Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη | Τι έδειξε το κινητό, τα social media και οι εργαστηριακές αναλύσεις

Δημοσιεύτηκε

στις

Προς περαίωση οδεύει η ογκώδης δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος ενός 21χρονου Ροδίτη κι ενός 19χρονου Αλβανού, που κατηγορούνται για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού από δύο δράστες από κοινού, της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «δημοκρατικής» έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στο σύνολο των πειστηρίων ενώ αναμένονται απαντήσεις από την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Facebook για συνομιλίες και επαφές που είχε το θύμα με τρίτους μέσω της σελίδας της, οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες που έχουν παραγγελθεί στους δράστες και η αντιπαραβολή των στοιχείων που προέκυψαν από τις άρσεις του απορρήτου των τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων καθώς και στοιχεία από την χρήση εφαρμογών (Facebook, whats Αpp) σε συσκευές που κατασχέθηκαν με τελευταία ένα tablet του Ροδίτη κατηγορούμενου.

Θυμίζουμε ότι οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται προσωρινά, από την 7η Δεκεμβρίου 2018 στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών.

Από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που την συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που χρησιμοποιούσε στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και στην google, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Ενδεικτικό των προτιμήσεών του σε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο είναι το γεγονός ότι επέλεξε να δει ταινία με σεξουαλικό όργιο με συμμετέχοντες δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαπίστωση, που αναμένεται να ελεγχθεί δεόντως στην πορεία της έρευνας, ότι σε κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε από τον Ροδίτη, είχε αλλαχθεί η κάρτα sim με νέα, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους, δυνάμει εντάλματος δύο μέρες ενωρίτερα κι ενώ είχαν προσαχθεί από τους λιμενικούς και εξετάζοντο!!

Σε ό,τι αφορά το αίτημα της τακτικής Ανακρίτριας προς την εταιρεία facebook για την άρση του απορρήτου της επικοινωνίας της φοιτήτριας μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας την 6η Μαρτίου 2019 απεστάλη επίσημα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Σε ό,τι αφορά τις αναλύσεις DNA που έγιναν στα πειστήρια:

-Βρέθηκε DNA του θύματος σε βάνα μπανιέρας στην οικία του Ροδίτη στους Πεύκους, σε πλακάκια πάνω και δεξιά μπανιέρας, σε τοίχο χωλ, σε κουρτίνα μπάνιου, σε οδοντόβουρτσα, σε τοίχο κόκκινου χρώματος, σε ταβάνι, σε μεταλλικό κολωνάκι της πλευράς συνοδηγού του φορτηγού που χρησιμοποίησαν, στην κάτω αριστερά πόρτα συνοδηγού και σε προσκέφαλο συνοδηγού.

-Βρέθηκε DNA του θύματος και του Αλβανού σε βάνα βρύσης κουζίνας και σε κοντάρι σφουγγαρίστρας.

-Βρέθηκε DNA του θύματος και του Ροδίτη σε κούπα, κάτω από πόμολο συρταριού κουζίνας, στην μπανιέρα, στο ταβάνι μπάνιου, στον τοίχο μπάνιου, στην είσοδο μπάνιου, σε σεντόνι, στο πάτωμα κουζίνας, σε κάγκελο και δεξιά καθίσματος συνοδηγού.

-Βρέθηκαν γενετικά στοιχεία των δραστών και της φοιτήτριας σε πόμολο συρταριού στην κουζίνα και σε ίνες σφουγγαρίστρας.

Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, όπως έγραψε ξανά η “δημοκρατική”, συνθέτει το “παζλ” και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων συμφωνούν με τα ευρήματα.

Θυμίζουμε ότι από εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε ευρήματα και στοιχεία που συνέλεξαν επιτελείς της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Λιμενικού Σώματος, είχαν προκύψει και τα εξής:

– Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού, προσωρινά κρατούμενων για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, στην οικία της τελευταίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

– Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε που να τους συγκλονίσει και ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του facebook και τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και με κορίτσια. Ο 21χρονος Ροδίτης μάλιστα κανονίζει να πάει στο γυμναστήριο την 1η Δεκεμβρίου 2018, για να κάνει γυμναστική και βόλτα.

