμα τόνισε ότι πρέπει να πειστούν οι Έλληνες και οι Αλβανοί, πως η μοίρα των δύο λαών είναι αχώριστη. Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας

Σε μια απροκάλυπτα ρατσιστική επίθεση κατά της χώρας που φιλοξένησε την προεκλογική του ομιλία, και στην οποία ζουν και εργάζονται χιλιάδες συμπατριώτες του, προχώρησε από το Γαλάτσι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Ο Εντι Ράμα, υποδαύλισε τον Αλβανικό εθνικισμό, έφτασε στο σημείο να αναφερθεί ακόμη και στους Τσάμηδες, και κατηγόρησε την Ελλάδα για ρατσιστικό μίσος και συμπεριφορά κατά των συμπατριωτών του.

Σε μερίδα του ακροατηρίου του μάλιστα, ο διχαστικός και παραληρηματικός λόγος του Ράμα βρήκε ενθουσιώδη υποδοχή, καθώς άστραφταν οι φωτογραφίες στις χειρονομίες με τον αλαβνικό αετό.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρέπει να πειστούν οι Έλληνες και οι Αλβανοί, πως η μοίρα των δύο λαών είναι αχώριστη. «Οι απαντήσεις του μέλλοντος δεν μπορούν να βρεθούν στο παρελθόν αλλά στο παρόν», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια περιέγραψε τον τρόπο που οι Αλβανοί έφυγαν από τη χώρα τους μετά το άνοιγμα των συνόρων, λέγοντας πως «ήρθατε σε αυτό το αρχαίο λίκνο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού για να ξεφύγετε από τα ερείπια του Κομμουνιστικού καθεστώτος».

Αναφερόμενος  κατά του ρατσισμού που όπως είπε βίωσαν οι Αλβανοί μετανάστες τόνισε ότι «αντιμετωπίσατε κάθε είδους βάναυσες εκφράσεις αλαζονείας του πλούσιου γείτονα προς τον φτωχό γείτονα».

Έκανε παραλληλισμό για την εκδίωξη Αλβανών μεταναστών με τους Τσάμηδες, υπογραμμίζοντας πως «ζήσατε τον εξευτελισμό των επιχειρήσεων «σκούπα» στο τέλος του 20ού αιώνα, όταν σας πήραν από τα σπίτια σας με τα ρούχα σας τη νύχτα για να απελαθείτε στην Αλβανία, σαν μια ταινία πολύ παλιάς εποχής για τις αναγκαστικές μεταναστεύσεις των προγόνων μας από τα σπίτια τους στη Βόρεια Ελλάδα. Κάνατε 2-3 ασταμάτητα για τα μεροκάματα, τρώγοντας ένα γεύμα την ημέρα».

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Έντι Ράμα

Υποστήριξε ότι πολλοί εκ των Αλβανών που έμειναν στην Ελλάδα άλλαξαν τα ονόματα που τους έδωσαν οι γονείς τους, για να καταφέρουν να πάρουν χαρτιά και να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, λέγοντας, όμως, ότι «είδατε το παιδί σας να κλαίει επειδή ήταν το καλύτερο στο σχολείο αλλά δεν του δόθηκε το δικαίωμα να συμμετάσχει στην τελετή της σημαίας».

Καταληκτικά ο Έντι Ράμα ανέφερε ότι «βήμα-βήμα καταφέρατε και γίνατε ισότιμοι πολίτες αυτής της χώρας, με τις αξίες σας, τη δουλειά σας, την ορθότητά σας, σας υποδέχτηκαν σαν να μην είστε ξένοι σε αυτή τη χώρα. Βρήκατε τη θέση σας στην ελληνική κοινωνία, κερδίσατε τον σεβασμό του διπλανού σας και την αξιοπρέπεια μιας δημοκρατικής χώρας. Η Ελλάδα είναι δική σας όσο και των Ελλήνων».

Στο τέλος της ομιλίας του κατά τη συνάντηση με Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, ο Έντι Ράμα δήλωσε:

«Ζητώ συγγνώμη για οποιοδήποτε λάθος νομίζετε ότι έχω κάνει, αλλά ποτέ δεν πρόδωσα αυτούς που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, έστω και μια φορά για αυτήν την εξαιρετική τιμή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν άνδρα στη ζωή του να ηγείται της χώρας του. Δεν υπάρχει καμία υλική, οικονομική, οικονομική δύναμη, άτομο ή κράτος που να μπορεί να με δελεάσει ή να με πιέσει να λειτουργήσω πίσω από την πλάτη σας και να παραβιάσω τα συμφέροντα. Αυτή ήταν η πιο όμορφη επίσκεψή μου στην Αθήνα και δεν το πιστεύω θα υπάρξει ομορφότερη».

Θα ήθελα επίσης να στείλω εκ μέρους σας ένα μήνυμα στον φίλο μου που εκλέχτηκε από τον λαό αυτής της χώρας για να ηγηθεί της Ελλάδας, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Το 1886 ο ποιητής μας Naim Frasheri έγραψε το ποίημά του στα ελληνικά «Ο αληθινός πόθος των Αλβανών». Ας ζήσουμε με όλους τους γείτονες με τάξη και ειρήνη, ας μην γίνουμε εχθροί και ας πολεμήσουμε. Πολλά ευχαριστώ από εμένα και τους Αλβανούς της Ελλάδας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Γαλάτσι

Σημειώνεται ότι πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο στάδιο του Γαλατσίου το πρωί της Κυριακής για την ομιλία του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Οι Αλβανοί που διαμένουν στην Αθήνα και στις γύρω περιοχές αλλά και πολίτες της Αλβανίας που κατέφθασαν με λεωφορεία προσήλθαν με σημαίες της χώρας τους αλλά και -μερικοί εξ’ αυτών- μπλούζες με το πρόσωπο του Αλβανού πρωθυπουργού ή/και πανό.

Ο Έντι Ράμα μπήκε στην αίθουσα λίγο μετά τις 12:00 υπό τους ήχους του αλβανικού εθνικού ύμνου και καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που φώναζε «Έντι, Έντι».

Την εκδήλωση άνοιξαν ο τραγουδιστής Νόιζι και η τραγουδίστρια Έρα Ρούσι.

Ξεκινώντας, ο Έντι Ράμα απάντησε στο μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη ότι «ήρθε στην Ελλάδα για να προκαλέσει», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ήρθα για να προκαλέσω, ήρθα για να συναντήσω τον λαό μου».

tanea.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Τριήμερη περιοδεία Πέτρου Κόκκαλη σε Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Τριήμερη περιοδεία σε πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήσε, ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ, Πέτρος Κόκκαλης, κατά την οποία είχε μια σειρά επαφών με τοπικούς παράγοντες ενω συμετείχε σε εκδηλώσεις με παραγωγικούς φορείς και φορείς που δραστηριοποιούνται στο περιβάλλον.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en