Αυτή είναι η Βρετανίδα που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Ροδόπη! Το τελευταίο τηλεφώνημα

Τα στοιχεία της 62χρονης Βρετανίδας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ροδόπη, όταν την κατασπάραξαν αδέσποτα σκυλιά, φέρνουν στη δημοσιότητα τα βρετανικά μέσα, μαζί με πληροφορίες για το τελευταίο τηλεφώνημα που πρόλαβε να κάνει στην οικογένειά της.

Πρόκειται για την Σίλια Χόλινγκγουορθ, συνταξιούχο καθηγήτρια πανεπιστημίου του Μπρίστολ.

Είχε ενεργό δράση σε πλήθος οργανώσεων, μεταξύ των οποίων η Διεθνής Αμνηστία, αλλά και στον οργανισμό «Μπρίστολ – Ελλάδα Αλληλεγγύη» για την ανακούφιση των θυμάτων της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

Η άτυχη γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά επιστρέφοντας από τον αρχαιολογικό χώρο Μεσημβρίας κοντά στην παραλία Πετρωτών στη Ροδόπη και διέμενε σε ξενώνα στην Μαρώνεια.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν ύστερα από το αγωνιώδες τηλεφώνημα που πρόλαβε να κάνει στους δικούς της αφού δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα ζώα, στο οποίο όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, ήταν εμφανώς τρομοκρατημένη.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε τραγική κατάσταση και η αναγνώριση δεν θα ήταν εύκολη, αν δεν είχαν βρεθεί δίπλα της το διαβατήριο, τα παπούτσια και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

gatzoli.gr