Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10/3/2019

Δημοσιεύτηκε

στις

Τα ζώδια σήμερα και οι όψεις της Σελήνης. 
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο από τις 09:09 και συναντά τον Ουρανό στις 09:30.

ΚΡΙΟΣ

Οι υποθέσεις σου σήμερα κυλάνε πιο αργά, αλλά και πιο σταθερά σε σχέση με τις ημέρες που προηγήθηκαν, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις βήματα που σε εξελίσσουν. Παράλληλα, χρησιμοποιείς και πάλι την διαίσθησή σου αν τυχόν συναντήσεις αδιέξοδα, ενώ απολαμβάνεις τα μικρά καθημερινά. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Σε μια περίοδο που έτσι κι αλλιώς ευνοεί τα προσωπικά σου, με την Αφροδίτη να ευνοεί το ζώδιό σου, σήμερα έχεις ανάγκη να ξέρεις που βαδίζεις, ενώ κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου για το τι θέλεις ακριβώς από σένα και από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Και μολονότι συνήθως είσαι παρορμητικός, τώρα θες η απόφασή σου να είναι προϊόν σκέψης. Πρόσεχε όμως τα κουτσομπολιά που ακούς αυτό το διάστημα γιατί δεν ευσταθούν!
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Εξαιρετική ημέρα για να χειριστείς οικονομικές υποθέσεις, ενώ προϊστάμενοι, εργοδότες ή λοιπά σημαντικά πρόσωπα που συνήθως ήταν αυστηρά, τώρα σε βοηθούν. 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη από το ζώδιό σου κινείται σε σταθερά μονοπάτια, έτσι με όπλα την επιμονή, την υπομονή και την διορατικότητά σου, σήμερα καταφέρνεις κάτι που όχι μόνο είναι σημαντικό αλλά έχει και διάρκεια. Μάλιστα, υποθέσεις που χρειάζονται λεπτομέρεια και κόπο, τώρα βγαίνουν σαφώς πιο άνετα, μην ξεχνάς όμως και την αναβλητική πλευρά του ανάδρομου Ερμή, που φέρνει καθυστερήσεις. 
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Δεν αποκλείεται να έχεις διακυμάνσεις στις διαθέσεις σου, γενικότερα όμως οι φίλοι παίζουν έναν σημαντικό ρόλο σήμερα. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να δεις τι θα κάνεις με μια σχέση που σε είχε παιδέψει, καθώς αναγνωρίζετε ο ένας στον άλλον πως η κάθε πλευρά έχει μερίδιο ευθύνης!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η πίεση συνεχίζεται σχεδόν αμείωτη με τον Άρη στο ζώδιό σου και εσύ υιοθετώντας έναν απόλυτο τρόπο προσέγγισης, δυσκολεύεις τις καταστάσεις. Επίσης, είναι πιθανό να προβείς σε αγορές που δεν έχεις πραγματικά ανάγκη, όμως τα επαγγελματικά ευνοούνται. 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η μέρα είναι πιο εσωστρεφής και μάλλον θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να χαλαρώσεις. Μπορείς όμως και να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα, το σίγουρο είναι αυτές τις μέρες όμως βρίσκεις μέσα σου την δύναμη, όπως δείχνουν και οι πλανήτες σε βοηθητικά ζώδια, που κάνει την πίεση που δέχεσαι καύσιμο για να πας παρακάτω. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Η Σελήνη βρισκόμενη σε ένα «κρυφό» σημείο του ωροσκοπίου σου δείχνει πως ενδεχομένως έχεις μια πιο μοναχική διάθεση, ενώ πιθανά σενάρια είναι να μην έχεις την άνεση να βρεθείς με το πρόσωπο που σου ενδιαφέρει ή να θέλεις να κρατήσεις κρυφή μια ερωτική σου σχέση, πρόσεξε όμως μήπως αποκαλυφθείς με τον ανάδρομο Ερμή!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Είναι περίοδος που έχεις στρέψει το βλέμμα στις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, έτσι, ένα πιθανό σενάριο είναι πως εισπράττεις πολύτιμη βοήθεια για το πορτοφόλι σου, είτε ως χρήματα, είτε ως συμβουλή.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνικός σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Θέλεις άλλωστε να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου, ενώ νιώθεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου, όσα σε βαραίνουν. Ωστόσο καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ποιους θα ανοιχτείς. Οι φίλοι σου πάντως σήμερα διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο και οι οικείοι σε στηρίζουν. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε φιλικά ζώδια, μπορείς λοιπόν να κυνηγήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα για την σημερινή μέρα πρωταγωνιστικό ρόλο στα προσωπικά σου παίζει η θετική σκέψη, η οποία σε βοηθά να έχεις πάλι το πάνω χέρι μέσω της επικοινωνίας!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Μπορείς να κάνεις ευνοϊκές για σένα ρυθμίσεις σε οφειλές ή γενικότερα οικονομικά τρίτων, πρόσεξε όμως να μην ξεφεύγεις από το μέτρο. Παράλληλα, μπορείς με διπλωματικές κινήσεις να κερδίσεις την εύνοια ανθρώπων που έχουν λόγο στην δουλειά σου, αν εργάζεσαι σήμερα.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου και στρέφει ένα πολύ μεγάλο μέρος της προσοχής σου σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα, είναι αρκετά καλή μέρα αν θέλεις να επιλύσεις νομικά ή διαδικαστικά, αρκεί οι στόχοι σου να είναι ρεαλιστικοί. Επίσης, πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενοί σου διαδραματίζουν κάποιο ρόλο, ωστόσο εσύ σήμερα μπορεί να είσαι κάπως κυκλοθυμικός. 
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Δεν αποκλείεται σήμερα να χρειαστεί να κάνεις κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, περισσότερο από υποχρέωση, παρά για λόγους διασκέδασης ή ψυχαγωγίας Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να περάσεις καλά, ενώ παράλληλα κάνεις σημαντικές επαφές, χάρη στην ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Κινείσαι σε χώρους που έχουν κανόνες, έτσι λοιπόν αν θες να κερδίσεις τις εντυπώσεις πρέπει να παίξεις σύμφωνα με αυτούς. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική και για όλα εκείνα τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, από την οποία εισπράττεις έσοδα, αν εργάζεσαι σήμερα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν έχεις να διευθετήσεις νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, κάποια επαφές με το δημόσιο ή ζητήματα σπουδών, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να έχεις ένα θετικό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα, μολονότι ο ανάδρομος Ερμής απαιτεί από εσένα να τριπλοτσεκάρεις το οτιδήποτε! Επίσης, η μέρα είναι βοηθητική και για την ψυχολογία σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, παρότι οι διενέξεις με τους άλλους συνεχίζονται. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Είναι πολλά εκείνα που σε πληγώνουν και εσύ δυσκολεύεις την κατάσταση με το να εστιάζεις σε όσα σου λείπουν, από την άλλη όμως κάνεις σημαντικά βήματα για να εξομαλύνεις τις καταστάσεις στο σπίτι. Επίσης, σήμερα μεταδίδεις την αισιοδοξία και το χαμόγελο στους άλλους. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Αν δεν κάνεις σωστό προγραμματισμό, μπορεί να παρασυρθείς σε επιπόλαιες κινήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχεις κάνει μια λανθασμένη εκτίμηση για κάποιους συνεργάτες, αν εργάζεσαι σήμερα. 

