Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συνάντηση Γ. Πασχαλίδη με τον Υπουργό Υγείας – Επί τάπητος το ζήτημα της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσ. Καβάλας

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο συζήτησε τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας καθώς και τα Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Καβάλας.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό για το γεγονός πως το Γ.Ν. Καβάλας δεν διαθέτει Οργανισμό, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ορθή λειτουργία του. Επισήμανε, επίσης, αφενός την ανάγκη διορισμού νέου Διοικητικού Συμβουλίου αφετέρου δε την ίδρυση Ογκολογικής Κλινικής, με σκοπό την αντιμετώπιση των πολυάριθμων περιστατικών.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τον Βουλευτή πως θα προγραμματίσει επίσκεψη στο Γ.Ν. Καβάλας, ώστε να συζητηθούν εκτενέστερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο το Νοσοκομείο όσο και τα κατά τόπους Κ.Υ.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα μου και συζητήσαμε για τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του ΕΣΥ στην Περιφέρειά μας. Αναμένουμε την επίσκεψή του προκειμένου να δοθούν λύσεις στα διάφορα ζητήματα».

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συναντήση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με τους αρμόδιους φορείς για το πολυδύναμο ιατρείο Οφρυνίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, πραγματοποίησε συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024. Το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η βελτίωση της υγειονομικής κάλυψης στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας του Οφρυνίου και η αντιμετώπιση των υφιστάμενων προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξετάστηκαν διάφορα θέματα για την επαρκή στελέχωση του περιφερειακού ιατρείου, αλλά και η ανάγκη για αυξημένη κάλυψη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ώστε να διασφαλιστεί η άμεση διακομιδή ασθενών στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καβάλα | Αλιευτικό σκάφος συγκρούστηκε με τουριστικό σκάφος.

Το απόγευμα της Κυριακής, συναγερμός σήμανε στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας όταν ένα αλιευτικό σκάφος, κατά τη διάρκεια της προσέγγισής του, προσέκρουσε σε ελλιμενισμένο τουριστικό σκάφος λόγω λανθασμένων χειρισμών. Η σύγκρουση προκάλεσε εκδορές στο αλιευτικό και υλικές ζημιές στο τουριστικό σκάφος.

Στο σημείο κατέφθασαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τους χειρισμούς του αλιευτικού έκαναν δύο αλλοδαποί και όχι ο κυβερνήτης του. Και οι τρεις συνελήφθησαν, ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.Το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καβάλας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγόρευσε τον απόπλου και των δύο σκαφών μέχρι να προσκομιστεί βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα για το αλιευτικό και νέο πιστοποιητικό αξιοπλοΐας για το τουριστικό σκάφος.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κομοτηνή: Φωτιά στην Πανεπιστημιούπολη – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση

Πυρκαγιά ξέσπασε εντός της Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή του δρόμου προς Αγίασμα, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή ρεύματος στην περιοχή.

Video
paratiritis-news.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en