Έφαγε “Πόρτα” από δημοτικό σύμβουλο ο Άλεξ Χαντιτάτζι
Κατά την διάρκεια παρουσίασης των νέων συνεργατών του και του νέου προπονητικού σχήματος του ΑΟΚ από τον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Άλεξ Χαντιτάτζι υπήρξε και η αποκάλυψη για τις πρώτες επαφές του νέου ιδιοκτήτη του ΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση του ENA CHANNEL για τις πρώτες του επαφές ο κ. Χαντιτάτζι τονίζει ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη αλλά και τον Αντιδήμαρχο κ. Απόστολο Μουμτσάκη ενώ φυσικά οι επαφές του με τον κ. Γιάννη Πασχαλίδη βουλευτή ΝΔ Καβάλας είναι σε άριστο επίπεδο.
Ωστόσο αποκαλύπτει ότι δυστυχώς δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλους φορείς αλλά και πρόσωπα.
Ανέφερε λοιπόν το ατυχές παράδειγμα και το “στήσιμο” από δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Καβάλας, ο οποίος κανόνισε ραντεβού μαζί του αλλά δυστυχώς ποτέ δεν έδωσε το παρών στο ραντεβού τους αντιθέτως ο κ. Χαντιτάτζι τον περίμενε πάνω από μία ώρα….
Σύμφωνα με πληροφορίες του enanews. gr ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος δεν ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου Καβάλας κ. Θεόδωρου Μουριάδη….