Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Water Polo ΝΟΚ “Αργοναύτες” | Πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Δημοσιεύτηκε

στις

Στο Κολυμβητήριο της Ορεστιάδας αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου 2020 οι αθλητές του τμήματος Μίνι Παίδων της ομάδας Water Polo του ΝΟΚ «Αργοναύτες» και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Ακολουθώντας την επιτυχία του τμήματος Εφήβων (Κ-17), οι μικροί πολίστες έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στο Ποσειδώνα Ορεστιάδας, στον Πανσερραϊκό και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, εκπροσωπώντας επάξια την Καβάλα στο υγρό στοιχείο (τους).

Υπενθυμίζεται ότι η Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για το τμήμα Παίδων (Κ-15) θα φιλοξενηθεί στην Καβάλα από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου 2020.

ΠΗΓΗ: kavalapost.gr

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προκηρυξη αγωνα | Μαρωνειας Αναβασις Low Vertical

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας Η ΙΠΠΑΡΧΙΑ  σε συνεργασία με τον ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, συνδιοργανώνουν τον αγώνα ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΑΝΑΒΑΣΙΣ  LOW VERTICAL, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020.

Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης

Την επιμέλεια του αγώνα έχουν η ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΚΤΥΟ και η ΝΝ Διαφημιστική.

Την Υγειονομική κάλυψη έχει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, παράρτημα Κομοτηνής.

Τον αγώνα υποστηρίζουν οι δρομικές ομάδες: Λύκοι Κεχαγιόγλου, Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδος, Xanthi Runners, OSB Endurance Team από Δράμα και Mission Impossible Team από Καβάλα και Running Team Stihl Ορεστιάδος.

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα: οι εταιρείες V15 και Μateossian jeans.

Χορηγοί του αγώνα: GLASSDRIVE Αμαξόπουλος, Βεζυργιαννίδης ψυξη-θέρμανση, AWAY the new area, Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου, Ταβέρνα «Ο Στράτος» στην Μαρώνεια και η Μαλαμίδης ΑΕ.

Ο αγώνας διεξάγεται τηρώντας όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ και της ΓΓΑ, με τους παρακάτω όρους:

1.ΤΟΠΟΣ: Μαρώνεια Ροδόπης

2.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 3 Οκτωβρίου 2020

3.ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Παραλία Μαρώνειας – Πλατεία Μαρώνειας

  1. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ. Θα υπάρχει χρονομέτρηση χειρόςγια όλους τους δρομείς του αγώνα, με την συνεργασία του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.

5.ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: 3.500 μ.

6.ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Μία ευθεία διαδρομή ανηφόρας μήκους 3.500 μ. και υψομετρικού  185 μ.

7.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

16:00 – Εκκίνηση 1ου Αγώνα 

17:30 – Εκκίνηση 2ου Αγώνα

8.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Άνω των 18 ετών

9.ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρξουν τα παρακάτω όρια συμμετοχής : Σε κάθε αγώνα έως 45 δρομείς

10.ΕΠΑΘΛΑ

– Στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια των δύο αγώνων αθροιστικά, όλων των ηλικιακών κατηγοριών 

– Στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες των δύο αγώνων των κατηγοριών , έως 39 ετών, 40-49 ετών,50-59 ετών, 60 και πάνω, θα απονεμηθεί μετάλλιο νικητή.

– Σε όλους όσους τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.

11.ΠΑΡΟΧΕΣ

Σε όλους τους συμμετέχοντες των δύο αγώνων θα απονεμηθεί το Φουλάρι των αγώνων

12.ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Και στους δύο αγώνες θα υπάρχει σταθμός στο 1 χλμ με νερό. Νερά , μπανάνες και γλυκό θα υπάρχουν για όλους τους αθλητές στον τερματισμό, σε ατομικές συσκευασίες.

  1. ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣΚατά τη διάρκεια της εκκίνησης κάθε αγώνα, οι δρομείς θα εκκινούν ανά δύο ( 2 ) άτομα, ανά διαστήματα 20’’ δευτερολέπτων

14.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ –ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό πρώτων βοηθειών και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Οι συμμετέχοντες-δρομείς, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά στην φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση κατά την διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.

Στους αγώνες ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

Κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο συμμετέχων δρομέας, βεβαιώνει με τσεκάρισμα, την ανάληψη της προσωπικής του ευθύνης για την συμμετοχή του.

