«Η Ένωση Κυριών στο Stavanger της Νορβηγίας»
Από τις 16 έως και τις 20 Νοεμβρίου 2016 η Ένωση Κυριών Δράμας θα ταξιδέψει στο Stavanger της Νορβηγίας και στο Όσλο.
Η Πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα συνοδευόμενη από δύο εθελοντές του φορέα θα πραγματοποιήσει πλήθος επισκέψεων σε φορείς του Δήμου Stavanger. Σκοπός του Προγράμματος είναι η ανταλλαγή και η μεταφορά γνώσεων και τεχνογνωσίας, ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών μεταξύ μη κυβερνητικών οργανώσεων που εδρεύουν στην Ελλάδα και φορέων που εδρεύουν στις Δωρήτριες χώρες (Νορβηγία, Ισλανδία, Λίχτενστάϊν)
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος για τις ΜΚΟ του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ στην Ελλάδα και της τρίτης πρόσκληση του μέτρου β της Επιχορήγησης Διμερών Σχέσεων. Διαχειριστής της Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
Η Επιχορήγηση των Διμερών Σχέσεων στα πλαίσια του Προγράμματος «Είμαστε όλοι πολίτες» στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και των Δωρητριών χωρών (Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν).