Αποθεωτική υποδοχή Τσίπρα στην Καβάλα

Εκατοντάδες φίλοι και φίλες του ΣΥΡΙΖΑ περίμεναν υπομονετικά από νωρίς το πρωί την άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Καπνεργάτη όπου θα είχε συνάντηση με τους ψηφοφόρους του κόμματος τα στελέχη και τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους φορείς που επιθυμούσαν συνάντηση μαζί του για να του εκθέσουν τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

Μέσα σε αποθεωτικό κλίμα έγινε η άφιξη του Α. Τσίπρα λίγο πριν τις 11μιση στην πλατεία Καπνεργάτη με τον πρόεδρο να κινείται προς το περίπτερο του κόμματος με τους νεολαίους να φωνάζουν συνθήματα για τον Βενιζέλο τον Σαμαρά και την ανατροπή που προσδοκούν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια το πλήθος απαίτησε να μιλήσει ο πρόεδρος που τελικά αναφέρθηκε στην ΝΔ και την αήθη επίθεση που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από την οικονομία μέχρι τις εκκλησίες.

 

Στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας ζήτησε να δει και να ακούσει τους εκπροσώπους τόσο των αγροτών όσο και της ιχθυόσκαλας που περίμεναν υπομονετικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να συζητήσει μαζί τους τα καυτά προβλήματα που τους απασχολούν, τόσο για την όδευση του αγωγού ΤΑΠ για την οποία μίλησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Θέμης Καλπακίδης όσο και για το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ιχθυόσκαλας θέμα που ανέλαβε να γνωστοποιήσει ο δημοτικός σύμβουλος Παράσχος Αγανικόλας.

“Φέρτε πίσω τα κλεμμένα..!”

Δεν ήταν όμως μόνο οι φορείς που ήθελαν να συναντήσουν τον κ. Τσίπρα για να του εκθέσουν τα προβλήματα τους αλλά και αρκετοί ηλικιωμένοι, άνθρωποι απλοί του μόχθου που στο πρόσωπο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν την τελευταία ευκαιρία να «πάρουν πίσω τα κλεμμένα και να πάνε φυλακή οι κλέφτες». Πολλά ήταν τα παράπονα που άκουσε και για τις συνεχείς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις αλλά και για τις εκπτώσεις στην υγεία που αναγκάζουν τους ηλικιωμένου να μην μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακα τους.  Αργότερα ο κ. Τσίπρας άκουσε και τα παράπονα των απολυμένων σχολικών φυλάκων του Δήμου Καβαλας.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ.Still001