Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Σύριζα Καβάλας | Απάντηση στα fake news του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε ανακοίνωση του το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Καβάλας επαναφέρει την ψευδή είδηση ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε την επταήμερη εργασία, ευθυγραμμιζόμενο πλήρως με τα fake news του κ. Βρούτση. Μη μπορώντας να απαντήσει πειστικά, σχετικά με την άρνηση του να ενημερώσει τα πρωτοβάθμια σωματεία (τα οποία έχει αποξενώσει) για το αίτημα του ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη για συνάντηση και συζήτηση για θέματα που αφορούν τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, καθώς και  για όσα θέλει να θεσμοθετήσει η ΝΔ αν- ο μη γένοιτο- έρθει στην εξουσία, το προεδρείο του ΕΥΚ προτιμά να διασπείρει ψευδή στοιχεία για δήθεν θεσμοθέτηση της επταήμερης εργασίας.

Ο πρόεδρος του ΕΥΚ είτε έχει πλήρη άγνοια ότι η απαγόρευση της επταήμερης εργασίας είναι κανόνας αναγκαστικού δικαίου (πράγμα ασυγχώρητο για τη θέση του) είτε παίζει πολιτικά παιχνίδια εις βάρος, κυρίως, των ίδιων των εργαζόμενων. Βέβαια, δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από έναν πρόεδρο που δεν έχει βγάλει ούτε μισή ανακοίνωση για τα μεσαιωνικά μέτρα που ονειρεύεται να θεσμοθετήσει η ΝΔ. Καλούμε τη διοίκηση του ΕΥΚ, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιληφθεί, έστω και στο παρά πέντε, ότι ο οδοστρωτήρας του κ. Μητσοτάκη θα καταπλακώσει και το ίδιο.

Δελτίο Τύπου

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Συνεχίζονται οι δωρεάν μαστογραφίες από τον σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Σύλλογος των Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται η προσφορά Μαστογραφιών στις Γυναίκες του Νομού της Καβάλας μέχρι την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020. Οι γυναίκες μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία συλλόγου  Κών/νου Παλαιολόγου 9 ( Πρώην ΠΙΚΠΑ). Όπου τηρούνται αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Τον Οκτώβριο πρόκειται ο σύλλογος να εκδόσει και το ετήσιο ημερολόγιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία του συλλόγου διατίθενται και περούκες καινούριες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι κατά την διάρκεια της μαστογραφίες τηρούνται επίσης όλα τα μέτρα και πριν από μετά απο κάθε μαστογραφία απολύμανση του χώρου.

Παρακαλούνται οι Συμπολίτισσές να προσέλθουν στα γραφεία μας  Κών/νου Παλαιολόγου 9 ( Πρώην ΠΙΚΠΑ). Τηρούμε αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και παρακαλούμε και  από τις προσερχόμενες το ίδιο. Η προσφορά είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρακαλούμε να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες για να κάνουν αυτή την σωτήρια προληπτική εξέταση.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Την Δευτέρα τo πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2020 στο λιμάνι της Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Το πρωί της Δευτέρας θα φτάσει στην Καβάλα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2020 στο οποίο θα επιβαίνουν περίπου 100 άτομα. Μόλις φτάσουν στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καραμπόλα 5 οχημάτων κοντά στη Ραψάνη Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Καραμπόλα πέντε οχημάτων σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2020 κοντά στη Ραψάνη Καβάλας. Από την καραμπόλα σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα και δεν υπήρχαν τραυματίες.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Καρδίτσα από τον Δήμο Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Δήμος Καβάλας συμπαραστέκεται εμπράκτως στους κατοίκους της Καρδίτσας, οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, συγκεντρώνεται ανθρωπιστική βοήθεια από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 (08:00 -14:00), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας (οδός Κύπρου 10).

Ειδικότερα, όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να προσφέρουν:

τρόφιμα μακράς ανάλωσης (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, γάλατα)
κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες)
είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας

Τα συγκεντρωθέντα είδη, με τη συνδρομή του Δήμου Καβάλας, θα μεταφερθούν στην Καρδίτσα το Σάββατο 3/10 και θα παραδοθούν στις αρμόδιες τοπικές Αρχές.

 

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

TAP

Δημοφιλή

Popular posts:

Monopolio Delivery

Mladen Group 25

Mladen Group 19

Mladen Group 24

Mladen Group 20

Mladen Group 21

Mladen Group 23

Mladen Group 22

PABTEBOY ME GIATRO 1

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ 2

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