Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΑΟΚ | Να στηρίξουν επιτέλους οι Καβαλιώτες τον ΑΟΚ – βουλευτές αλλά και οι φορείς

image_print

Συνέντευξη τύπου πραγματοποίηθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουλίου από τον ΑΟΚ στα γραφεία της διοίκησης.

Αρχικά η διοίκηση του ΑΟΚ με την απαιτούμενη σοβαρότητα αλλά και σε κλίμα συγκίνησης και πένθους μετέφερε τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Λιλας Τζίρκας, η οποία ήταν και σύζυγος του γιατρού της ομάδας του ΑΟΚ επί σειρά ετών!

Από κει και πέρα στη συνέντευξη τονίστηκε η προηγούμενη συνέντευξη τύπου όπου αναφέρθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κ. Πετρόπουλος, ο οποίος έκανε την εισαγωγή για το χθες και το μέλλον του ιστορικού ΑΟΚ.

Ο κ. Δεληκαρρης τόνισε μεταξύ άλλων ότι εδώ και 8 χρόνια έχουν δώσει τον δικό τους αγώνα για τον ΑΟΚ, ενώ ανέφερε ότι παρέλαβαν μια κατεστραμμένη ομάδα και σήμερα ο ΑΟΚ δεν χρωστάει τίποτα απολύτως. Είμαστε ενωμένοι σαν μια οικογένεια τόνισε στα ΜΜΕ και ζητούν να έρθουν συγκεκριμένα άτομα για να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Ο κ. Αντωνίου από την πλευρά του τόνισε ότι είναι τιμή για όλους να είναι μέρος αυτή της ομάδας και φυσικά πίστεψαν από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η ομάδα μπορεί να ανέβει ακόμη πιο ψηλά… Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι ο ΑΟΚ έχει καταθέσει κανονικότατα το παράβολο για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα… Τόνισε τον πόλεμο που δέχθηκε ο ΑΟΚ το προηγούμενοδδιάστημα και φυσικά ξεκαθάρισε ότι αυτή η οικογένεια είναι δεμένη… Και φυσικά χαρακτηριστικά είπε “αυτή η ομάδα δεν έχει γαμπρούς… Εχει αυτούς που πληρώνουν και πονάνε γι αυτή την οικογένεια…”Μεταξύ άλλων ανέφερε και έθιξε και το ζήτημα με τους επενδυτές που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και όπως έχει αποδειχθεί ο θησαυρός ήταν άνθρακας και φυσικά ο πόλεμος που έχουν δεχθεί και σ αυτό το θέμα ήταν μεγάλος και ανούσιος. Και κατέληξε ότι καλούν όλους τους φορείς βουλευτές, υπουργούς, στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου να ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά με τον ΑΟΚ και οι υποσχέσεις οι μισές τουλάχιστον να υλοποιηθούν.

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κεραμωτή : Σωτήρια παρέμβαση – Έσωσαν λουόμενη που έχασε τις αισθήσεις της στην παραλία

image_print

Σωτήρια αποδείχθηκε η άμεση επέμβαση του προσωπικού του ΚΑΑΥ Κεραμωτής σε περιστατικό που σημειώθηκε στην παραλία της Κεραμωτής, όταν μία γυναίκα τουρίστρια έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν σε κοντινή απόσταση στην περιοχή του ΚΑΑΥ.

Μόλις οι άνθρωποι του αντιλήφθηκαν το συμβάν, έσπευσαν άμεσα στο σημείο, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες και κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη σταθεροποίηση της κατάστασής της μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για περαιτέρω ιατρική αξιολόγηση και νοσηλεία.

Το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τη σημασία της άμεσης ανταπόκρισης και της εκπαίδευσης των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, καθώς η έγκαιρη παροχή πρώτων βοηθειών μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τη διάσωση μιας ανθρώπινης ζωής.

Σύνταξη Άρθρου: Στέλλα Γκοτζαμάνη

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τι ισχύει για τον καύσωνα τον Ιούλιο

Ελλάδα - Καλοκαιρινός καιρός τον Ιούλιο - 2026
image_print

Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες αλλά χωρίς, προς το παρόν, ενδείξεις για ισχυρό και παρατεταμένο κύμα καύσωνα συνεχίζεται ο καιρός στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα τις επόμενες ημέρες, χωρίς όμως να πληρούνται οι προϋποθέσεις που χαρακτηρίζουν ένα επεισόδιο καύσωνα.

Η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) κάνει λόγο για γενικά αίθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Αφορμή για συζήτηση αποτέλεσαν τα σενάρια που έκαναν λόγο για έντονο κύμα ζέστης μέσα στον Ιούλιο. Ωστόσο, ο πρώην διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, επισημαίνοντας ότι δεν προκύπτει, με τα σημερινά δεδομένα, καύσωνας στη χώρα.

Όπως εξήγησε, οι μέγιστες θερμοκρασίες ενδέχεται να προσεγγίσουν τους 38 με 39 βαθμούς στην Αθήνα προς το τέλος της εβδομάδας, ενώ στις περισσότερες μεγάλες πόλεις ο υδράργυρος θα κινηθεί γύρω στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ο όρος «καύσωνας» δεν σχετίζεται μόνο με τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας, αλλά και με τις ιδιαίτερα υψηλές ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι οποίες πρέπει να διατηρούνται για αρκετές συνεχόμενες ημέρες.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Για την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τις Σποράδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές ασθενείς βροχές ή όμβροι ενδέχεται να εκδηλωθούν στη νότια Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική και την ανατολική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 και κατά τόπους τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές, αγγίζοντας στις περισσότερες περιοχές τους 33 έως 35 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός την Τετάρτη

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και την Τετάρτη 15 Ιουλίου, με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας. Στα ορεινά δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι μικρής διάρκειας.

Οι βόρειοι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάνουν κατά τόπους τα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα, με τις υψηλότερες τιμές να κυμαίνονται μεταξύ 35 και 36 βαθμών στα ηπειρωτικά.

Χωρίς συνθήκες καύσωνα προς το παρόν

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν μέσα στον Ιούλιο, οι μέχρι στιγμής μετεωρολογικές εκτιμήσεις δεν δείχνουν παρατεταμένο επεισόδιο καύσωνα.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η ζέστη των επόμενων ημερών παραμένει εντός των φυσιολογικών ορίων της εποχής, ενώ η εξέλιξη των προγνώσεων θα παρακολουθείται συνεχώς, καθώς τα καιρικά δεδομένα ενδέχεται να μεταβληθούν όσο πλησιάζουμε στο δεύτερο μισό του μήνα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

113 χρόνια από την απελευθέρωση της Χρυσούπολης

image_print

Με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια Νέστου, με αφορμή τη συμπλήρωση 113 χρόνων από την απελευθέρωση της Χρυσούπολης, τιμώντας μια από τις σημαντικότερες στιγμές της τοπικής ιστορίας.

Οι εκδηλώσεις άνοιξαν με αναφορές στον αγώνα για την ελευθερία της περιοχής και τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης, παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, φορέων, συλλόγων και πλήθους πολιτών.

Η επέτειος αποτελεί κάθε χρόνο μια ευκαιρία να αποδοθεί φόρος τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση του τόπου και να αναδειχθεί η ιστορική διαδρομή του Δήμου Νέστου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en