ΖΥΓΟΣ
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η σημερινή ημέρα είναι κάπως ουδέτερη για σένα, χωρίς σημαντικές δυσκολίες, αλλά και χωρίς θεαματικές λύσεις. Παρόλα αυτά εσύ δεν αποκλείεται να φέρνεις στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν, το όποιο όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε βοηθά να βάλεις σε τάξη. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Ενδεχομένως να κάνεις κάποιες επιπόλαιες κινήσεις στα προσωπικά σου, όμως ακόμη και μέσα στις δυσκολίες τα καταφέρνεις, κυρίως χάρη στην ισχυρή σου διαίσθηση. Θα πρέπει όμως να είσαι πιο διπλωμάτης στον τρόπο που επικοινωνείς όσα σκέφτεσαι. Γενικότερα πάντως έχεις ξαφνικές ευκαιρίες στον έρωτα, χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των ερωτικών σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Ένα από τα θέματα που σε απασχολούν σήμερα είναι οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με τρίτους, ένα δάνειο, μια αποζημίωση ή κάποιες οφειλές που πιθανώς να έχεις. Επιπλέον, χάρη στην σκληρή δουλειά μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι σε πρώτο πλάνο, παράλληλα όμως μπορείς μέσα από τη διπλωματία να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Παράλληλα, αν κάτι σε ενοχλεί αυτή την περίοδο, κάνεις βήματα για να το διορθώσεις καθώς ο ανάδρομος Ερμής σε ευνοϊκή θέση ανεβάζει στα ύψη την διαίσθηση και ξαναβρίσκεις παλιά «ταλέντα» σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Έχεις έντονη την διάθεση για συντροφικότητα και ουσιαστική συνύπαρξη, αυτό όμως προϋποθέτει και κάποιες υποχωρήσεις από μέρους σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν σήμερα να νιώθεις πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο, παρόλα αυτά η μέρα δημιουργεί πολύ ευνοϊκό κλίμα για τα ερωτικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Έχεις κατά νου πολλά δημιουργικά σχέδια, ωστόσο θα πρέπει να συνυπολογίσεις και το οικονομικό κόστος ή τις οφειλές που ενδεχομένως να πρέπει να καλύψεις. Επιπλέον, μάλλον θα χρειαστείς την βοήθεια των συνεργατών σου στην δουλειά σήμερα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα σε καλεί να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και κάποιες βαρετές εκκρεμότητες μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Παράλληλα μπορείς να κάνεις ενέργειες για να φροντίσεις την υγεία και τον οργανισμό σου, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, καλό θα ήταν να ξεκουραστείς. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Σε γενικές γραμμές τα ερωτικά σου σήμερα μπορούν να προχωρήσουν αρκετά καλά, αρκεί να αφήσεις στην άκρη εγωισμούς που ενδεχομένως υπάρχουν. Η μέρα αυτή καθαυτή άλλωστε δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντική, ωστόσο αν έχεις πολλή ζωντάνια, αλλά και παρορμητισμό, ενώ τα καταφέρνεις καλύτερα στα αισθηματικά σου, χάρη στη βοήθεια του κοντινού σου περιβάλλοντος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Ασχολείσαι στην πράξη με ένα επαγγελματικό σου σχέδιο και έχεις πέσει με τα «μούτρα» πάνω του για να το υλοποιήσεις, ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις προτροπές του περιβάλλοντος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη από τον Ταύρο δείχνει μια αρκετά ευνοϊκή μέρα σήμερα και υποστηρικτική για τα σχέδιά σου, ενώ θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις αντί να μείνεις μέσα. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο προχωρά μέσα από τις δικές σου προσπάθειες και εσύ πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Έχεις καλή διάθεση και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τα ερωτικά σου, αφού μεταφέρεις την θετική σου διάθεση και τα αισιόδοξα συναισθήματά σου πρωτίστως στο περιβάλλον σου και έπειτα στο πρόσωπο που σου ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Δεν αποκλείεται να σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις της ημέρας, αφού ο νους σου ταξιδεύει. Παρόλα αυτά είναι μια καλή μέρα για να κάνεις επαφές, σημαντικές συναλλαγές, αλλά και για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, πρόσεχε όμως να μην υπογράψεις τίποτα όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα του σπιτιού, γεγονός που δείχνει πως εσύ ασχολείσαι με τα του οίκου σου, μα πιο πολύ με ό,τι σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και αν υπάρχει κάποια οικογενειακή υπόθεση που εκκρεμεί, μπορείς να την χειριστείς εξίσου καλά, τόσο σήμερα, όσο και αύριο. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Έλα πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου και άκουσε όσα εκείνοι θέλουν να μοιραστούν μαζί σου, άλλωστε η σημερινή ημέρα έχει έναν χαρακτήρα πιο νοσταλγικό και μπορεί να έρθουν έντονες αναμνήσεις στο μυαλό σου. Έχεις αφήσει όμως τα προσωπικά στην άκρη για σήμερα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ένα δημιουργικό σου σχέδιο χρειάζεται προσοχή, διότι ενδεχομένως να μην έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους και αυτό τελικά να προκαλέσει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ωστόσο εσύ μπορείς να ανοίξεις ένα παράθυρο στην τύχη.
ΙΧΘΥΣ
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή και υποστηρικτική για τις επιδιώξεις σου. Μάλιστα, μπορείς να καταφέρεις πολλά και να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου μέσα από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Επίσης, «παλεύεις» για τους στόχους σου και βλέπεις αποτέλεσμα αρκεί να έχεις κάνει προεργασία από παλιά όπως δείχνει και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μια ημέρα που δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο, αφού είναι σταθεροποιητική για τους δεσμευμένους και πολύ καλή για γνωριμίες για τους ελεύθερους. Το προσεχές διάστημα όμως είναι ακόμη καλύτερο! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 

Είναι μια καλή μέρα για να προβείς σε ενέργειες που θα προάγουν την εικόνα και τα ταλέντα σου προς τα έξω, ενώ παράλληλα προωθείς μια σημαντική συνδιαλλαγή. Επιπλέον, τα οικονομικά σου μπορεί να παίρνουν ανάσα, όμως να προφυλαχτείς από επιπόλαιες υποδείξεις στο περιβάλλον σου. 
astropedia

