Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Βασίλης Κουτμάνης υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου: «Έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και έχω κολλήσει ένσημα

Με σημερινή του ανάρτηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Βασίλης Κουτμάνης εξηγεί τις σκέψεις που έλαβε και αναπτύσσει κάποιες από τις σκέψεις

Στο σχολείο, αργότερα στο Πανεπιστήμιο, την περίοδο της νιότης, στα συνδικαλιστικά . Γιατί πρέπει να ονειρευόμαστε και αυτά τα όνειρα να κάνουμε πραγματικότητα.

Αποφάσισα λοιπόν, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου ως υποψήφιος δήμαρχος.

 Να αναλάβω πρωτοβουλία και να σχηματίσουμε με όσους συνδημότες μας έχουμε κοινές ανησυχίες, προβληματισμούς και όραμα έναν συνδυασμό ανεξάρτητο, καθαρά αυτοδιοικητικό με στόχο να χτίσουμε από κοινού- ο καθένας από το μετερίζι του και με τις δυνάμεις του, έναν δήμο Θάσου φιλικό, «πράσινο» , «έξυπνο», προσπελάσιμο. Τον δήμο της νέας εποχής! 

Τον δήμο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, τον δήμο του ποιοτικού τουρισμού, τον δήμο που αφήνει το αποτύπωμα του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Τον που σέβεται τους πολίτες και τους τουρίστες του δήμου βελτιώνοντας καθημερινά την ποιότητα ζωής τους και την καθημερινότητά τους.

Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει! Χρειαζόμαστε την εμπειρία και τη γνώση των παλιών, την ορμή και τη διάθεση των νέων. Είμαστε πρώτοι από όλους εμένα έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά.

• Για έναν ποιοτικότερο και καλύτερο τουριστικό προϊόν που θα διασφαλίζει την ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων του νησιού μας. Με επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης κατοίκων και επισκεπτών.

• Για περισσότερη ασφάλεια με ενίσχυση των ακτών μας με ναυαγοσώστες και αναβάθμιση των δομών υγείας. • Για περιποιημένο και καθαρό δημόσιο χώρο. • Για μια καλύτερη καθημερινότητα που το νερό και το ρεύμα δεν θα είναι… περιζήτητα.

• Για ένα νησί που σέβεται το δικαίωμα ελευθερίας και απρόσκοπτης πρόσβασης στις παραλίες, με καθαρές ακτές. Προτεραιότητά μας: • Η βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας με σεβασμό στο περιβάλλον.

• Η πρόληψη κατά των πυρκαγιών και η εκπόνηση ενός τοπικού στρατηγικού σχεδίου με βάση την κλιματική αλλαγή που εξελίσσεται σε κλιματική κρίση και την αξιοποίηση της καινοτομίας και των τεχνολογιών.

• Η διοικητική αναβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου Θάσου και η εφαρμογή όλων των σύγχρονων εργαλείων που παρέχει η Πολιτεία και η τεχνολογία.

• Η καθιέρωση Φεστιβάλ του δήμου Θάσου με εκδηλώσεις σε όλα τα χωριά, κάτι που θα κάνει ποιοτικότερο το τουριστικό μας αφήγημα. Φίλες και φίλοι, Είμαι ο Βασίλης Κουτμάνης. Είμαι 36 ετών, απόφοιτος του ΑΠΘ. Έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και έχω κολλήσει ένσημα. Σε αυτή τη νέα μου προσπάθεια ζητώ να είσαι δίπλα μου για να καταφέρουμε να δώσουμε στον δήμο Θάσου την ώθηση που πρέπει να ξεκολλήσει από το τέλμα. Καλώ μαζί να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε, να πετύχουμε τον στόχο

• Η διοικητική αναβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου Θάσου και η εφαρμογή όλων των σύγχρονων εργαλείων που παρέχει η Πολιτεία και η τεχνολογία.

• Η καθιέρωση Φεστιβάλ του δήμου Θάσου με εκδηλώσεις σε όλα τα χωριά, κάτι που θα κάνει ποιοτικότερο το τουριστικό μας αφήγημα. Φίλες και φίλοι, Είμαι ο Βασίλης Κουτμάνης. Είμαι 36 ετών, απόφοιτος του ΑΠΘ. Έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και έχω κολλήσει ένσημα. Σε αυτή τη νέα μου προσπάθεια ζητώ να είσαι δίπλα μου για να καταφέρουμε να δώσουμε στον δήμο Θάσου την ώθηση που πρέπει να ξεκολλήσει από το τέλμα. Καλώ μαζί να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε, να πετύχουμε τον στόχο

• Η διοικητική αναβάθμιση των υπηρεσιών του δήμου Θάσου και η εφαρμογή όλων των σύγχρονων εργαλείων που παρέχει η Πολιτεία και η τεχνολογία.

• Η καθιέρωση Φεστιβάλ του δήμου Θάσου με εκδηλώσεις σε όλα τα χωριά, κάτι που θα κάνει ποιοτικότερο το τουριστικό μας αφήγημα. Φίλες και φίλοι, Είμαι ο Βασίλης Κουτμάνης. Είμαι 36 ετών, απόφοιτος του ΑΠΘ. Έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και έχω κολλήσει ένσημα.

Σε αυτή τη νέα μου προσπάθεια ζητώ να είσαι δίπλα μου για να καταφέρουμε να δώσουμε στον δήμο Θάσου την ώθηση που πρέπει να ξεκολλήσει από το τέλμα. Καλώ μαζί να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε, να πετύχουμε τον στόχο κάτι που θα κάνει ποιοτικότερο το τουριστικό μας αφήγημα. Φίλες και φίλοι, Είμαι ο Βασίλης Κουτμάνης. Είμαι 36 ετών, απόφοιτος του ΑΠΘ.

Έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και έχω κολλήσει ένσημα. Σε αυτή τη νέα μου προσπάθεια ζητώ να είσαι δίπλα μου για να καταφέρουμε να δώσουμε στον δήμο Θάσου την ώθηση που πρέπει να ξεκολλήσει από το τέλμα.

Καλώ μαζί να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε, να πετύχουμε τον στόχο κάτι που θα κάνει ποιοτικότερο το τουριστικό μας αφήγημα. Φίλες και φίλοι, Είμαι ο Βασίλης Κουτμάνης. Είμαι 36 ετών, απόφοιτος του ΑΠΘ. Έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και έχω κολλήσει ένσημα.

Σε αυτή τη νέα μου προσπάθεια ζητώ να είσαι δίπλα μου για να καταφέρουμε να δώσουμε στον δήμο Θάσου την ώθηση που πρέπει να ξεκολλήσει από το τέλμα. Καλώ μαζί να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε, να πετύχουμε τον στόχο.

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική | Άνετη επικράτηση για τον ΑΟΚ – 5-0 τον Αετό Αγίας Βαρβάρας

Ο ΑΟΚ ήταν κυρίαρχος απέναντι στον Αετό Βαρβάρας και επικράτησε άνετα με 5-0 των πρωταθλητών Χαλκιδικής για το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τα γκολ: Γκέκας 27′, 37′, Αλτιντζής 54′, Παπαδόπουλος 82′, Γιαγτζίδης 87′

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την ενημέρωση πολιτών στο δίκτυο φυσικού αερίου

Ειδική εκδήλωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Επιμελητήριο Καβάλας για την ενημέρωση των πολιτών και των επαγγελματιών στο δίκτυο φυσικού αερίου στην Καβάλα.

Αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσουν οι πρώτες συνδέσεις στα μέσα Οκτωβρίου.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη Κυριάκου Χαρακίδη σε Κοινωνικές Δομές

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, επισκέφτηκε τις κοινωνικές δομές του Δήμου, προκειμένου να πληροφορηθεί για την επικρατούσα κατάσταση, αλλά και για να παρουσιάσει το πρόγραμμα της παράταξης «Πόλη και Ζωή»

Πιο συγκεκριμένα, η «Πόλη και Ζωή» στοχεύει στην επανασύσταση του Δικτύου Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας, το οποίο πέραν του συμβουλευτικού του ρόλου, θα διαθέτει και άλλες αρμοδιότητες, όπως η υλοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων. Παράλληλα, προτείνεται η λειτουργία μιας κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων σε όλες τις Δημοτικές κοινότητες.

Αναφορικά με τα άτομα με αναπηρία και τα άτομα με ειδικές δεξιότητες, η «Πόλη και Ζωή» δεσμεύθηκε να διεκδικήσει κονδύλια για την κατασκευή νέων κτηρίων για τη στέγαση των βαθμίδων ειδικής αγωγής, τη δημιουργία τμήματος παιδικού σταθμού για νήπια με δυσκολίες ένταξης, τη συγκρότηση ενός Κέντρου Ημέρας για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και για την κατασκευή μιας παιδικής χαράς για άτομα με αναπηρία στο Ειδικό Σχολείο Δράμας. Συμπληρωματικά, αναμένεται ο σχεδιασμός ενός ηλεκτρονικού χάρτη προσβασιμότητας για τον Δήμο, αλλά και η υλοποίηση προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία.

Όσον αφορά τα άτομα της τρίτης ηλικίας, σκοπός της παράταξης είναι η υλοποίηση προγραμμάτων υγειούς και ενεργούς γήρανσης, αναβαθμίζοντας το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ).

Ειδικότερα, αναμένεται τόσο η υλοποίηση προγραμμάτων αναψυχής και φροντίδας στο ΚΑΠΗ, όσο και η διεξαγωγή δράσεων υποστήριξης ηλικιωμένων με συμπτώματα άνοιας στο ΚΗΦΗ. Βασική προτεραιότητα για την «Πόλη και Ζωή», άλλωστε, αποτελεί η λειτουργία ενός συμβουλευτικού σταθμού στο ΚΗΦΗ, για την υποστήριξη τόσο των πασχόντων από άνοια, όσο και των οικογενειών τους.

Τέλος, προβλέπεται η ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με επιπλέον προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου και ενός γιατρού  γενικής ιατρικής, ενώ σχεδιάζεται να προστεθεί και μια καινοτόμα λειτουργία, αυτή της τηλεφροντίδας, επιτρέποντας σε μοναχικά άτομα να στέλνουν κλήσεις βοήθειας, μέσω μιας φορητής συσκευής με προσωπικά συστήματα συναγερμού, όποτε το έχουν ανάγκη.

Ένας κοινωνικά δίκαιος Δήμος, άλλωστε, έχει ως προτεραιότητα την προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων όλων των πολιτών, καθώς και τον σεβασμό στην διαφορετικότητα, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες για όλους, χωρίς διακρίσεις.

Έναν τέτοιο Δήμο θελουμε.

Έναν Δήμο που θα ακούει και θα φροντίζει συνεχώς για τις ανάγκες των πολιτών και θα βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Έναν τέτοιο Δήμο χρειάζονται, εξάλλου, και οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές μας δομές, οι οποίοι καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών.

Στον δικό τους αγώνα έχουν αρωγό και την «Πόλη και Ζωή» με τον Κυριάκο Χαρακίδη. Για μια κοινωνικά δίκαιη και συμπεριληπτική Δράμα.

Για να πάμε την Δράμα μπροστά!

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: