Quantcast
Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Αθανάσιος Τσώνης | Είμαι προβληματισμένος για τον όγκο τουριστών στη Νυμφαία

image_print

Προβληματισμένος φάνηκε στις δηλώσεις του στο ENA Channel ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αθανάσιος Τσώνης.

Ο κ. Τσώνης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νυμφαία μετά την είδηση επαναλειτουργίας της και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και έχει συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω του μεγάλου όγκου τουριστών που πρόκειται να έρθει το επόμενο χρονικό διάστημα στον συνοριακό σταθμό την στιγμή που ήδη υπάρχει πρόβλημα με την στελέχωση του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο σημείο. 

Μάλιστα χρειάστηκε να έρθουν άτομα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Ξάνθη για να στελεχώσουν το πρωί του Σαββάτου το κλιμάκιο για ελέγχους στη Νυμφαία.

Ο κ. Τσώνης ανέφερε χαρακτηριστικά : 

Επαναλειτουργία της συνοριακής εισόδου της Νυμφαίας. Η συγκεκριμένη είδηση προκαλεί Προβληματισμούς και συγκρατημένη αισιοδοξία. Τα μόνα εύσημα που έχω να δώσω και τα μόνα Συγχαρητήρια είναι στους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ πέρα και στους αστυνομικούς και στα συνεργεία του ΕΟΔΥ. Μιλάμε για συνθήκες οι οποίες ξεπερνούν τα όρια τα ανθρώπινα μιλάμε για πολλές ώρες δηλαδή έχει γίνει πολλή δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα. Και εγώ προσωπικά από πλευρά της αντιπεριφέρειας τουρισμού έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τα Βαλκάνια και περιμένουμε μεγάλο όγκο τουριστών τα επόμενα 24ωρα τα οποία δεν ξέρω κατά ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να τα διαχειριστούμε. Δηλαδή άμα ξεκινήσουμε και γίνονται ροές και μαζεύεται κόσμος στα σύνορα είναι λίγο το ανθρώπινο δυναμικό και δεν υπάρχει χρόνος και αναμονή. Θα δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων αυτό το πράγμα πρέπει να το δει και η κεντρική κυβέρνηση έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξάνθη: Δύο καταστηματάρχες πούλησαν αλκοόλ σε ανήλικο και κατέληξαν στο κρατητήριο

image_print

Σε εξέλιξη η προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026 οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης, στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση της νομοθεσίας σχετικά με την πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ιδιοκτήτες καταστημάτων, καθώς διαπιστώθηκε ότι προέβησαν στην πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικο.

Η διάθεση αλκοόλ σε ανηλίκους αποτελεί σοβαρή παράβαση της νομοθεσίας και οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται με στόχο την προστασία των ανηλίκων και την τήρηση της νομιμότητας στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.

Σύνταξη άρθρου : Στελλίνα Γκοτζαμάνη

DNews Widget
Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ήρθε η υπογραφή της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση μέρους της Ακτής Καλαμίτσας

image_print

Θετικές εξελίξεις καταγράφονται για την Ακτή Καλαμίτσας, καθώς έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η υπογραφή από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) για την παραχώρηση μέρους της ακτής.

Η είδηση ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κηπούπολης–Καλαμίτσας στην παραλία, παρουσία κατοίκων και φίλων της περιοχής. Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους παρευρισκόμενους, καθώς πρόκειται για μια εξέλιξη που αναμενόταν εδώ και καιρό.

Η παραχώρηση μέρους της Ακτής Καλαμίτσας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αξιοποίηση και την καλύτερη διαχείριση ενός από τους πιο δημοφιλείς παραθαλάσσιους χώρους της Καβάλας. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν άμεσα, με στόχο την αναβάθμιση της ακτής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών.

Continue Reading

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παραμένουν σε δύσκολη κατάσταση οι κτηνοτρόφοι

image_print

Έντονη ανησυχία και αγανάκτηση επικρατεί στους κτηνοτρόφους, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβληθεί οι ενισχύσεις για τις ζωοτροφές, παρά το γεγονός ότι η οικονομική πίεση στον κλάδο παραμένει ιδιαίτερα έντονη.

Οι συνεχείς αυξήσεις στο κόστος παραγωγής, οι υψηλές τιμές των ζωοτροφών, της ενέργειας και των καυσίμων έχουν εξαντλήσει τις οικονομικές αντοχές πολλών εκμεταλλεύσεων. Για αρκετούς παραγωγούς, η συγκεκριμένη ενίσχυση αποτελεί απαραίτητη «ανάσα» για να μπορέσουν να καλύψουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους και να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία των μονάδων τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en