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 22/3/2019

Δημοσιεύτηκε

στις

Όμορφη Παρασκευή σε όλους! Η σημερινή συνάντηση του Ήλιου με τον Χείρωνα, θα δώσει χαρά αλλά και θα κλείσει πληγές του παρελθόντος όλους τους τομείς της ζωής μας, ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος στο δικό σου Ζώδιο, συναντά τον Χείρωνα και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα, πληγές και τραύματα και επιπλέον εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες, φίλε Κριέ! Σε χαρακτηρίζει διαίσθηση, διορατικότητα, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, συναίσθημα, ευαισθησία, έμπνευση και γοητεία! Διεκδίκησε τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα μαγευτικά εκφραστικά σου μέσα, τον τρυφερό σου λόγο και το επικοινωνιακό σου ταλέντο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις που θα σε συναρπάσουν και ξεχνάς τα παλιά, που μέχρι τώρα σε πλήγωναν! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις απόλυτη συναισθηματική ικανοποίηση, μέσα από τρυφερές, συναισθηματικές συζητήσεις και συναντήσεις, με τον σύντροφο! Ναι, επιτέλους, βρίσκετε από κοινού, την λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η διαίσθηση σου, είναι σίγουρα ο καλύτερος συνεργάτης σου, στην προσπάθεια σου να πετύχεις! Οικονομικά, πιθανόν να κάνεις περιττές σπατάλες, λόγω παρορμητικότητας και γενναιοδωρίας!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, μπορεί γενικά να είσαι ένας λογικός και προσγειωμένος άνθρωπος, όμως σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, η διαίσθηση και το συναίσθημα σου, παίρνουν την πρωτιά, σε κάθε σου κίνηση, αφού σίγουρα, θα σου δείξουν τον δρόμο τον σωστό! Μπορείς τώρα, να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου και με οδηγό το ένστικτο σου, να προχωρήσεις παρασκηνιακά προς στους στόχους σου και τις επιθυμίες σου! Τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, σε ωφελούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, ακόμα κι αν δεν το συνηθίζεις, θα σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή κρυφός έρωτας, που σε συναρπάζει και σε παρασύρει σε πρωτόγνωρες εμπειρίες! Αν κάτι τέτοιο δεν σε αφορά, τότε μπορείς να αναμένεις, την αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή σου, που εδώ και καιρό έχει αισθήματα και πόθο για σένα, αλλά εσύ δεν μπορούσες να το υποψιαστείς και να το καταλάβεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καταφέρνεις και βγαίνεις νικητής, απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές! Οικονομικές δυσκολίες, ξεπερνιούνται πολύ εύκολα σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα να είσαι απλά έτοιμος για κάθε αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Χείρωνα! Καταφέρνεις πανεύκολα, χωρίς καν να προσπαθήσεις, να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις, χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και την γλυκύτητα του λόγου σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου και εκείνοι όμως, σε βοηθούν με συμβουλές, αλλά και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μεγάλου στόχου σου! Πέρασε σήμερα όσο καλύτερα μπορείς και πες επιτέλους όχι στην μοναξιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία που έρχεται σήμερα, θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, γιατί πραγματικά το αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις μία λύση μαζί με τον σύντροφο, για να ανανεώσετε την σχέσης σας και να λύσετε εξ ολοκλήρου προβληματισμούς και δυσκολίες, που είχατε μέχρι τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, είναι οι σύμμαχοι σου στην επαγγελματική σου επιτυχία σήμερα! Οικονομικά να προσέχεις, γιατί είσαι παρορμητικός σε έξοδα και υπερβολές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Χείρωνα, άκου άφοβα το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα ικανός, αξιοθαύμαστος και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη στάση σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Κάποιες υποθέσεις οικογενειακές, δρομολογούνται και καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε ότι σήμερα πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πάρε σήμερα την πρωτοβουλία να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο, αφού ήρθε η ώρα να μιλήσεις ώριμα και λογικά, για το τι αισθάνεσαι και το τι χρειάζεσαι από την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ τώρα το πρώτο βήμα και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς κανένα ενδοιασμό, αφού η ανταπόκριση είναι πολύ πιθανή!