15.Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών-τριών θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 

https://maroneia-anavasis.mycoach.gr/

 Για ειδικές περιπτώσεις εγγραφών, εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επικοινωνήστε στα τηλ. 6907605015 κ 6944688969

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται στα 10 ευρώ, που μπορεί να κατατίθενται, στον λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑ, που έχει την επιμέλεια του αγώνα (GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493), στην τράπεζα Πειραιώς . Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε να προστεθεί το επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση.

Δια ζώσης πληρωμές δεν θα γίνουν.

  1. ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΕΓΑΣ-ΓΓΑ

Η οργανωτική επιτροπή θα τηρήσει όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπει το Πρωτόκολλο που κατήρτισε ο ΣΕΓΑΣ και η ΓΓΑ, για την ασφαλέστερη συμμετοχή των δρομέων, κριτών, εθελοντών, βοηθητικού προσωπικού, για αγώνες δρόμου εκτός σταδίου.

– Η συμμετοχή των αθλητών/τριών θα επιτρέπεται μόνο σε δρομείς που θα προσκομίσουν στην γραμματεία του αγώνα, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο, το σχετικό «Δελτίο Καταγραφής Αθλουμένου» της ΓΓΑ, σύμφωνα με το οποίο πληρούν τα κριτήρια για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητικής δραστηριότητα.

– Στην γραμματεία του αγώνα οι δρομείς θα παραλαμβάνουν μία ώρα πριν, το υλικό του αγώνα (αριθμός-σακίδιο-αυτοκόλλητο αριθμό για το σακίδιο των προσωπικών τους αντικειμένων), τηρώντας τις αποστάσεις του 1,5μ σε όλα τα επίπεδα, που θα ορίζονται σε αυτοκόλλητες ενδείξεις στο δάπεδο.

– Στην είσοδο της γραμματείας αγώνα, θα υπάρχει προσωπικό που θα παρακολουθεί τη ροή των δρομέων.

-Το προσωπικό της γραμματείας-οι κριτές-οι εθελοντές θα φορούν προστατευτικές μάσκες.

– Θα υπάρχει σε σημεία διανομής, εξυπηρέτησης, αλλά και στην γραμματεία, αντισηπτικό για τους εργαζόμενους, εθελοντές, αλλά και τους συμμετέχοντες δρομείς.

– Θα προσδιοριστεί συγκεκριμένος κλειστός χώρος, που θα βρίσκεται σε απόσταση από τους υπόλοιπους χώρους που χρησιμοποιεί η διοργάνωση, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την περίπτωση που παρουσιαστεί ύποπτο κρούσμα. Στο χώρο αυτό θα υπάρχει υγειονομικό προσωπικό, το οποίο θα έχει την ευθύνη λειτουργίας του παραπάνω χώρου απομόνωσης.

– Σε όλους τους χώρους οργάνωσης του αγώνα, θα υπάρχει σήμανση, που θα υπενθυμίζει τους επισκέπτες τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούν, καθώς και την ανάγκη τήρησης των κανόνων φυσικής απόστασης (1,5μ).

– Για την αποφυγή συνωστισμού, κατά τη διάρκεια της εκκίνησης κάθε αγώνα, οι δρομείς θα κατανεμηθούν σε δυάδες. Σε κάθε δυάδα με ατομική ευθύνη του δρομέα, θα τηρείται για κάθε δρομέα ο κανόνας της φυσικής απόστασης 1,5μ, σε οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση. Για την τήρηση του κανόνα της απόστασης, στον χώρο της εκκίνησης, θα υπάρχει ευδιάκριτη σήμανση, για την θέση του κάθε δρομέα στο έδαφος, σε κάθε σειρά και κάθε στίχο.

– Οι συμμετέχοντες σε κάθε δυάδα και σε κάθε σειρά καθορίζονται εκ των προτέρων από την γραμματεία, για λόγους πιθανής ιχνηλάτησης.

– Οι δυάδες θα ξεκινούν ανά 20 δευτερόλεπτα, από την εκκίνηση της προηγούμενης δυάδας

– Συνιστάται στους δρομείς να φορούν προστατευτική μάσκα μέχρι την εκκίνηση τους. Για την απόρριψη των μασκών θα υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων σε σημεία πέριξ της εκκίνησης.

– Η παράδοση των ρούχων των συμμετεχόντων, θα γίνεται σε ειδικό χώρο με αρίθμηση. Ο ρουχισμός θα μπαίνει στο σακίδιο που θα έχει δοθεί από την γραμματεία ή σε άλλο σακίδιο, μαζί με τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα μπαίνει πάνω στο σακίδιο. Κατά τη παράδοση τους τα σακίδια θα ψεκάζονται με απολυμαντικό διάλυμα από τους εθελοντές.

