Αμπρόσιο, Ζιζέλ, Λίμα: Οι πιο σέξι φίλαθλοι της Βραζιλίας
Από τα σπίτια τους και συντροφιά με τα παιδιά τους παρακολούθησαν τον αγώνα της Βραζιλίας με τη Χιλή η Ζιζέλ Μπούντχεν και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, οι οποίες και πανηγύρισαν για την πρόκριση της χώρας τους, όπως εκατομμύρια άλλοι συμπολίτες τους.
Οι πιο σέξι φίλαθλοι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, ντύθηκαν στα κίτρινα και τα πράσινα και μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους, μέσω Instagram και Twitter, τη χαρά τους για τη νίκη της χώρας τους.
Η 33χρονη Ζιζέλ παρακολούθησε τον αγώνα από το σπίτι της στις ΗΠΑ, όμως η συνομήλικη της Αλεσάντρα είχε την τύχη να βρίσκεται στην πατρίδα της την ημέρα του παιχνιδιού.
Μάλιστα, η Αμπρόσιο έντυσε και τα παιδιά της, την Άνια και το Νόα με τα χρώματα της Εθνικής της Βραζιλίας, ενώ η Ζιζέλ πήρε στην πλάτη της το γιο της και άρχισε να χοροπηδά από χαρά!
Όσον αφορά στην Βραζιλιανά καλλονή Αντριάνα Λίμα, γιόρτασε την πρόκριση της ομάδας της από το Παρίσι, μαζί με τη φίλη και συνάδελφό της, Κάντις Σουάνπολ.
Μάλιστα, η Κάντις ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μαζί με τη
Λίμα αλλά και την Ιζαμπέλι Φοντάνα.