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να πετύχεις υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Αλλά και οικονομικά θα έχεις κέρδη, ιδίως όσον αφορά νέες συμφωνίες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ενέργεια, κέφι, χαρά, ανεμελιά και αισιοδοξία, λόγω της εύνοιας της Συνόδου Ήλιου-Χείρωνα! Η ιδανική στιγμή, είναι τώρα, για επαφές, για νέες γνωριμίες, για εξόδους ή ακόμα και για την οργάνωση ή πραγματοποίηση ενός ταξιδιού! Επιπλέον μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, θα σου επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου στόχου! Η θεά τύχη είναι με το μέρος σου και στον τομέα των συναντήσεων κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την απόλυτη χαρά! Μία νέα γνωριμία, μία είδηση ερωτική ή ένα μήνυμα συναισθηματικό, σου δίνουν χαρά και σε συναρπάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα, να έρθει μία εξομολόγηση από καρδιάς, από τον σύντροφο σου, που πραγματικά θα αλλάξει την ζωή σου και θα ανανεώσει πλήρως την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πετυχαίνεις στόχους και βελτιώνεις την σχέση σου, με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά κάνεις ανούσια έξοδα, για λόγους ψυχαγωγίας και όχι για πραγματικές ανάγκες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες, χάρη στην Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα! Νιώθεις πλέον, πως πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και εκπληρώνεις ουσιαστικές επιθυμίες, αφού η θέληση, γίνεται πράξη! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα και επιπλέον, ασχολείσαι με την εμφάνιση σου, κυρίως με την απώλεια κιλών, με την έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου, ο οποίος σου αποδεικνύει έμπρακτα την πίστη και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον σήμερα, ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει άμεσα αντιληπτό από εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, με δυναμικότητα και επιμονή, πετυχαίνεις να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητες σου! Έρχονται νέες πηγές εσόδων και οικονομικές λύσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα φίλε Ζυγέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, ευγενικός, διαλλακτικός και αυτό σε κάνεις δημοφιλή, συμπαθή και περιζήτητο! Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, αφού οι άλλοι είναι σίγουρα πιο δεκτικοί! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία τέλεια ημέρα για τα ερωτικά σου! Ένα μεγάλο βήμα αποφασίζεις τώρα με τον σύντροφο και ξεπερνάτε μαζί παλαιά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία και ρίχνεις μαύρη πέτρα σε παλαιές τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν στο παρελθόν! Ώρα για μία νέα αρχή, λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα έχεις πετυχημένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα πάρεις κάποιες λάθος αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Θα καταφέρεις σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, αγαπητέ Σκορπιέ, να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις θετικές αλλαγές σε εμφάνιση, σε διάθεση και φυσική κατάσταση! Επιπλέον, καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, κυρίως λόγω των μετρημένων και αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, μπορεί να στερηθεί σήμερα το συναίσθημα και το πάθος, κυρίως γιατί υπάρχει έλλειψη χρόνου! Μία μέρα είναι και θα περάσει! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας που σε απασχολεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τώρα θα πάρει νέα τροπή και εσύ θα πρέπει να προσαρμοστείς, στα νέα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες, επιτυχία και πρόοδο! Τα οικονομικά σου διορθώνονται, αφού τώρα, κλείνεις εκκρεμότητες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς φυσικά υπέροχα! Με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, είσαι το επίκεντρο της προσοχής, είσαι κεφάτος, απόλυτα δημιουργικός και δημοφιλής και έχεις μία μαγική λάμψη! Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Διεκδικείς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες και πετυχαίνεις! Οι γύρω σου σε «βομβαρδίζουν» με επαίνους, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού! Περνάς απλά υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς με τον σύντροφο κάθε προβληματισμό και δυσκολία και απολαμβάνετε μαζί τον ερχομό ρομαντικών, παθιασμένων και παραμυθένιων ερωτικών στιγμών! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις από ερωτικές εξομολογήσεις, δωράκια, κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Ναι, η ερωτική τύχη, ανήκει σε σένα, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενισχυμένη σου δημιουργικότητα, αλλά και η τύχη σου, σε οδηγούν στην επαγγελματική αναγνώριση και επιτυχία! Η μέρα παρουσιάζει εύνοια σε τυχερά παιχνίδια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, μπορείς σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους! Στο σπίτι, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που ίσως προκύψουν, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από παλιά, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος! Θέματα με ακίνητα, λύνονται αυτήν την περίοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό παρελθόν, θα σε απασχολήσει σήμερα, κυρίως μετά από την επιδίωξη ενός πρώην συντρόφου, να επικοινωνήσει μαζί σου και να προθυμοποιηθεί να λύσετε τα παλιά σας λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις τα προβλήματα που είχατε τελευταία με τον σύντροφο και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχημένες επαγγελματικές συναντήσεις και συμφωνίες σήμερα! Οικονομικά, βρίσκεις λύση σε ένα οικονομικό οικογενειακό πρόβλημα, που σε ταλαιπώρησε καιρό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες και μετακινήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα! Έρχονται πολύ καλά νέα και ειδήσεις, που σε χαροποιούν! Χρησιμοποίησε την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις δυσκολίες! Μία προβληματική σχέση με μακρινό συγγενή, αδερφό ή γείτονα, λύνεται τώρα, με ποικίλους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, να ξέρεις ένα πράγμα σήμερα! Η βαθιά συναισθηματική συζήτηση, είναι το κλειδί στην βελτίωση στην σχέσης σου με τον σύντροφο και η λύση στα προβλήματα σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και γνωριμίες, γεγονός που σε κάνει να ξεπεράσεις τοξικά πρόσωπα, που σε απογοητεύουν ευνοούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, καταφέρνεις και ξεχωρίζεις με τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου! Θα έχεις ένα πολύ καλό νέο που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Με τα ικανά και πλούσια εκφραστικά σου μέσα και φυσικά, την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου, θα καταφέρεις σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα, να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να νιώσεις και πάλι σιγουριά, αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα και ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς τώρα να εκφράσεις τα «θέλω» σου και να εκπληρωθούν! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση για διατροφικές υπερβολές, που μπορεί να επιφέρουν αύξηση βάρους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός που σχετίζεται με τον σύντροφο, σε βεβαιώνει ότι είναι πιστός και αφοσιωμένος σε σένα! Επιπλέον απολαμβάνετε μαζί αισθησιακές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σε δελεάζει μία αξιόλογη γνωριμία, που ανταποκρίνεται στα στάνταρ σου, ιδίως εμφανισιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές κάθε είδους! Στον τομέα της εργασίας, δείξε την αξία σου και ίσως αποκτήσεις την αύξηση που επιθυμείς!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, μας δημιουργεί έντονα το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας για την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μας! Το συγκεκριμένο κλίμα θα έχει διάρκεια 3 ημέρες και θα ξεπεραστεί! Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή τους, για τις οποίες δεν είναι ακόμα έτοιμοι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι πλανήτες σήμερα, σε ωθούν στην… σοβαρότητα, αγαπητέ Κριέ! Με μία Πανσέληνο στον Ζυγό, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εξαντλημένος, αλλά αυτή η ημέρα, έχει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να κουραστείς κι άλλο, ώστε να αντεπεξέλθεις σε αυτές. Επιπλέον, αρκετή προσοχή χρειάζεται και στην συμπεριφορά σου, ιδίως σε επικοινωνίες, συναναστροφές και επαφές με φίλους, αλλιώς θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα, σίγουρα θα έχεις θετικά αποτελέσματα στα ερωτικά σου «θέλω» και η ημέρα θα σου αποφέρει σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σχέδια σου, όσον αφορά την συναισθηματική σου ζωή. Οι φιλίες σου είναι πολύ σημαντικές αυτό το διάστημα, αφού μέσα από εκεί θα πάρεις σωστές συμβουλές, για τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι αναποδιές στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι μάλλον επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω αλόγιστης σπατάλης!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται οπωσδήποτε ψυχραιμία και υπομονή, από την μεριά σου! Να είσαι πολύ προσεκτικός, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες με κόπο! Η πορεία των σταθερών σου σχέσεων και σημαντικών τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική! Ωστόσο το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κακοτοπιές, τελευταία στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος στον Ζυγό σήμερα, επηρεάζει άμεσα τον ερωτικό τομέα για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τις προσδοκίες σου και χαμήλωσε τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φυσικά απέφυγε το επιπόλαιο και ανώριμο φλερτ, που ενδεχομένως να σε εκθέσει! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει τώρα να περιορίσεις ξεσπάσματα και καυγάδες, όπως και κάποιες παράλογες απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε καυγάδες, παρεξηγήσεις και τάσεις εγωισμού, στο χώρο εργασίας! Θα υπάρξουν κάποια επιπλέον έξοδα, αλλά με την βοήθεια της τύχης, θα ανταπεξέλθεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει πολύ αγαπητέ Δίδυμε και πρέπει να προσέξεις πολύ, ιδίως σε οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, που κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις, καυγάδες, παρεξηγήσεις ή ακόμα και ρήξεις! Μείνε ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση μέσα στο σπίτι και κάνε όσο περισσότερη υπομονή μπορείς! των άλλων και να θυμάσαι πάντα, πως οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που πάντα θα είναι δίπλα σου! Αντιθέτως, η κοινωνική σου ζωή, όπως και οι μετακινήσεις σου, πάνε όλο και καλύτερα, λόγω του Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μάλλον το παρακάνεις με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες στην σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε έπαρση και επιπολαιότητα σε φλερτ και νέες γνωριμίες, γιατί εκτίθεσαι και το αποτέλεσμα θα σε προσγειώσει απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, προσπάθησε να μειώσεις την τάση σου για κουτσομπολιά! Οικονομικά, ίσως προκύψουν έξοδα για μετακινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, η Πανσέληνος στον Ζυγό, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Πρέπει να αναμένεις κάποια μικρά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις! Ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος σου, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό, λόγω του Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία! Κυνήγησε και πραγματοποίησε αυτό που πραγματικά θες λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι θυμό, νεύρα και παράπονα έχεις για τον σύντροφο, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Η καχυποψία σου φτάνει σε υπερβολικά σημεία και η ζήλια σε ωθεί σε παράλογες συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, μην νομίζεις ότι θα κερδίσεις την αγάπη, χρησιμοποιώντας το σεξ…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάποιοι συνεργάτες ή συνάδελφοι «ξεσκεπάζονται» και εσύ τώρα βλέπεις το αληθινό τους πρόσωπο! Οικονομικά βρίσκονται λύσεις σήμερα, για ένα θέμα που σε απασχολεί καιρό τώρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, με την Πανσέληνο στον Ζυγό, απαιτεί λογική, υπομονή και ωριμότητα από μέρους σου! Πολύ πιθανόν φίλε Λέοντα, το Ολόγιομο φεγγάρι, να σου ξυπνήσει ανασφάλειες, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα της ζωής σου και ενδεχομένως αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική, πεισματική και απαιτητική συμπεριφορά! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει πολλές σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που θα ευνοήσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, καυγάδες και κόντρες, την σχέση σου με τον σύντροφο αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, άλλη μία φορά διαλέγεις το λάθος άτομο, παρασυρόμενος από το πάθος σου! Απέφυγε λοιπόν ρίσκα και υπερβολές στον έρωτα, για να μην χάσεις αυτά που ήδη έχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα, ίσως φέρει αρκετές δυσκολίες για το πορτοφόλι σου, γεγονός που θα σε αγχώσει! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να οργανωθείς καλύτερα, αν θες να έχεις επιτυχία στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Πανσέληνο, να πραγματοποιείται στον Ζυγό, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, επαφές και συγκυρίες, πως η προβολή του εαυτού σου και της αξίας του, δεν πραγματοποιήθηκε όπως ήθελες, με αποτέλεσμα τώρα, να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα! Ωστόσο, με την βοήθεια του Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία, θα έχεις επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου, καταφέρνοντας να κάνεις θετικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου να διεκπεραιωθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια μίας επαφής σας, αλλά και τις εκρήξεις σου απέναντι του, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις χρόνο και για τον σύντροφο, όπως επίσης και να φροντίζεις επιμελώς τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αλλαγές, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείς! Θα δεις ότι τελικά, θα είναι για το δικό σου καλό!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σημερινή Πανσέληνος, αγαπητέ Ζυγέ, πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και θα φέρει για σένα αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση! Αν δεν διαφύλαξες καλά τα μυστικά σου, τώρα πιθανόν να κινδυνέψεις με αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν και επιπλέον, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες! Ευτυχώς, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα ξεπεράσεις γρήγορα τα προβλήματα και θα απολαύσεις καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργία και λάμψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην ερωτική σου ζωή, όπως και στο ανώφελο αχαλίνωτο φλερτ που σε εκθέτει! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τα νεύρα και την έπαρση, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα σε κάνουν να το μετανιώσεις αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ακόμα κι αν υπάρξουν δυσκολίες, θα ξεπεραστούν γρήγορα, λόγω της τύχης που είναι με το μέρος σου. Αρκετά τα οικονομικά προβλήματα και οι ανατροπές σήμερα και ίσως αγχωθείς αρκετά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος στον Ζυγό σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Επιπλέον επηρεάζει και έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, για τον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να αλλάξεις τακτική ή στρατηγική! Τα καλά νέα της ημέρας, είναι το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, που φέρνει θετικές εξελίξεις σε σπίτι και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα με την Αφροδίτη σε Τετράγωνο με τον Άρη, συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές προς τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε έναν έρωτα του παρελθόντος, ακόμα κι αν σε παρασύρει το πάθος σου για αυτόν! Το αποτέλεσμα θα είναι να πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές διενέξεις με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά θα ξεπεραστούν σχετικά γρήγορα! Οικονομικά, θα προκύψουν επιπλέον έξοδα για το σπίτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει αρκετά φίλε Τοξότη! Φρόντισε να έχεις άμεσα, συνετή συμπεριφορά και να επιστρατεύσεις την λογική σου σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, γιατί το ολόγιομο φεγγάρι θα πλήξει τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει με αγώνα και προσπάθεια! Ωστόσο η τύχη θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα, αφού με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε προειδοποιεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις ερωτικές σου επικοινωνίες και επαφές! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε ερωτικά λάθη λόγω απροσεξίας, υπερενθουσιασμού ή βιασύνης! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και πως απαντάς σε αυτά που σου στέλνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην λες λόγια μέσα στα νεύρα σου, που αργότερα θα μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια γεγονότα ή συμπεριφορές, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν σε βρίσκουν σύμφωνο και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έχεις κάποιες απώλειες, αλλά θα καταφέρεις να διορθώσεις τα προβλήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον Ζυγό, θα φέρει αρκετές εξελίξεις μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, από τις οποίες, ορισμένες πιθανόν να μειώσουν την αισιοδοξία σου και έτσι να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Επιπλέον το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, απειλεί τα κεκτημένα και τα δεδομένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή καυγάδες, που πιθανόν να φέρουν ανασφάλεια! Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι, ώστε να προκληθούν ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου δώσει αν είσαι ελεύθερος, αυξημένη αυτοπεποίθηση και γοητεία, που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια σημαντικά για την σχέση σου με τον σύντροφο διορθώνονται και σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και ο αισθησιασμός χαρακτηρίζει τις προσωπικές σας στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται κάποιες οικονομικές ανατροπές, οι οποίες με την βοήθεια της τύχης, θα αντιμετωπισθούν σχετικά γρήγορα! Επαγγελματικά, πέρα από κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις με έναν συνάδελφο, όλα θα πάνε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου, στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε στην διατήρηση της ήρεμης και τακτοποιημένης καθημερινότητας σου! Δεν θα υπάρξουν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες σήμερα με την Πανσέληνο στον Ζυγό, αφού οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και με το ζόρι θα προλαβαίνεις! Με προγραμματισμό και οργάνωση, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και να διεκπεραιώσεις τις πιο σημαντικές από αυτές και να νιώσεις ξανά ήρεμος και ανακουφισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου, απέναντι στον σύντροφο και να εκμεταλλευτείς την εύνοια της Αφροδίτης, χωρίς να προκαλείς ανούσιους τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθεις σε δίλημμα! Από την μία η Αφροδίτη κοντράρεται με τον Άρη και σε παρασύρει λόγω πάθους σε έναν λάθος έρωτα και από την άλλη, η συνεργασία της με τον Δία, φέρνει στα πόδια σου μία κατάκτηση ανέλπιστα αξιόλογη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε στο επαγγελματικό περιβάλλον, να μείνεις ψύχραιμος και λογικός, ακόμα και απέναντι σε προκλήσεις! Οικονομικά, θα έρθουν αρκετοί προβληματισμοί, κυρίως για κάποια αναπάντεχα έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι σίγουρα μια αρκετά ανατρεπτική ημέρα για σένα! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα κλονίσει την ψυχολογική σου ηρεμία, φέρνοντας απότομα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σου και αρκετή εσωτερική ένταση! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και έκρυθμων καταστάσεων! Ευτυχώς, που το ταυτόχρονο Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, θα σε βοηθήσει να αναπτερώσεις σύντομα το ηθικό σου, να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε αναγκάσει εσένα που είσαι δεσμευμένος, μέσα από γεγονότα και αποκαλυπτικές συγκυρίες, να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην σχέση σου! Φρόντισε λοιπόν να συγκρατήσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά νέες γνωριμίες και φλερτ σήμερα, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά φρόντισε άμεσα τις εκκρεμότητες σου, για να μην αγχωθείς και κυρίως για να μην εκτεθείς!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 20/3/2019

