Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει» | Ένταση έξω από την Τούμπα

image_print

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό με 2-1, μέσα στην «Τούμπα» ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα και τόνισε ότι «Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει».

«Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Μπήκαμε πολύ νωθρά, δεν βάλαμε τα πόδια μας. Δεχθήκαμε κι ένα γκολ που αποσυντόνισε και την ομάδα. Σήμερα είναι μία κακή μέρα για όλους. Δεν πήγε τίποτα σωστά, ακόμη κι όταν η ομάδα ισοφάρισε όλες οι κόντρες πήγαν σε βάρος μας. Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει. Και για όλα φταίω εγώ και η ευθύνη είναι καθαρά δική μου. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και περισσότερο έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά. Θα μας το δώσει. Δεν το βάζουμε κάτω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είναι σημαντικό το πως χάνεις ένα παιχνίδι και πως πάει η ροή ενός αγώνα. Όλα ήταν άσχημα. Ήμασταν κακοί. Μας κάνουν τρεις φάσεις από αράουτ. Πρέπει να δείτε πως ξεκινούν οι φάσεις. Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Είναι γιατί ο άλλος είναι σε καλύτερη θέση και δεν του δίνει την μπάλα. Είναι πολλά πράγματα που δεν πήγαν καλά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, δεν θα κατηγορήσω τα παιδιά. Αν συνεχίζαμε και στο δεύτερο ημίχρονο να είμαστε άσχημοι θα λέγαμε ότι κάτι άλλο έφταιγε, αλλά στο δεύτερο ήταν καλύτερη η εικόνα. Όταν είναι καλή βεβαίως η ομάδα κερδίζει».

Για τη διαφορά με τον Ολυμπιακό στην μάχη του τίτλου, είπε: «Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά. Και ο Ολυμπιακός, ενώ ήμασταν πέντε πόντους μπροστά μας πέρασε. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Εμείς είμαστε εδώ για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα. Το σχέδιο είναι άλλο από Πάνω. Το τι θα κάνει θα φανεί στο δρόμο. Πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά».

Αναφορικά με τον Μακ, τόνισε: «Ο Μακ είχε έναν τραυματισμό στη διάρκεια της εβδομάδας, και επειδή το γήπεδο ήταν βαρύ φοβήθηκα να τον ξεκινήσω. Δεν είναι το πρόβλημα ο Μακ. Όταν δέχεσαι το γκολ στην εκπνοή, δεν έχει καμία σχέση για το ποιος μπήκε και ποιος βγήκε. Γιατί πριν έχουμε δύο φάσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είναι που θα πάει η μπάλα».

Για την διαιτησία ανέφερε: «Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό. Ούτε να περιμένουμε κάτι άλλο. Πιστεύω ότι μέχρι τέλους θα αντέξουμε. Είμαι υποχρεωμένος να δω το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και αυτό κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα. Κάπου χάνομαι κι εγώ εκεί.
Για τους Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, δήλωσε: «Ο Νομπόα δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, αλλά είναι πιο μπροστά. Χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει τι γίνεται εδώ. Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές του Γενάρη. Στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ καμία μεταγραφή αυτή την εποχή δεν βοήθησε σύμφωνα με την αξία της εκτός από περιπτώσεις, όπως ο Φρατζέσκος και ο Μαραγκός, δύο παιδιά που ήταν στο πρωτάθλημα και γνώριζαν. Μπορεί να βρείτε και κάποιον άλλον, αλλά είναι μετρημένοι. Τα παιδιά χρειάζονται χρόνο, δεν μπορείς να περιμένεις να κάνουν θαύματα. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, δεν το συζητά κανείς».

Τέλος ρωτήθηκε για το αριστερό άκρο της άμυνας: «Θα το λύσουμε εκ των έσω. Για τον Ποζατζίδη είχαμε μία πρόταση από τον Ολυμπιακό Βόλου, που ήθελε αριστερό μπακ. Του το είπαμε για να μας πει τι θέλει να κάνει. Την επόμενη μέρα ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ».

ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Παράπονα για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, που οδήγησε στην εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, εισέπραξε από δεκάδες οπαδούς της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης, αποχωρώντας από το γήπεδο της Τούμπας, με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του «Δικεφάλου» με τους Αγρινιώτες.

Οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» ζητούσαν επιτακτικά την ενίσχυση του ρόστερ, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να εγκαταλείπει το χώρο εμφανώς απογοητευμένος.

Αποδοκιμασίες δέχτηκε κατά την έξοδό του από το γήπεδο και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, καθώς και ο διαιτητής του αγώνα, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος.

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΚ-ΑμεΑ: Διπλή διάκριση του Γρηγόρη Αϊβαζίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάρα-Στίβου

Γρηγόρης Αϊβαζίδης – Διπλή διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάρα-Στίβου
image_print

Με δύο μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάρα-Στίβου ο αθλητής του Α.Ο. Καβάλα ΑμεΑ, Γρηγόρης Αϊβαζίδης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, με τον Καβαλιώτη αθλητή να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να ανεβαίνει δύο φορές στο βάθρο.

