Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας | Συμμετοχή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑΚ

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑΚ θα ταξιδέψει στην Αθήνα από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου για να συμμετάσχει στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας. Στην τελική αυτή φάση, οκτώ ομάδες θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Το συγκρότημα του Θεόδωρου Ανανιάδη, που ολοκλήρωσε πρώτο και αήττητο τους δύο γύρους της Α’ φάσης σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζει με υψηλές φιλοδοξίες, ελπίζοντας σε μια καλή κατάταξη. Ο προπονητής και πρώην αθλητής υδατοσφαίρισης δήλωσε:

“Ο στόχος μας για φέτος ήταν η ομάδα να φτάσει στην τελική φάση και να πλασαριστεί ανάμεσα στους καλύτερους. Είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και το επίπεδο πολύ υψηλό. Οι στοχευμένες μεταγραφές που έγιναν βοήθησαν τους αθλητές από τα ηλικιακά μας τμήματα να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία και να εξελιχθούν αγώνα με τον αγώνα. Η Καβάλα έχει αξιόλογους νέους αθλητές που μπορούν με συστηματική δουλειά και καθημερινή προσπάθεια να παίξουν όμορφο πόλο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και στην Αθήνα θα απολαύσουμε το κάθε παιχνίδι παλεύοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα.”

Στον όμιλο της, η Καβάλα θα αντιμετωπίσει αρχικά τον Ν.Ο. Αγ. Νικολάου, τον Σ.Κ. Ροή και τη Χ.Α.Ν.Θ. Οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθούν την Κυριακή. Στον έτερο όμιλο θα αγωνιστούν οι Ν.Ο. Ναυπλίου, ΜΙΛΩΝ Α.Ο.Ν.Σ., ΝΙΚΗ Βόλου και Α.Ο. Πετρούπολης.

Η έφορος της ομάδας, Ειρήνη Ασβεστά, δήλωσε:

“Η υδατοσφαίριση της Καβάλας μετά από 20 χρόνια επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και αυτό ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς που αξίζει να έχει συνέχεια και διάρκεια. Οι ομάδες της περιφέρειας μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ελληνική υδατοσφαίριση παρότι αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα οικονομικές, και καθημερινές προκλήσεις. Ευχαριστούμε όσους/ες στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Πάμε δυνατά… ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ”.

Καλή επιτυχία στην ομάδα του ΝΟΘΑΚ στην τελική φάση του πρωταθλήματος!

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Να μπορούν τα ΑμεΑ να ταξιδέψουν άνετα και χωρίς εμπόδια με επιβατηγά πλοία»

Ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό, κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστο Στυλιανίδη. Στην ερώτηση αυτή, ο κ. Λαζαρίδης ζητά να ληφθούν μέτρα ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των ΑμεΑ κατά τη μετακίνησή τους με επιβατηγά πλοία.

Ο κ. Λαζαρίδης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ένα παιδί ΑμεΑ ταξίδευε για 45 λεπτά κάτω από τον καυτό ήλιο στο γκαράζ ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου της γραμμής Κεραμωτής-Θάσου. Σύμφωνα με τις συστάσεις, το παιδί θα έπρεπε να μεταφερθεί με καροτσάκι ή φορείο στον χώρο των επιβατών, κάτι που δεν συνέβη λόγω της έλλειψης ράμπας στο πλοίο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Λαζαρίδης ρωτά τον Υπουργό:

  1. Τι μέτρα θα ληφθούν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά;
  2. Υπάρχει πρόθεση για την υποχρεωτική εγκατάσταση ραμπών και ανελκυστήρων στα επιβατικά πλοία για ΑμεΑ; Αν ναι, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα;
  3. Θα δημιουργηθούν κατάλληλοι μηχανισμοί και μέτρα για τη διευκόλυνση των ταξιδιών των ΑμεΑ με επιβατηγά πλοία;
  4. Θα αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο ώστε οι ναυτιλιακές εταιρείες να έχουν οικονομικές και διοικητικές κυρώσεις για τη μη τήρηση του νόμου;

Ο κ. Λαζαρίδης τονίζει την ανάγκη να παρέχονται στους συμπολίτες ΑμεΑ όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι θεμελιώδεις ελευθερίες χωρίς διακρίσεις και να διασφαλίζεται ότι θα μπορούν να ταξιδεύουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

4o

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση Γ. Πασχαλίδη με τον Υπουργό Υγείας για τα προβλήματα της Π.Ε. Καβάλας.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας, κ. Γιάννης Πασχαλίδης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για να συζητήσει τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τα Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Καβάλας.

Ο κ. Πασχαλίδης ενημέρωσε τον Υπουργό ότι το Γ.Ν. Καβάλας δεν διαθέτει οργανισμό, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ορθή λειτουργία του νοσοκομείου. Επίσης, τόνισε την ανάγκη για τον διορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την ίδρυση Ογκολογικής Κλινικής, για την αντιμετώπιση των πολλών περιστατικών καρκίνου που παρουσιάζονται στην περιοχή.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καβάλα | Εργασίες Αντικατάστασης των προβολέων στο “Ανθή Καραγιάννη”

Ο χώρος είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Καβάλας και στεγάζει εκτός από τα ποδοσφαιρικά τμήματα, σχεδόν όλα τα τμήματα του στίβου, εσωτερικούς χώρους γυμναστηρίων και αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και των φιλοξενούμενων της δομής.

Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν την αποξήλωση των υφιστάμενων προβολέων, την προμήθεια και τοποθέτηση των νέων, την σταθεροποίηση στη σωστή θέση και μέτρηση με ειδικά όργανα όλων των παραμέτρων που αφορούν τη ένταση και την ποιότητα του φωτισμού σε όλα τα σημεία του σταδίου για κατηγορία UEFA LEVEL B, την αντικατάσταση των καλωδίων τροφοδοσίας και όλων των αυτοματισμών που απαιτούνται για την σωστή και ασφαλή λειτουργία τους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en