Δημοσιεύτηκε

στις

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη δυναμισμό, πάθος αλλά και…χρήμα! Το ισχυρό Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευνοεί κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, κυρίως του 3ου δεκαημέρου. Γοητεία, επιτυχία και απόλυτη ικανοποίηση!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ώρα να φτιάξει η διάθεση σου, φίλε Κριέ! Το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, αλλά και το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σου χαρίζουν απλόχερα ηρεμία και σιγουριά! Να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό, αφού οι επιλογές που θα κάνεις, θα σου βγουν σίγουρα σε καλό! Μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, θα έρθουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε ωφελήσουν, κυρίως όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να βρεις αυτό που σου αξίζει στον έρωτα, να κάνεις μία νέα γνωριμία ή να επικοινωνήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Επίσης, είναι πολύ πιθανό, να μάθεις ένα μυστικό, που αφορά έναν κρυφό θαυμαστή, γεγονός που θα ωφελήσει πολύ τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκτιμηθούν σήμερα από τον σύντροφο, οι προσπάθειες σου και η συναισθηματική σου γενναιοδωρία, απέναντι του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά ξεπερνάς εύκολα δυσκολίες και βάζεις τέλος στις καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχεται μία θετική απάντηση ή είδηση, για κάτι που καιρό περίμενες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με το σημερινό Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα ενισχύεις τις επαφές και καλυτερεύεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, και με την βοήθεια τους, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου και η ημέρα, θα φέρει θετικές αλλαγές! Απολαμβάνεις επιτυχίες και χαρές κάθε είδους, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να «κοιτάς μπροστά», συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις στόχους ζωής και να τους υλοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει γοητεία, ερωτισμός, δυναμικότητα και καλοσυνάτη συμπεριφορά, γεγονός που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις! Οι ευκαιρίες για να ζήσεις τον μεγάλο παθιασμένο έρωτα, είναι πιο πολλές από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με τον σύντροφο, παθιασμένες καυτές στιγμές, αλλά και ισότητα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά όλα τα παροντικά προβλήματα θα ξεπεραστούν και οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα για λόγους ψυχαγωγίας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, επωφελήσου σήμερα ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες των άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν και θα έπρεπε να τα ξέρεις! Με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, εκμεταλλεύσου τις σημερινές συγκυρίες, ώστε να αναδείξεις τον πλέον βελτιωμένο εαυτό σου και να καλυτερεύσεις την κοινωνική σου εικόνα! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση, κινήσου παρασκηνιακά και θα καταφέρεις, ακόμα και τελευταία στιγμή, να γλιτώσεις τα κακώς κείμενα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, είναι σήμερα, αρκεί να παραμείνεις λογικός, συνετός και έντιμος! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, αξιόλογους θαυμαστές και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως υπάρξει συζήτηση ή πρόταση για το μεγάλο βήμα στην σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, οι λύσεις έρχονται μετά από λογική και συνετή σκέψη! Στον τομέα της καριέρας, θα έχεις σίγουρα μία καλή είδηση ή πρόταση!

ΚΑΚΡΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, σήμερα είναι η ημέρα που θα καταφέρεις να αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, αλλά και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη! Δώσε αμέριστη προσοχή, στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις αυτήν την περίοδο, αφού μέσα από αυτές, θα σου ανοιχτούν δρόμοι ευκαιριών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σε βοηθήσει πολύ να έρθεις ακόμα πιο κοντά ή ακόμα και να κατακτήσεις αρκετούς από τους ερωτικούς σου στόχους! Έρχονται νέες συναρπαστικές και γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για νέα ραντεβού και αποκαλυπτικά γεγονότα που θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τα ερωτικά σου σχέδια! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ημέρα, ώστε να συζητήσεις και να μπορέσεις να πείσεις τον σύντροφο σου, για αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι από την σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αν συγκεντρωθείς, θα αποφύγεις λάθη και η απόδοση σου, θα βελτιωθεί αισθητά! Οικονομικά, πες ναι σε χρηματοοικονομικές συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, επιτέλους βάζεις τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και περίσσια βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά, μειώνοντας την ενέργεια σου! Με την βοήθεια με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βρίσκεις αποτελεσματικές λύσεις στα περισσότερα από τα θέματα που σε βασάνιζαν όλο αυτό τον καιρό! Επιπλέον σήμερα, ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και ψάχνεις την κατάλληλη ημέρα, για μία ουσιαστική συζήτηση ερωτικού χαρακτήρα, τότε δραστηριοποιήσου σήμερα! Η γοητεία σου, η παθιασμένη και ισχυρή προσωπικότητα σου, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες στην σχέση σου με τον σύντροφο και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ώστε να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα, με αισθησιασμό και βαθύ ουσιαστικό συναισθηματισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αγγίζεις την επιτυχία, αφού καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις σε τυχόν δυσκολίες! Οικονομικά, κάθε σου δραστηριότητα, θα έχει τα αποτελέσματα που θες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την μεγαλύτερη χαρά και την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας! Μπορείς να αναμένεις βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις, μηνύματα και ειδήσεις! Μείνε ώριμος και προσγειωμένος, όπως είσαι πάντα, ώστε να ακούσεις και να καταλάβεις τι έχει να σου πει ο συνομιλητής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία για μία νέα σοβαρή σχέση, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, συνετός, ώριμος και έντιμος ερωτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, με στιγμές ερωτισμού, ουσιαστικής συντροφικότητας, αισθησιασμού και πάθους! Απολαμβάνεις τις χαρές του έρωτα με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις και να αποκτήσεις νέους συμμάχους στην δουλειά! Τα οικονομικά σου, θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, είναι η ιδανική για να πετύχεις στόχους και να βρεις λύσεις που χρειάζεσαι, κυρίως μέσω της διορατικότητας σου και της οξυδέρκειας σου! Καταφέρνεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες και κάποιες χαμένες ευκαιρίες, επανέρχονται! Βάλε σε τάξη εκκρεμότητες της καθημερινότητας και τις παρούσες δουλειές σου, που απαιτούν την άμεση διεκπεραίωση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφού το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, είναι ασυγκράτητο και πιο δυνατό από ποτέ! Απολαύστε μαζί, καυτές ερωτικές στιγμές, αλλά και πολύ συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, που θα αλλάξει την ζωή σου και θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αναγνωρίζεται η εργασιακή σου αποδοτικότητα, η οποία μάλιστα σε οδηγεί στην επιτυχία! Πες ναι σε οικονομικές συμφωνίες σήμερα!

ΣΚΟΠΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και πολλές δυνατότητες, σε κοινωνικές σχέσεις, προσωπικές υποθέσεις, θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή και διασκέδασης! Εκφράζεις τον βελτιωμένο εαυτό σου με κάθε τρόπο, μέσα από διαπροσωπικές επαφές, κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις! Απολαμβάνεις την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό των άλλων, για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να γίνει το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται ανέλπιστες κατακτήσεις και άπειρες ερωτικές επιλογές, για να διαλέξεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές δυνατότητες για εδραίωση, επισημοποίηση και άπειρες καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου! Είναι σίγουρο, πως η σημερινή ημέρα, θα φέρει σίγουρα χαμόγελα!

