Ανακοίνωση για τη συνάντηση Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ και βουλευτών Δράμας
«Να σε κάψω, Γιάννη, – με 1+1+1=3 μνημόνια – να σ’ αλείψω λάδι»
Οι, εκλεγμένοι από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ στο Δημόσιο, αντιπρόσωποι στο Ν.Τ. Δράμας της ΑΔΕΔΥ, αποχώρησαν από τη διευρυμένη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού μετά από κάλεσμα της Ε.Γ. του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ, με θέμα: «Eπίδομα παραμεθορίου – Νέο ενιαίο μισθολόγιο», καταγγέλλοντας την υποκριτική στάση τους.
Αρνούμαστε να συζητάμε μ’ αυτούς που μέσα από τα κόμματά τους και τις κυβερνήσεις τους έχουν ψηφίσει και εφαρμόζουν και τα 3 μνημόνια, που έχουν πετσοκόψει μισθούς, έχουν τσακίσει το εισόδημά μας, έχουν ματώσει το λαό μας. Δεν περιμένουμε να στηρίξουν κανένα αίτημά μας και «να μας αλείψουν λάδι».
Από την αρχή καταψηφίσαμε την πρόταση για συμμετοχή των βουλευτών σε μια τέτοια σύσκεψη, εκτιμώντας ότι καλλιεργεί αυταπάτες στους εργαζόμενους και αναμονή της όποιας λύσης από τα πάνω.
Καλούμε κάθε εργαζόμενο μέσα από το σωματείο του , πλάι στις ταξικές δυνάμεις, μαζί με το Π.Α.ΜΕ, οργανωμένα να διεκδικήσει όχι απλά ένα επίδομα αλλά ό,τι μέχρι τώρα έχει χάσει στο βωμό της ανάπτυξης και της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Οργανωμένα ,ταξικά διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει.
Τίποτα δε χαρίστηκε ποτέ από καμιά κυβέρνηση, από κανένα σωτήρα . Ο λαός μας έχει δείξει το δρόμο μέσα από τους πολύχρονους ταξικούς του αγώνες ,για το πώς καταχτιούνται δικαιώματα και τραβάει μπροστά η ζωή .
ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ – ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ‘ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12 Νοέμβρη