Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Ξάνθη | Κατέληξε τελικά ο 70χρονος που είχε χαθεί

Μία τραγική εξέλιξη που επισκιάζει την ανεύρεση του αγνοούμενου ζευγαριού στην ορεινή περιοχή του Δασικού Χωριού μαυρίζει την ψυχή όλων μας στην Ξάνθη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο άνδρας λίγα λεπτά μετά την ανεύρεσή του έχασε τις αισθήσεις του και κατέληξε λίγο πριν τον παραλάβουν με φορείο άνδρες των σωστικών συνεργείων και του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες επαναφοράς του αυτό δεν κατέστη δυνατό, πράγμα που μετατρέπει την υπόθεση σε τραγωδία. Η σύζυγός του νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης εκτός κινδύνου. Αξίζει να σημειώσουμε για την ιστορία, πως το ζευγάρι εχθές ξεκίνησε για βόλτα με το αυτοκίνητό του προς τον Λειβαδίτη, όμως κάτω από αδιευκρίνιστη αιτία βρέθηκαν σε δασικό δρόμο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό τους να ακινητοποιηθεί και κατέβηκαν από αυτό προσπαθώντας να βρουν βοήθεια, όμως η μοίρα τους έπαιξε το πιο ύπουλο παιχνίδι.

Ο άτυχος άνδρας γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα όπου εκεί τραυματισμένος παρέμεινε όλη τη νύχτα μέχρι την στιγμή που η σύζυγός του, την οποία είχαν εντοπίσει άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες, τους υπέδειξε το σημείο στο οποίο βρισκόταν. Οι συμμετέχοντες στις έρευνες φώναξαν προς τον άνδρα και αυτός κούνησε το χέρι του, κάτι που προς στιγμήν έδωσε χαρά, όμως κατά τη διάρκεια της ανάσυρσής του αυτός εξέπνευσε.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίθετοι οι αγρότες του νέου Ζυγού με την αύξηση των δημοτικών τελών

Τα δημοτικά τέλη φαίνεται πως δεν έχουν φέρει αντιρρήσεις μόνο απο κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης της Καβάλας αλλά και απο αγρότες και επαγγελματίες των χωρίων του Δήμου Καβάλας όπου το κόστος για αυτούς είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Πρίν απο λίγες ημέρες μάλιστα, οι αγρότες της Δημοτικής Ενότητας Ζυγού, συνεδρίασαν ώστε να πάρουν μια κοινή απόφαση και να ζητήσουν βοήθεια και ίσως απαλλαγή απο τα δημοτικά τέλη καθώς τα έξοδα τους είναι ήδη τεράστια.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψήλη η επισκεψημότητα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων

Υψυλή ήταν καθ’όλη την διάρκεια του χειμώνα η επισκεψημότητα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, κυρίως απο τουρίστες του εξωτερικού, οι οποίοι φτάνουν στην Ελλάδα με τουριστικά γκρούπ. Μιλώντας μάλιστα στο ENA CHANNEL, η προϊσταμένη της εφορίας αρχαιοτήτων, κ. Σταυρούλα Δαδάκη, έκανε λόγω και για τα τουριστικά γκρούπ απο τον τουρισμό της κρουαζίερας, η οποία δηλώνει πως ο εν λόγω τουρισμός βοηθάει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά δεν βοηθαεί οικονομικά τις επιχειρησεις.

Στην συνέχεια η κ. Δαδάκη έκανε λόγω και για τα έργα που πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστυμα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων για τον καλλωπισμό του χώρου αλλα και την ανάδειξη αυτού.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου των Φιλίππων για περίπτερο με τοπικά προϊόντα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων

Πρόταση προς τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Καβάλας, κατέθεσε πριν απο λίγο χρνικό διάστημα, ο εμπορικό Σύλλογος Φιλλίπων, όπου σύμφωνα με την πρόταση αυτή, ζήτουν να τοποθετηθούν σε καποιό σημείο στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, εκθεσιακά περίπτερα με τοπικά προϊόντα απο την περιοχή. Η πρόταση έχει κατατεθεί και οι ίδιοι αναμένουν μια ορισττική απόφαση αλλα και παραχωρίσει κάποιου χώρου ώστε να υλοποιήθει το εν λόγω σχέδιο.

Η πρόταση αυτή μάλλον δεν βρίσκει αντίθετη την προϊστάμεη της εφορίας αρχαιοτήτων, κ. Σταυρούλα Δαδάκη η οποία δηλώσε πως είναι ενας διαφορετικό τύπος τουρίσμου για την περιοχή.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en