Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Το Επιμελητήριο Καβάλας συμμετέχει σε Διεθνή Οικονομική Συνάντηση Φορέων στην Ρουμανία

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Επιμελητήριο Καβάλας δια του Προέδρου του Μάρκου Δέμπα αλλά και του Συμβούλου Λευτέρη Κουκουτίνη, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης όπου και συμμετέχει σε διεθνή οικονομική συνάντηση φορέων και επιχειρήσεων στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας με σκοπό την δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου επικοινωνίας επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο των εργασιών αντιπροσωπεία των συμμετεχόντων με την παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας συναντήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών της Ρουμανίας με την Γενική Γραμματέα. Ο κ. Δέμπας αφού ευχαρίστησε την Γενική Γραμματέα για την φιλοξενία, ενημέρωσε για τα τουριστικά πλεονεκτήματα της Καβάλας αλλά και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες παρουσιάζοντας τις Λιμενικές υποδομές, δρόμους συνδυασμένων μεταφορών σε σχέση με τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων του ENA Channel

Επίσης Στον πρόεδρο του επιμελητηρίου Καβάλας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή και προσπάθεια ανάπτυξης των εμπορικών σχέσεων του διεθνούς εμπορικού δικτύου με Ελληνικές Επιχειρήσεις.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κάθε μέρα και τροχαίο στο Παληό Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αμείωτη ένταση και ρυθμό συνεχίζονται τα αυξημένα μέτρα τροχαίας όχι μόνο στο Παληό αλλά σε όλη την παραλιακή οδό από την Καβάλα έως και τη Νέα Πέραμο. Το προσωπικό της Τροχαίας είναι στο συγκεκριμένο δρόμο σχεδόν κάθε μέρα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.

Από τις συγκρούσεις υπάρχουν τραυματίες , ευτυχώς ελαφρά, που μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ωστόσο οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες επισημάνουν πως πρέπει να μπει ένα “στοπ” σε όλα αυτά τα τροχαία ατυχήματα και μάλιστα άμεσα.

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Διακοπή νερού ξανά στο χωριό των Φιλίππων άμεση παρέμβαση και μόνιμη λύση ζητούν οι κάτοικοι

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ύδρευση στους Φιλίππους Καβάλας. Μάλιστα έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής έτσι ώστε άμεσα να δοθεί λύση.

Μέχρι και την Κυριακή (προχθές) το μεσημέρι είχε ομαλοποιηθεί η κατάσταση όσον αφορά την ύδρευση στο χωριό των Φιλίππων. Ωστόσο τα μεσάνυχτα της Κυριακής σημειώθηκε νέα διακοπή υδροδότησης στο χωριό των Φιλίππων. Η διακοπή  συνεχίζονταν μέχρι και χθες το πρωί.  Λογικό ήταν να υπάρξουν διαμαρτυρίες πολιτών, οι οποίοι άκουσαν από τα χείλη υπευθύνων ότι η διακοπή υδροδότησης στο χωριό τους έπρεπε να γίνει για να ανέβει η στάθμη του νερού της δεξαμενής των Φιλίππων!

 

 

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Cosmopolis του 2019 στην Παναγία

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Cosmopolis στην συνοικία της Παναγίας στην Καβάλα. Πιο συγκεκριμένα οι επαγγελματίες περιμένουν ήδη το σημαντικό αυτό πολιτισμικό γεγονός για την Καβάλα όπως μετέφεραν στην κάμερα του ENA Channel.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ολοένα και διογκώνεται το παρεμπόριο στην Π.Ε. Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Τα παράπονα τους για την άμεση καταπολέμηση του παρεμπορίου αλλά και του πλανόδιου εμπορίου εξέφρασαν μέσα από την κάμερα του ENA Channel επαγγελματίες της Καβάλας. Την ίδια ώρα Την ελπίδα ότι η νέα κυβέρνηση θα δώσει ανάσα και ώθηση στην επιχειρηματικότητα, εκφράζουν οι εκπρόσωποί της στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης καταθέτοντας την ελπίδα πως οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης δεν θα μείνουν προεκλογικές, αλλά θα εφαρμοστούν και στην πράξη.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