 

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σου, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να πετύχεις στόχους! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για υπερβολές και επιπολαιότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα καταφέρεις σήμερα με την λογική σου, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, αλλά και επιπλέον να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και στο σπίτι! Επίσης, θα έχεις επιτυχία όσον αφορά ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε τυχόν προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανό σήμερα, να κάνεις συζήτηση με τον σύντροφο, για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση! Αν όμως ήδη συγκατοικείς ή είσαι σε γάμο, τότε απολαμβάνεις την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού, με τρυφερές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται τώρα η μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση με έναν παλιό σου έρωτα, που ακόμα τον σκέφτεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά του σπιτιού, είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα, ενώ στην καριέρα θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει με τίποτα ανεκμετάλλευτη! Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, συγκυρίες της τύχης και διαπροσωπικές επαφές, θα έχεις απανωτές ευκαιρίες, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους και όνειρα, να περάσεις όμορφα και να έχεις πλούσια και ουσιαστική κοινωνική ζωή! Οι επαφές σου θα είναι ωφέλιμες και θα έχεις εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία έξοδο διασκέδασης σήμερα, με τον σύντροφο, αφού είναι σίγουρο, πως θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, χαρούμενα μηνύματα, νέες γνωριμίες και συναισθηματικές συναντήσεις! Ήρθε η στιγμή να πετύχεις τον ερωτικό στόχο, που εδώ και καιρό διεκδικείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά, παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες και υπερβολές, αλλά ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σου και «γλιτώνεις» τις συνέπειες των πράξεων σου, τελευταία στιγμή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σήμερα, έχεις αυτοπεποίθηση και αξιοζήλευτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου, είναι εκείνα που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα και τις χαρμόσυνες συγκυρίες της ημέρας! Προστατεύεις και διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και ενδέχεται να ασχοληθείς αποτελεσματικά, με θέματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει σήμερα μία γνωριμία με ένα άτομο, που μπορεί να σε καλύπτει συναισθηματικά με κάθε τρόπο και να σου προσφέρει σιγουριά! Αν όμως, ενδιαφέρεσαι ακόμα για τον πρώην σύντροφό σου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν είσαι δεσμευμένος, οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από πάθος, αισθησιασμό και ερωτισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες εξελίξεις και συγκυρίες στον επαγγελματικό χώρο, ωφελούν πολύ την πρόοδο σου και σε φέρνουν κοντά στην επιτυχία! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων, από το πουθενά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου και με το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, αν φερθείς έξυπνα και λογικά, η επιτυχία είναι δεδομένη σήμερα! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και να απαλλαχτείς από τοξικές καταστάσεις και σχέσεις! Μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις, μετακινήσεις και συναντήσεις, θα ανακτήσεις την χαρούμενη, δυναμική και αισιόδοξη διάθεσή σου και το κέφι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετή ερωτική εύνοια σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής, προσγειωμένος και συνετός στις συναισθηματικές σου δραστηριότητες, επαφές, επιλογές και στο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, σαγηνεύεις τον σύντροφο με το γοητευτικό και δυναμικό σου παρουσιαστικό και έτσι απολαμβάνετε μαζί, μία παθιασμένη σχέση με ερωτισμό και σεξουαλικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενίσχυσε την υπομονή σου και την διαλλακτικότητα σου, στον χώρο της εργασίας, για να αποφύγεις εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις μία ανέλπιστα θετική εξέλιξη!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 19/3/2019

