Έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για τις καταγγελίες των ηθοποιών
Έκτακτη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή Θοδωρή Γκόνη με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες των ηθοποιών μέσω του διαδικτύου.
Μάλιστα νωρίτερα σχετική επιστολή έτσι ώστε να ενημερωθεί για το θέμα, καθώς δεν υπήρχε καμία ενημέρωση τόσο από το Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας όσο και από τον ίδιο τον Καλλιτεχνικό διευθυντή, απέστειλε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Καβάλα Χρήστο Ποτόλια (διαβάστε σχετικά εδώ).
Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο κύριος Γκόνης αναφέρθηκε στο θέμα των καταγγελιών ενώ τόνισε πως θα επανέλθει με μία ακόμη γραπτή απάντηση, (σε αναμονή για το εάν πρόκειται να προχωρήσει και σε τηλεοπτικές δηλώσεις).
Επίσης στο σώμα διαβάστηκε και επιστολή της σκηνοθέτριας της θεατρικής παράστασης όπου σύμφωνα με πληροφορίες το κείμενο της σκηνοθέτιδας κάνει λόγο ότι υπήρχε άριστη συνεργασία με τον κύριο Γκόνη και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ωστόσο οι καταγγελίες των ηθοποιών παραμένουν.