Ο Γρηγόρης Αϊβαζίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα, με ρίψη στα 6,55 μέτρα, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ποιότητα.

Παράλληλα, κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στο ακόντιο, με επίδοση 15,05 μέτρα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την παρουσία του στην εθνική διοργάνωση.

Ο ΑΟΚ ΑμεΑ εκφράζει τη βαθιά του ικανοποίηση και συγχαίρει θερμά τον αθλητή για την εξαιρετική του επίδοση, η οποία αναδεικνύει τόσο τη δική του προσπάθεια όσο και το επίπεδο του πάρα-αθλητισμού στην Καβάλα.

Στο ίδιο δελτίο τύπου, ο σύλλογος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Αντιδήμαρχο Κώστα Χατζηαναστασίου, καθώς και προς όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ανδρών, ο τελικός του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων.

Με πρωτοβουλία του κ. Χατζηαναστασίου και των ομάδων που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, προσφέρθηκε δωρεά προς τον ΑΟΚ ΑμεΑ, μια κίνηση που ο σύλλογος χαρακτηρίζει ιδιαίτερα σημαντική και συγκινητική.

Όπως τονίζεται, η δωρεά αποτελεί έμπρακτη έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, ενισχύοντας την προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία.

Ο ΑΟΚ ΑμεΑ επισημαίνει ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν δύναμη στους αθλητές και στα μέλη του συλλόγου να συνεχίσουν με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, προάγοντας τις αξίες του αθλητισμού, της ισότητας, της συμπερίληψης και του σεβασμού.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέρρες: Σε τροχιά υλοποίησης το νέο κολυμβητήριο του Δήμου

Σέρρες – Υπογραφή σύμβασης για το νέο κολυμβητήριο του Δήμου – 2026
image_print

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το νέο κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών, καθώς υπεγράφη σήμερα το πρωί η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση ανοιχτού βιομηχανοποιημένου κολυμβητηρίου».

Πρόκειται για μια σημαντική αθλητική υποδομή, που αναμένεται να καλύψει ανάγκες αθλητών, συλλόγων και δημοτών, δίνοντας νέα ώθηση στον υγρό αθλητισμό της περιοχής.

Τη σύμβαση υπέγραψαν η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα και ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «POOL SPORT INSTALLATIONS Ι.Κ.Ε.» Κυριάκος Αντωνιάδης.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση βιομηχανοποιημένης κολυμβητικής δεξαμενής, τον απαραίτητο ηλεκτρομηχανολογικό και γενικό εξοπλισμό, βιομηχανοποιημένο κτίριο, μεταλλική κερκίδα και τηλεσκοπικό στέγαστρο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.760.800 ευρώ.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τους εργολάβους και υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών, όπου συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα και ο προγραμματισμός της έναρξης των εργασιών.

Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα δήλωσε αυτούσια:

«Μετά από μία μακροχρόνια και γεμάτη εμπόδια διαδικασία, η σημερινή ημέρα αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για το Δήμο Σερρών και για όλους τους δημότες μας. Με την υπογραφή της σύμβασης, ένα έργο που “πολεμήθηκε” περνά πλέον στη φάση της υλοποίησης. Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου, μιας υποδομής που θα προσφέρει νέες δυνατότητες στην άθληση, για τις νέες, τους νέους και τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας. Το νέο κολυμβητήριο είναι μία επένδυση στο μέλλον, την ποιότητα ζωής, την εξωστρέφεια και τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου μας. Σήμερα γυρίζουμε σελίδα και θέτουμε τις βάσεις για να αποκτήσουν οι Σέρρες μία σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση αντάξια των αναγκών και των προσδοκιών των δημοτών μας».

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καβάλα: Με επιτυχία το Fight & Break Kavala στην παραλία

Καβάλα – Δράση Fight & Break Kavala από τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό – 2026
image_print

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026, στην παραλία της Καβάλας, η αθλητική δράση Fight & Break Kavala από τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Καβάλας.

Η δράση έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά και αθλητές να έρθουν πιο κοντά στο Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό, μέσα από τεχνικές, ασκήσεις και θραύσεις.

Συμμετείχαν αθλητές του συλλόγου, αλλά και παιδιά εκτός συλλόγου, τα οποία γνώρισαν από κοντά το άθλημα και έζησαν μια δυνατή εμπειρία γεμάτη χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Το Fight & Break Kavala ανέδειξε αξίες όπως ο σεβασμός, η πειθαρχία, η αυτοπεποίθηση και η χαρά της συμμετοχής.

Στο τέλος της δράσης, οι αθλητές παρέλαβαν κύπελλο συμμετοχής, ως ανάμνηση της προσπάθειάς τους.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με στόχο περισσότερες δράσεις, περισσότερα παιδιά και ακόμη πιο δυνατές αθλητικές στιγμές.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en