Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί του Κυπέλλου και οι διαιτητές που έχουν κώλυμα!

image_print

Ο Γιώργος Κομίνης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στη Λεωφόρο για το Κύπελλο. Παράλληλα, η ΚΕΔ γνωστοποίησε ότι οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Χαράλαμπος Καλογερόπουλος δήλωσαν κώλυμα λόγω τραυματισμών (ο πρώτος μέχρι τις 11/01 και ο δεύτερος μέχρι νεωτέρας), το ίδιο ισχύει για τους βοηθούς Λάμπρου και Κωσταράς (ο πρώτος μέχρι νεωτέρας και ο δεύτερος μέχρι τις 15/01), ενώ κώλυμα μέχρι τις 10/01 δήλωσε και ο βοηθός Καλφάκης για προσωπικούς λόγους.

Όπως ανακοινώθηκε εφεξής «θα δημοσιοποιούνται τα ονόματα των διαιτητών και βοηθών που έχουν δηλώσει κώλυμα για την τρέχουσα περίοδο, τα οποία θα συνεχίσουν να ανακοινώνονται από την ΚΕΔ σε ότι αφορά στους ορισμούς της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας».

Αναλυτικά:

09/01 17:15 ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΟΚ-ΤΡΙΚΑΛΑ

 

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

ΠΑΡΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

 

11/01 19:30 ΔΗΜ.ΣΤΑΔIO ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 

10/01 15:00 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

 

ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΡΤΑΣ

 

ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 

ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

ΤΙΚΟΖΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

09/01 19:30 ΟΑΚΑ ΑΕΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

 

ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΙΠΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΜΟΥ

 

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΧΑΙΑΣ

 

09/01 15:00 «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ» ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

 

ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 

ΣΙΝΙΟΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

 

ΜΑΡΝΕΖΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΝΙΩΝ

 

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

 

ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

10/01 17:15 ΞΑΝΘΗ ARENA ΞΑΝΘΗ-ΑΕΛ

 

ΣΕΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

 

ΠΑΤΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

10/01 19:30 «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ» ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ

 

ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 

ΚΟΥΡΟΜΠΥΛΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΜΠΕΡΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

10/01 17:15 ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

 

ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

ΧΟΥΣΚΟΓΛΟΥ ΑΙΧΑΝ ΘΡΑΚΗΣ

 

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΒΡΟΥ

 

ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλεξανδρούπολη: Δύο χάλκινα μετάλλια για τον Αντώνη Πασχαλίδη

Αλεξανδρούπολη: Δύο χάλκινα μετάλλια για τον Αντώνη Πασχαλίδη Σπουδαία διάκριση πέτυχε ο αθλητής του Δρομέα Θράκης, Αντώνης Πασχαλίδης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα των 1.500 και 5.000 μέτρων. Παράλληλα, σημείωσε δύο νέα ατομικά ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία στον ελληνικό στίβο. Ο νεαρός αθλητής ολοκλήρωσε μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία μέσα σε δύο ημέρες, πετυχαίνοντας χρόνο 3:56 στα 1.500 μέτρα και 15:03 στα 5.000 μέτρα, επιδόσεις που αποτελούν προσωπικά του ρεκόρ και συνοδεύτηκαν από ισάριθμα χάλκινα μετάλλια. Διπλή επιτυχία στις Σέρρες Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 συγκέντρωσε στις Σέρρες κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χώρας, με τον Αντώνη Πασχαλίδη να ξεχωρίζει στα αγωνίσματα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Η διπλή του παρουσία στο βάθρο αποτελεί επιστέγασμα της συστηματικής προετοιμασίας και της αγωνιστικής του συνέπειας, ενώ οι νέες επιδόσεις του επιβεβαιώνουν τη συνεχή του εξέλιξη. Δικαίωση της προσπάθειας Στον Δρομέα Θράκης επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επιτυχία του αθλητή, καθώς η διάκριση αποτελεί δικαίωση της δουλειάς που γίνεται τόσο από τον ίδιο όσο και από τον προπονητή του. Ο σύλλογος συνεχάρη δημόσια τον Αντώνη Πασχαλίδη, επισημαίνοντας ότι η επιμονή, το πάθος και η αγωνιστική του συνέπεια αποτελούν παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές. Πρότυπο στον αθλητισμό και στις σπουδές Πέρα από τις αγωνιστικές του επιτυχίες, ο Αντώνης Πασχαλίδης συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς είναι πρωτοετής φοιτητής της Ιατρικής Σχολής. Η πορεία του αναδεικνύει ότι η αφοσίωση, η σωστή οργάνωση και η σκληρή προσπάθεια μπορούν να οδηγήσουν σε διακρίσεις τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εκπαίδευση. Με τις επιδόσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23, ο αθλητής του Δρομέα Θράκης στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια της καριέρας του, με τον σύλλογο και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι μεγαλύτερες επιτυχίες βρίσκονται ακόμη μπροστά του.
image_print

Σπουδαία διάκριση πέτυχε ο αθλητής του Δρομέα Θράκης, Αντώνης Πασχαλίδης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23 που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα των 1.500 και 5.000 μέτρων. Παράλληλα, σημείωσε δύο νέα ατομικά ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία στον ελληνικό στίβο.

Ο νεαρός αθλητής ολοκλήρωσε μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία μέσα σε δύο ημέρες, πετυχαίνοντας χρόνο 3:56 στα 1.500 μέτρα και 15:03 στα 5.000 μέτρα, επιδόσεις που αποτελούν προσωπικά του ρεκόρ και συνοδεύτηκαν από ισάριθμα χάλκινα μετάλλια.

Διπλή επιτυχία στις Σέρρες

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 συγκέντρωσε στις Σέρρες κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χώρας, με τον Αντώνη Πασχαλίδη να ξεχωρίζει στα αγωνίσματα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Η διπλή του παρουσία στο βάθρο αποτελεί επιστέγασμα της συστηματικής προετοιμασίας και της αγωνιστικής του συνέπειας, ενώ οι νέες επιδόσεις του επιβεβαιώνουν τη συνεχή του εξέλιξη.

Δικαίωση της προσπάθειας

Στον Δρομέα Θράκης επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επιτυχία του αθλητή, καθώς η διάκριση αποτελεί δικαίωση της δουλειάς που γίνεται τόσο από τον ίδιο όσο και από τον προπονητή του.

Ο σύλλογος συνεχάρη δημόσια τον Αντώνη Πασχαλίδη, επισημαίνοντας ότι η επιμονή, το πάθος και η αγωνιστική του συνέπεια αποτελούν παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές.

Πρότυπο στον αθλητισμό και στις σπουδές

Πέρα από τις αγωνιστικές του επιτυχίες, ο Αντώνης Πασχαλίδης συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς είναι πρωτοετής φοιτητής της Ιατρικής Σχολής.

Η πορεία του αναδεικνύει ότι η αφοσίωση, η σωστή οργάνωση και η σκληρή προσπάθεια μπορούν να οδηγήσουν σε διακρίσεις τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εκπαίδευση.

Με τις επιδόσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23, ο αθλητής του Δρομέα Θράκης στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια της καριέρας του, με τον σύλλογο και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι μεγαλύτερες επιτυχίες βρίσκονται ακόμη μπροστά του.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Στέλλα Ορφανίδη από την Ξάνθη στα 100 μέτρα Κ23

image_print

Μια σπουδαία διάκριση χάρισε στην Ξάνθη η νεαρή αθλήτρια Στέλλα Ορφανίδη, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 που διεξήχθη στις Σέρρες.

Παρότι είναι μόλις 18 ετών, η Στέλλα αγωνίστηκε και απέδειξε πως το ταλέντο, η σκληρή δουλειά και η επιμονή μπορούν να οδηγήσουν στην κορυφή. Με μια εξαιρετική εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος, επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα του ελληνικού στίβου.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία αποτελεί δικαίωση και για τον προπονητή της, Άγγελο Σουλτάνη, καθώς και για τον ΑΠΟΦΚΑ, που συνεχίζει να αναδεικνύει αθλητές υψηλού επιπέδου μέσα από συστηματική δουλειά και αφοσίωση.

Θερμά συγχαρητήρια στη Στέλλα Ορφανίδη για το χρυσό μετάλλιο και την εξαιρετική της πορεία, καθώς και στον προπονητή της Άγγελο Σουλτάνη για τη σημαντική συμβολή του σε αυτή τη σπουδαία επιτυχία.

Η διάκριση αυτή γεμίζει υπερηφάνεια την Ξάνθη και αποτελεί προάγγελο ακόμη μεγαλύτερων επιτυχιών στο μέλλον.

Σύνταξη Άρθρου:Στέλλα Γκοτζαμάνη.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέρρες: Ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23

image_print

Οι Σέρρες φιλοξενούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ23, μετατρέποντας την πόλη σε επίκεντρο του ελληνικού κλασικού αθλητισμού. Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός συγκεντρώνει τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της ηλικιακής κατηγορίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι οποίοι διεκδικούν διακρίσεις και σημαντικές επιδόσεις.

Για δύο ημέρες, το Δημοτικό Στάδιο Σερρών θα φιλοξενήσει συναρπαστικές αναμετρήσεις σε αγωνίσματα δρόμων, αλμάτων, ρίψεων και σύνθετων αγωνισμάτων, με το ενδιαφέρον να είναι ιδιαίτερα μεγάλο τόσο για τις επιδόσεις όσο και για την ανάδειξη της νέας γενιάς του ελληνικού στίβου.

Η διοργάνωση αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την προβολή των Σερρών, ενώ παράλληλα ενισχύει την τοπική οικονομία, καθώς αθλητές, προπονητές, συνοδοί και φίλοι του στίβου βρίσκονται στην πόλη για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 αναμένεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του ελληνικού στίβου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en