– Συνιστάται για τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα:

Α) Το τρέξιμο των δρομέων δίπλα δίπλα είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται απόσταση ασφαλείας 1,5μ μεταξύ τους.

Β) Το τρέξιμο των δρομέων σε κλιμακωτό σχηματισμό ( ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω δεξιά ή αριστερά) είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται νοητή πλαϊνή απόσταση 1,5μ

Γ) Το τρέξιμο των δρομέων με αποστάσεις μεταξύ των, μικρότερες από τις παραπάνω, πρέπει να αποφεύγονται.

– Οι δρομείς θα πρέπει να τρέχουν φορώντας φανέλα, την οποία σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται να αφαιρούν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον τερματισμό, μέχρι και την παραλαβή του σακιδίου με τα ρούχα τους.

– Μετά τον τερματισμό, οι δρομείς παραλαμβάνουν από ειδικούς σταθμούς πλαστική μικρή σακούλα, με νερό, μπανάνα, μετάλλιο τερματισμού. Η παραλαβή είναι ανέπαφη.

– Τέλος οι δρομείς παραλαμβάνουν το σακίδιο με τον ρουχισμό τους, στον χώρο παράδοσης, αφού πρώτα απολυμάνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό διάλυμα που τους παρέχεται.

– Οι απονομές θα γίνουν τηρώντας απόλυτα τους κανόνες απόστασης και περιορισμού επαφών, με απομακρυσμένες θέσεις βάθρων και χρήση γαντιών.

– Το προσωπικό και οι εθελοντές που θα απασχοληθούν την ημέρα του αγώνα, θα είναι εκπαιδευμένο με τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της διοργάνωσης και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Όλοι θα φορούν μάσκα μιας χρήσης και γάντια καθ’ ολη τη διάρκεια της απασχόλησης τους στην διοργάνωση. Η μάσκα και τα γάντια αλλάζουν τακτικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

– Κάδοι απορριμμάτων για την απόρριψη μασκών και γαντιών θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους χώρους.

– Στο χώρο πλησίον εκκίνησης-τερματισμού θα απαγορεύονται θεατές-συνοδοί.

– Για την λειτουργία του ιατρείου θα ακολουθηθούν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

– Για την ενημέρωση των δρομέων για τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου, θα γίνουν αποστολές email, θα υπάρχουν ειδικές σημάνσεις και θα γίνονται συνεχείς ηχητικές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, με οδηγίες, συστάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, όσο και του ΕΟΔΥ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλ. 6907605015 κ 6944688969

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ με 3-0 τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε

στις

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 της Λαμία στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Η Ένωση προηγήθηκε στο 14’ με τον Λιβάι Γκαρσία, στο 65’ σκόραρε ο Κρίστιτσιτς και στο 85’ ο Ενομπακάρε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με τους Λιβάγια, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες Ινσούα στον πάγκο και τον Ολιβέιρα εκτός αποστολής, ο Καρέρα βρήκε χώρο στην ενδεκάδα για αρκετούς παίκτες. Οι Σακχόφ, Γκαρσία πραγματοποίησαν ντεμπούτο στη Super League, αλλά και πρώτη εμφάνιση ως «ενδεκαδάτοι», ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε ως βασικός ο 20χρονος Θεοδόσης Μαχαίρας. Μολονότι σε τέτοιες περιπτώσεις μια ομάδα επηρεάζεται στην αρχή του παιχνιδιού από έλλειψη ομοιογένειας, στην ΑΕΚ συνέβη το αντίθετο. Η συγκεκριμένη ενδεκάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά, βγάζοντας αρκετές φάσεις στο πρώτο 20λεπτο. Στο 14΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Σαραμαντάς έκανε λάθος εκτίμηση, το λάθος του εκμεταλλεύτηκε ο Λιβάι Γκαρσία που πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με την Ένωση.

Στο 51΄ με εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Μαχαίρας έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Ανσαριφάρντ, όμως ο Ιρανός έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Μαχαίρας πήρε την κεφαλιά από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα βρήκε ξανά στο δοκάρι!

Η ΑΕΚ «καθάρισε» το ματς στο 65΄ όταν ο Μαχαίρας βρήκε τον Κρίστιτσιτς στο ύψος της περιοχής και ο Σέρβος «εκτέλεσε» τον Επασί για το 2-0. Τα εύσημα στο νεαρό που συνδύασε την σημερινή εξαιρετική του εμφάνιση με μία ασίστ και δίκαια αναδείχθηκε MVP στο τέλος του αγώνα. Στο 85΄ από προσπάθεια του Αλμπάνη, ο Μπράιτ Ενομπακάρε απλώς «έσπρωξε» τη μπάλα στην κενή εστία, συνδυάζοντας κι αυτός –όπως και ο Γκαρσία- με γκολ το ντεμπούτο του στη Λίγκα.

Η Λαμία, παρά την κατά διαστήματα καλή εικόνα και ικανοποιητική ανάπτυξη, δεν κατάφερε να δημιουργήσει την παραμικρή φάση και επέτρεψε στην ΑΕΚ να πάρει μια πολύ άνετη νίκη. Το χρειαζόταν αυτό η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, ώστε να πάει με θετική ψυχολογία και ξεκούραστη, για το ματς-φωτιά με τη Βόλφσμπουργκ (1η Οκτωβρίου) που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

ΑΕΚ – Λαμία 3-0 (Novasports 1)

Γκολ: 14′ Γκαρσία, 65′ Κρίστιστιτς, 85′ Ενομπακάρε

51′ δοκάρι ο Ανσαριφάρντ και ο Μάνταλος

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΑΕΚ-Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super League

Κίτρινες κάρτες: Σβάρνας – Σαραμαντάς

Κόκκινες κάρτες: –

AEK (Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (53′ Βασιλαντωνόπουλος), Σβάρνας, Χνιντ, Λόπες, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος (61′ Σιμόες), Γκαρσία (46′ Λιβάγια), Μαχαίρας (76′ Αλμπάνης), Ανσαριφάρντ (76′ Ενομπακάρε).

Λαμία (Πετράκης): Επασί, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Σκόνδρας (76′ Μπινακόνι), Αντέτζο, Βύντρα, Νιασέ (60′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Χατζηστραβός (57′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (76′ Βιγιάλμπα).

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατάκα του Γιόζεφ Γκέμπελς πόσταραν οι οπαδοί της Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε μια κίνηση που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια -όχι θετικά- προχώρησαν οι οπαδοί της Ξάνθης.

Η ακριτική ομάδα θα αγωνίζεται στη Super League 2 φέτος, αλλά οι φίλοι της πιστεύουν ότι δε θα αργήσει η μέρα που θα επιστρέψουν στη Super League 1. Κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το εξέφρασαν είναι πρόβλημα, αφού θεώρησαν σωστό να ποστάρουν στα social media τα τελευταία λόγια που είχε πει ο Γιόζεφ Γκέμπελς, υπουργός προπαγάνδας των Ναζί: «Θα επιστρέψουμε και η γη θα τρέμει».

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Καβάλας | Πέρασαν Ηρακλής, Χαλκερό και Ακροβούνι

Δημοσιεύτηκε

στις

Δύο φιλοξενούμενοι και ένας γηπεδούχος πέρασαν στην 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ, μετά τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής και σηματοδότησαν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Το Χαλκερό πέρασε με 0-1 από το γήπεδο του Λιμένα κερδίζοντας τον τοπικό Θεαγένη με γκολ του Μανδαλιανού στις καθυστερήσεις, ενώ ο Ηρακλής Καβάλα επικράτησε εκτός έδρας του Παγγαίου με 1-2. Όσο για το Ακροβούνι, με τα τέρματα των Κεχαγιά, Χατζησάββα, Μοσχοφίδη και Βερβερίδη, κέρδισε τους Φιλίππους με 4-2. Πλέον οι 3 ομάδες θα συνεχίσουν στη β’ φάση του θεσμού μαζί με τις άλλες 13. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:
Θεαγένης – Χαλκερό 0-1
Παγγαίο – Ηρακλής Καβ. 1-2
Ακροβούνι – Φίλιπποι 4-2

Τα ζευγάρια της β’ φάσης

Πλέον τα ζευγάρια της β’ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
Χρυσόκαστρο – ΑΕΚ Καβάλας
Καβάλα 2004 – Γραβούνα
Χαλκερό – Χρυσοχώρι
Ν. Καρβάλη – Αμισιανά
Πολύστυλο – ΑΕ Πιερέων
Αγ. Ανδρέας – ΠΑΟ Καβάλας
Καλλιράχη – Αγίασμα
Ηρακλής – Ακροβούνι

Πηγή: kavalapost.gr
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

TAP

Δημοφιλή

Popular posts:

Monopolio Delivery

Mladen Group 25

Mladen Group 19

Mladen Group 24

Mladen Group 20

Mladen Group 21

Mladen Group 23

Mladen Group 22

PABTEBOY ME GIATRO 1

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ 2

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