Θυμίζουμε ότι από το ψηφιακό υλικό που έχει διαβιβαστεί από την ΔΕΕ και το Λιμενικό στο πλαίσιο της έρευνας, προκύπτουν πραγματικά φρικιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα που διεπράχθη στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη στους Πεύκους.

Πιο συγκεκριμένα διαπιστώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι “διασκέδαζαν” πριν το έγκλημα στην κουζίνα της οικίας και κατανάλωναν βότκα, ενώ μετά το έγκλημα οι κηλίδες αίματος σε τοίχους, σε έπιπλα και στο μπάνιο παρέμειναν εμφανείς και είναι πλέον αποδείξεις για την βαρβαρότητα που επέδειξαν.

Ανατριχιαστικό είναι το θέαμα κουζινομάχαιρου το οποίο έχει στραβώσει, που βρέθηκε σε απόμερο σημείο της παραλίας Φώκιας, όπου πέταξαν κακήν κακώς αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική δράση τους, ενώ βρέθηκαν όπως ξανάγραψε η “δημοκρατική” και δύο προφυλακτικά.

Βρέθηκαν αποτυπώματα των δραστών σε ένα μπουκάλι με βότκα, σε βάζα και τζάμια, σε κούπες και σε ένα κουτί πορτοκαλάδας. Βρέθηκε εξάλλου και δακτυλικό αποτύπωμα της άτυχης φοιτήτριας σε μια συσκευασία σοκολάτας.

Εχουν βρεθεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, δύο σφουγγάρια, δύο πετσέτες, μια συσκευασία καπνού, κάλτσες, ανδρικά εσώρουχα, δύο μαχαίρια κουζίνας, δύο προφυλακτικά, ένα κάλυμμα σίδερου, το ηλεκτρικό σίδερο, μπλούζες και μια σκισμένη ζακέτα.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΛΛΑΔΑ

Το σκίτσο της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα έχει η αστυνομία | Το ταξί αναμένεται να δώσει απαντήσεις

Δημοσιεύτηκε

στις

Η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ο άνθρωπος που πρώτα απ’ όλους θέλει να συλληφθεί η γυναίκα που της έκανε αυτό το κακό. Ωστόσο, το ίδιο «ζεστές» για να δώσουν λύση είναι και οι Αρχές.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην απογευματινή εκπομπή του Mega, η Αστυνομία βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα ίχνη εκείνης που πέταξε το καυστικό υγρό. Μάλιστα, φαίνεται πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το σκίτσο της γυναίκας που έκανε την επίθεση.

Το σκίτσο αυτό, που σκιαγράφησε η ΕΛ.ΑΣ, προέκυψε από τις πληροφορίες που έδωσε ο οδηγός ταξί (τον οποίο βρήκε η Αστυνομία), που φέρεται να μετέφερε τη γυναίκα κοντά στο σημείο της επίθεσης, υλικό από κάμερες ασφαλείας που επεξεργάζονται οι Αρχές, αλλά και την κατάθεση της άτυχης 34χρονης.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση σκοπεύουν να δείξουν το σκίτσο στο θύμα, όταν είναι σε θέση να το δει, και ευελπιστούν να της θυμίζει κάτι.

Όσον αφορά τις τρεις γυναίκες που είχαν αδύναμο άλλοθι και εξετάζονται από τις Αρχές, δεν έχουν προκύψει καινούργια στοιχεία, ενώ το σκίτσο που έχουν σχεδιάσει δε φαίνεται να δείχνει κάποια από αυτές.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, οι αστυνομικοί είναι κοντά στη λύση του μυστηρίου, καθώς η δράστης κάλεσε ταξί για να την παραλάβει από το Παγκράτι, ώστε να την μεταφέρει στην Καλλιθέα, όπου και προχώρησε στη φρικιαστική επίθεση εναντίον της 34χρονης.

Η γυναίκα που έκανε την επίθεση κάλεσε ταξί από εφαρμογή και αυτό αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, διότι θα σπάσει το απόρρητο με σκοπό να εντοπιστεί η συσκευή της.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ1, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει και το GPS του ταξί, ώστε να «διαβαστεί» η ακριβής διαδρομή που ακολούθησε ο οδηγός.

Στόχος είναι να μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, όπου η δράστης θα φαίνεται πιο καθαρά, μιας και από το υλικό έχουν τα χαρακτηριστικά της γυναίκας είναι «θολά».

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας | Η «ήρεμη δύναμη» και το πρόσωπο της πολιτείας στη διαχείριση του κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας, έγινε το πρόσωπο της πολιτείας στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού και αναδείχθηκε σε μία από τις πλέον επιτυχημένες -επικοινωνιακά και όχι μόνον- επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για αυτό και σταματά μεν την ενημέρωση, αλλά θα παραμείνει σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Δημόσιας Υγείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά πόσο καθοριστική απέβη η επιλογή του κ. Τσιόδρα και όσον αφορά στην ουσία του σχεδιασμού των μέτρων, αλλά και από επικοινωνιακής άποψης. Και η επικοινωνία εν προκειμένω όμως άγγιζε την ουσία του ζητήματος, καθώς καθοριστικό στοιχείο για την αποδοτικότητα του σχεδίου πρόληψης του κορονοϊού ήταν η συμμόρφωση των πολιτών με τα μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών.

Όπως σημείωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός την εβδομάδα που πέρασε σε συζήτηση που διοργάνωσαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Miller Center του Πανεπιστημίου της Virginia και το Ινστιτούτο Brookings, ένα από τα τέσσερα κρίσιμα στοιχεία της ελληνικής επιτυχίας ήταν το γεγονός ότι οι ειδικοί ανέλαβαν την επικοινωνία με τους πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση φρόντισε να επικοινωνήσει το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» και τους βασικούς κανόνες κοινωνικών αποστάσεων και υγιεινής προς τους πολίτες αναθέτοντας την καθημερινή ενημέρωση στους ειδικούς. Σημείωσε επίσης ότι ήταν ένας ξεκάθαρος στόχος η ανάκτηση της σχέσης εμπιστοσύνης των πολιτών με το κράτος. Στόχος, ο οποίος εκ των πραγμάτων ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι επετεύχθη. Και έχει κατ επανάληψη εκφράσει την άποψη ότι αυτό ήταν και ένα από τα βασικά κέρδη για τη χώρα από τη δύσκολη αυτή δοκιμασία.

Βεβαίως, το υψηλότατο ποσοστό δημοφιλίας του επιστήμονα με το μειλίχιο τρόπο ομιλίας, αποτυπώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτεία, όμως οι έρευνες επίσης δείχνουν πως η κυβέρνηση πιστώνεται αυτή την επιλογή, του να δώσει τον πρώτο λόγο, στην ενημέρωση και στο σχεδιασμό, στους ειδικούς.

Εξάλλου ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε επίσης την επιτυχία της Ελλάδας στη διαχείριση του κορονοϊού στην ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων και δεν έκρυψε ότι τις αποφάσεις αυτές τις πήρε ακούγοντας τους ειδικούς, με πρώτο τον κ. Τσιόδρα. Και αυτό καθώς από τις συζητήσεις μαζί του κατάλαβε από νωρίς ότι η χώρα θα όδευε σε κάποιας μορφής lockdown αργά ή γρήγορα και όπως είπε στο Brookings έλαβε εκείνος την πολιτική απόφαση να εφαρμοστούν νωρίς τα περιοριστικά μέτρα. Απόφαση που εκ των πραγμάτων έκρινε επιτυχημένη, ενώ σημείωσε ότι εάν είχε καθυστερήσει η εφαρμογή περιορισμών μία ή δύο εβδομάδες η πορεία της επιδημίας θα ήταν τελείως διαφορετική και η ζημιά και στην οικονομία ενδεχομένως ακόμη χειρότερη- η περίπτωση της Σουηδίας δείχνει εξάλλου ότι σε μία τόσο διασυνδεδεμένη παγκόσμια οικονομία ακόμη και εάν ένα κράτος δεν πάει σε lockdown, δεν θα γλυτώσει ούτε τις οικονομικές συνέπειες. Δηλαδή η θεωρία πως βάζοντας την ανθρώπινη ζωή σε δεύτερη προτεραιότητα, θα διασωθεί η οικονομία, αποδείχθηκε λάθος.

Για την Ελλάδα εξάλλου, το κρίσιμο από οικονομικής απόψεως ήταν να διασφαλιστεί ότι θα υπάρξει περιθώριο επανεκκίνησης του τουρισμού, έστω από μέσα Ιουνίου- Ιούλιο, και αυτό δε θα ήταν δυνατό εάν την άνοιξη η χώρα ζούσε εικόνες Ιταλίας. Οι ελπίδες της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση του κρίσιμου αυτού για την εθνική οικονομία κλάδου, που αποτελεί το 25% του ΑΕΠ και θα καθορίσει το βαθμό της ύφεσης, εδράζονται εν πολλοίς στη θετική εικόνα της Ελλάδας σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ για τη διαχείριση της πανδημίας.

Καθώς βέβαια ο ρυθμός μετάδοσης έβαινε μειούμενος, στις 8 Μαΐου αρχικά αραίωσε η ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και σταμάτησε να είναι καθημερινή, και πριν από τρεις ημέρες ο καθηγητής είπε συγκινημένος «αντίο». Η σχεδόν καθημερινή ενημέρωση για 72 ημέρες ήταν άλλωστε εξοντωτική, σε συνδυασμό με το δύσκολο έργο του επιδημιολογικού σχεδιασμού. Εάν βέβαια το δίδυμο Τσιόδρας- Χαρδαλιάς εμφανιστεί ξανά στις οθόνες μας, σημαίνει πως θα έχει έρθει το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του εξήγησε (Star) ότι: «Δεν έχει κάποιο λόγο ο Σωτήρης να βγαίνει και να κάνει ενημερώσεις με την ίδια συχνότητα γιατί περνάμε πια στην επόμενη φάση» και ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει σύμβουλος του για θέματα Δημόσιας Υγείας.

Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε προσωπικά τον κ. Τσιόδρα πριν την πανδημία. Εκείνος που πρότεινε στον κ. Μητσοτάκη τον καθηγητή για τη συγκεκριμένη «δουλειά» ήταν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Έκτοτε η συνεργασία τους ήταν στενή και καθημερινή και ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει πως τον θεωρεί πλέον φίλο του. Και σίγουρα τον θεωρεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της κυβέρνησης και της πολιτείας, καθώς η χώρα περνά στην επόμενη φάση διαχείρισης, με στόχο να μην υπάρξει νέο κύμα πανδημίας και να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της στην οικονομία και τον κοινωνικό ιστό.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μινεάπολις | Συνελήφθη ο αστυνομικός Derek Chauvin που σκότωσε τον George Floyd

Δημοσιεύτηκε

στις

Υπό κράτηση βρίσκεται ο αστυνομικός που πάτησε τον Τζορτζ Φλόιντ (George Floyd) στον λαιμό και τον οδήγησε στον θάνατο. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ο Ντέρκ Τσόβιν (Derek Chauvin) βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών, που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ο αστυνομικός εμφανίζεται στο βίντεο που δημιούργησε διεθνή κατακραυγή να πατά τον Φλόιντ στον λαιμό, την ώρα που εκείνος τον παρακαλούσε να τον αφήσει. Οι φράσεις «Σε παρακαλώ… Δεν μπορώ να αναπνεύσω… Σε παρακαλώ…», ήταν οι τελευταίες που ξεστόμισε και πλέον έχουν γίνει το σύνθημα για έντονες διαμαρτυρίες τόσο στη Μινεάπολις όσο και γενικότερα στις ΗΠΑ.

Ο Αφροαμερικανός που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 43 ετών δεν αντιστάθηκε, ωστόσο ο Τσόβιν συνέχιζε να μην πτοείται, με τον άνδρα που είχε ακινητοποιήσει να χάνει σταδιακά τις δυνάμεις του, μέχρι που το σώμα του σταμάτησε να κάνει έστω και κάποιες σπασμωδικές κινήσεις.

Η μοίρα επιφύλασσε στον άτυχο Φλόιντ ένα τραγικό τέλος, αν και η ιστορία του δεν είναι πρωτόγνωρη…

Ακόμη ένα επεισόδιο στη σειρά της οργής
Η οργή ξεχείλισε στη Μινεάπολις, που γρήγορα μετατράπηκε σε πεδίο διαδηλώσεων και επεισοδίων. Το περιστατικό αυτό δεν ήταν το πρώτο, απλώς προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο με τα πολλά που οδήγησαν στον αναίτιο και άδικο θάνατο πολιτών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επειδή γεννήθηκαν με το χρώμα του δέρματός τους να είναι μαύρο.

Οι μνήμες δεν έχουν εξασθενίσει από όσα έγιναν τον Αύγουστο του 2014 στο Φέργκιουσον του Μιζούρι, μετά τη δολοφονία του άοπλου εφήβου, Μάικλ Μπράουν, επίσης Αφροαμερικανού. Την ίδια χρονιά είχε καταγραφεί και η αφαίρεση ζωής του Τζον Κρόφορντ, στο Οχάιο, επειδή κρατούσε πλαστικό πιστόλι. Ήταν μόλις 22 ετών. Και δεν ήταν οι μόνοι. Το 2014 έγινε και ο στραγγαλισμός από αστυνομικούς του 43χρονου πωλητή παρανόμων τσιγάρων, Ερικ Γκάρνερ, με τους εκπρόσωπους του νόμου (;) να πέφτουν… στα μαλακά.

Ο θάνατος του Γκάρνερ είχε γεννήσει το κίνημα «Black Lives Matter», το οποίο είχε μια σχετική επίδραση στην κοινωνία των ΗΠΑ, ωστόσο φαίνεται πως δεν κατάφερε να αλλάξει και πολλά. Και δεν είναι μόνο η αφαίρεση ζωής από Αφροαμερικανούς, αλλά και πολλά αναίτια περιστατικά βίας εναντίον τους, που συνεχίζουν να κρατούν ανοικτή μια «πληγή» στην τοπική κοινωνία, που δεν λέει να κλείσει.

Τρίτη νύχτα ταραχών
Εν τω μεταξύ, η κατάσταση στη Μινεάπολις παραμένει εκτός ελέγχου, με εμπρησμούς, λεηλασίες και βανδαλισμούς να έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες, καθώς η οργή των διαδηλωτών δεν καταλαγιάζει και η εικόνα του Φλόιντ με το γόνατο του αστυνομικού στον λαιμό του εξακολουθεί να προκαλεί φρίκη και θυμό.

Το τελευταίο ξέσπασμα των διαδηλωτών, με αστυνομικό τμήμα να παραδίδεται στις φλόγες, ήταν ουσιαστικά ανεξέλεγκτο, παρότι ο κυβερνήτης της Μινεσότα ενεργοποίησε την Εθνική Φρουρά για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της τάξης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο έγκλημα στη Βούλα | Νεκρός άνδρας από δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε

στις

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας το βράδυ της Παρασκευής (29/5) στη Βούλα, καθώς ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

powered by Rubicon Project
Αρχικά γείτονες από την οδό Δωδεκανήσου τηλεφώνησαν στην αστυνομία ενημερώνοντας τις Αρχές πως ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, όπου διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας έχει πέσει νεκρός έξω από μία πολυκατοικία από δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι είχε στηθεί ενέδρα στο θύμα, το οποίο είναι Βέλγος υπήκοος.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Menoume Spiti

Monopolio Delivery

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