Το «Carnival Miracle» έφερε 3.000 επισκέπτες στην Καβάλα
Την πρώτη του επίσκεψη στην Καβάλα πραγματοποίησε χθες το κρουαζιερόπλοιο «Carnival Miracle», φέρνοντας μαζί του χιλιάδες επισκέπτες και ζωντανεύοντας την τοπική αγορά.
Το πλοίο αγκυροβόλησε εκτός λιμένα, με τους περίπου 3.000 επιβάτες του να μεταφέρονται στη στεριά με λάντζες. Άλλοι απόλαυσαν μια βόλτα στην πόλη, ενώ αρκετοί επέλεξαν κοντινές εκδρομές, γνωρίζοντας τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της περιοχής.
Το «Carnival Miracle» θα επισκεφθεί την Καβάλα τρεις ακόμη φορές μέσα στο 2025, επιβεβαιώνοντας την ενίσχυση της παρουσίας της κρουαζιέρας στην πόλη.
Παράλληλα, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται μία ακόμη άφιξη, αυτή του κρουαζιερόπλοιου «Celebrity Infinity», που θα προσθέσει ακόμη περισσότερη κινητικότητα και τουριστικό ενδιαφέρον για την Καβάλα.