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπορεί η ημέρα να… στερείται κεφιού και διασκέδασης, λόγω της Σελήνης στη Παρθένο, αλλά σίγουρα είναι ιδανική ευκαιρία για αναδιοργάνωση της καθημερινότητας μας, για ξεκούραση αλλά και φροντίδα της εξωτερικής μας εμφάνισης!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, ακόμα και μετά από δοκιμασίες ή δυσκολίες, να απολαύσεις την άνεση και τις ευκολίες που χρειαζόσουν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να κλείσεις εκκρεμότητες, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, αλλά και την εμφάνιση σου! Ιδανική ημέρα για αποφάσεις ευεξίας, διατροφής, άσκησης ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, ιδίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις χωρίς λόγω και κυρίως κατακρίνεις συνεχώς τον σύντροφό σου, για λεπτομέρειες, γιατί πιθανόν να προκληθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας γεννιέται μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε συναρπάζει! Προσοχή μόνο στους χειρισμούς, για να μην εκτεθείς σε συνεργάτες και συναδέλφους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι στην σκληρή δουλειά και θα καταφέρεις σίγουρα, αυτό που επιδιώκεις στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, καταφέρνεις να κλείσεις εκκρεμότητες που έπρεπε εδώ και καιρό να διεκπεραιωθούν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους, χωρίς καν να κουραστείς! Τραβάς εύκολα, όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον λάμψη και αυτοεκτίμηση! Ζήσε την σημερινή ημέρα με κέφι, πάθος, θάρρος και ισχυρή θέληση και απόλαυσε χωρίς δισταγμό, στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Δημιουργική απασχόληση με παιδιά σου, αλλά και προβολή προσωπικότητας, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις ερωτική τύχη και εύνοια σήμερα! Απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και απόλυτη επιτυχία στις ερωτικές συναναστροφές σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από πόθο, συναίσθημα, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και πάθος! Οι ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της σχέσης σας, είναι εδώ και απλά περιμένουν να τις αρπάξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έχεις μεν τύχη, θέλει ωστόσο λίγη προσοχή η υπερβολική γενναιοδωρία σου στους άλλους! Στον επαγγελματικό τομέα, σε βοηθά η ημέρα, για να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες και στόχους, προβάλλοντας τα ταλέντα και τις ικανότητες σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα είσαι σίγουρα πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος, απ’ ότι συνήθως! Επιπλέον, καταφέρνεις επιτέλους και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές και συναισθηματικές ανάγκες σου, αφήνεις πίσω το τοξικό παρελθόν και διαγράφεις κάθε αμφιβολία ή ανασφάλεια που είχες, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει σήμερα, με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή και οι σημερινές καταστάσεις θα το απαιτήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και γκρίνια και κάνε μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο, ώστε να λύσετε μία και καλή, τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, μην επηρεάζεσαι τόσο από τις γνώμες των άλλων και μην αφήνεις τις απόψεις των γύρω σου, να ορίζουν τις κινήσεις σου! Βασίσου στην διαίσθηση σου και όχι στα λόγια τρίτων, πριν κάνεις κάποιο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, σε εξυπηρετούν απόλυτα στο να βελτιωθείς ως επαγγελματίας και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά υπάρχει άγχος, γιατί δεν ξέρεις αν θα ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, είναι οπωσδήποτε μία αισιόδοξη, κεφάτη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Είσαι περιζήτητος, δημοφιλής και οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός. Οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα, οι συγκυρίες, οι επαφές και οι σχέσεις που θα σε απασχολήσουν τώρα, βασίζονται στην πνευματική σου περιέργεια και οξυδέρκεια! Ξεχωρίζεις σε πολλούς τομείς για την προσαρμοστικότητα σου, αλλά και τις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται ή αισθάνεται ο σύντροφος σου, γεγονός που σε βοηθά να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, ένας μεγαλεπήβολος στόχος, πραγματοποιείται! Οικονομικά, μάλλον το παρακάνεις με τα περιττά έξοδα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα αυξάνεται η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια! Η ανάγκη σου αυτή, καθορίζει απόλυτα τις παροντικές σου δραστηριότητες και τους προσανατολισμούς των στόχων σου! Είσαι αποδέκτης ουσιαστικού ενδιαφέροντος των γύρων σου και οι αντιδράσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων σου και φυσικά η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Να θυμάσαι, οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει αρκετά πάνω στους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται πολλά μηνύματα από ένα συγκεκριμένο άτομο, που ενδιαφέρεται για σένα! Ωστόσο, είναι μάλλον επιφυλακτικός για ανοιχτή εξομολόγηση των συναισθημάτων του, σε σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, κράτα χαμηλούς τόνους και μην προκαλείς εντάσεις λόγω ανούσιας ζήλιας! Από την άλλη, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε παθιασμένες, αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα γίνουν σήμερα κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά για σένα! Οικονομικά, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία για απρόσμενη αύξηση εσόδων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο και κάνεις τα πάντα για να τον προβάλλεις! Εκμεταλλεύσου τον δυναμισμό, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, χωρίς να παρασύρεσαι σε υπερβολές, νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη ή έπαρση! Έχεις ομολογουμένως μία ενεργητική, ενθουσιώδη ανταπόκριση σε οτιδήποτε, ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα και να πάρεις πρωτοβουλία, ώστε να πλησιάσεις με αυτοπεποίθηση, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η έκφραση των συναισθημάτων σου και οι αντιδράσεις σου σήμερα, είναι απόλυτα γοητευτικές και… ερωτεύσιμες! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στο πάθος και τον ερωτισμό, αλλά όχι σε παρορμητικότητα, εγωισμούς και νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά άρπαξε χωρίς δεύτερη σκέψη ευκαιρίες και θα έχεις επιτυχία σήμερα! Οικονομικά μείωσε τα περιττά έξοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, αυξάνεται η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου και η ανάγκη σου για πραγματική και ουσιαστική ηρεμία! Αναγνωρίζεις τα «θέλω» σου και τώρα, κάνεις εποικοδομητικά σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον! Η αυξημένη διαίσθηση σου και η διορατικότητα σου, θα σου δώσουν αρκετές λύσεις και θα σου ανοίξουν τους δρόμους που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και σε άγχωναν! Παρασκηνιακές κινήσεις και δράσεις, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεται από μεγάλα λόγια και φανταχτερές υποσχέσεις, που σε ωθούν να κάνεις όνειρα και σχέδια, χωρίς βάσεις και υπόσταση, γιατί θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την υπερβολικά υποχωρητική σου συμπεριφορά και δοτικότητα, απέναντι στον σύντροφο, γιατί πολύ πιθανόν να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου και να σε θεωρήσει δεδομένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου παρασκηνιακά σήμερα, για να αποφύγεις σοβαρά προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, βρίσκονται λύσεις και εσύ απαλλάσσεσαι από το άγχος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ετοιμάσου σήμερα, φίλε Σκορπιέ, για κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα ωφέλιμες αλλαγές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές και οι φιλικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, κέφι, ποιότητα και ενθουσιασμό! Πολλοί είναι οι φίλοι που θα θελήσουν την συντροφιά σου, αλλά και άλλοι πολλοί που θα σε βοηθήσουν, όσον αφορά τους στόχους και τους προβληματισμούς σου! Μάλιστα, απαλλάσσεσαι από μία δυσκολία, λόγω μίας σπουδαίας συμβουλής, ενός πολύ καλού φίλου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι έτοιμος για ερωτικό ρίσκο και… αλλαγή πλεύσης! Μπορεί εδώ και καιρό να ενδιαφερόσουν για ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά σήμερα χωρίς να το περιμένεις, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ένα νέο πρόσωπο, που θα σου αλλάξει την ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την σχέση σου και περνάς όμορφα με τον σύντροφο! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις, είναι η οξυθυμία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, εκμεταλλεύεσαι τις πρωτοπόρες ιδέες σου, τις εκφράζεις και αυτό σε οδηγεί στην επιτυχία! Οικονομικά, θα έχεις μία βοήθεια ή συμβουλή από ένα φίλο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, καταφέρνεις και πετυχαίνεις στόχους κάθε είδους, χάρη στις γρήγορες επικοινωνιακές αντιδράσεις και κινήσεις σου, αλλά και με τις ώριμες, αξιόλογες απαντήσεις σου! Έχεις κάθε λεπτό της ημέρας, το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου, βάζοντας περιορισμό σε όσους είχαν προσπαθήσει να σου χαλάσουν το κέφι τελευταία! Εκπληρώνεις εύκολα φιλοδοξίες, βάζεις βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς το ενδιαφέρον μόνο αξιόλογων ανθρώπων σήμερα και πολύ πιθανό, μία νέα γνωριμία, εξελιχθεί σε μία όμορφη, σοβαρή και σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τώρα την δυνατότητα να δείξεις με πράξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου στον σύντροφο, ώστε να νιώσει σίγουρος και ήρεμος με την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πετυχαίνεις φιλοδοξίες και επιτυχία μόλις ήρθε! Οικονομικά, θα έχεις μόνο καλές εξελίξεις κι αυτή χάρη στην σωστή σου διαχείριση!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις με την ειλικρινή, καθαρή και άμεση συμπεριφορά σου, να γίνεις ιδιαίτερα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και επαφές! Ξεχωρίζεις την σημερινή ημέρα, για το κέφι σου και την οξυδέρκεια σου και είσαι κάθε στιγμή, πανέτοιμος να απολαύσεις όλες τις χαρές της ζωής! Μετατρέπεις τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου, σε δράση και υλοποιείς τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου! , Προσοχή μόνο, στην απροσεξία ή την βιασύνη, στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις την σημαντική συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες, με τον σύντροφο ή να οργανώσετε μαζί ένα ταξίδι ή εκδρομή, για το άμεσο μέλλον! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, φλερτ, συναισθηματικές επαφές, ερωτική περιπέτεια και ανεμελιά! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, χωρίς να σε νοιάζει η γνώμη των άλλων, αυτήν την φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός, αλλά και ο οικονομικός τομέας, χρειάζονται προσοχή, γιατί πιθανόν να κάνεις κάποιες λάθος κινήσεις, λόγω αυθορμητισμού και ανεμελιάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, ισχυρή ανάγκη και τάση για συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση! Απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου τώρα, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, αλλά προσπάθησε πριν «ανοιχτείς», να αναγνωρίσεις εσύ πρώτα τις βαθύτερες επιθυμίες και «θέλω» σου! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα και σιγουρέψου πρώτα για τις προθέσεις και την εντιμότητα των γύρων σου και εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ισχυρή γοητεία σου, την σεξουαλική σου ενέργεια, και το μυστήριο που αποπνέεις, ώστε να σαγηνεύσεις το άτομο που επιθυμείς! Η ημέρα θα σου φέρει αξιόλογες και πολύ γοητευτικές κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος πες ναι στην σεξουαλική εύνοια και το πάθος, αλλά όχι, σε καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πετυχαίνεις με τις ικανότητες σου και την διορατικότητα σου! Στα οικονομικά θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη, φιλικότητα, καθαρότητα και ανιδιοτέλεια! Είναι η ιδανική ημέρα, η σημερινή, για να παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί λόγω συγκυριών ή καυγά, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ένα νομικό ζήτημα, που σε απασχολεί καιρό τώρα, ίσως βρει την λύση του και εσύ επιτέλους να ανακουφιστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον σήμερα βάζεις προτεραιότητα την εξωτερική εμφάνιση και το στυλ, παρά την προσωπικότητα του άλλου, στις γνωριμίες που θα προκύψουν. Μην ξεχνάς όμως, πως η επιφανειακή προσέγγιση του έρωτα, φέρνει εφήμερη ερωτική τύχη. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να ζήσετε μαζί τρυφερές και ρομαντικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία και ισορροπία θα έχουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά, μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, που ίσως αργότερα να μετανιώσεις!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ

Αρέσει σε %d bloggers: