Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου – Κώστα Κουνάκου | “Ενώνουμε τους δημότες για τον Δήμο που μας αξίζει”

Δημοσιεύτηκε

στις

Το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου ο Μάκης Παπαδόπουλος και ο Κώστας Κουνάκος ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου τη συμπόρευση των παρατάξεων Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ, ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ ενόψει των δημοτικών εκλογών, μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος καλωσόρισε τον Κώστα Κουνάκο, αναφέροντας τα εξής:

«Είμαστε η παράταξη που συνθέτει και ενώνει. Εμείς ενώνουμε την Καβάλα και τους Φιλίππους. Το έχουμε αποδείξει. Γι’ αυτό μας εμπιστεύονται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή. Για μια Καβάλα που μας αξίζει.

Σε αυτή την κατεύθυνση, καταθέτουμε τις προτάσεις μας εδώ και 5 χρόνια. Έχουμε εργαστεί σκληρά μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Κώστας Κουνάκος είναι ένας ενεργός πολίτης που έχει υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις και διαθέτει σημαντική εμπειρία. Συμμετείχε συχνά στις δημόσιες εκδηλώσεις μας με τις δικές του απόψεις, ιδέες και προτάσεις, πάντα θετικά.

Ανταλλάξαμε πολλές φορές απόψεις, σε πολλά θέματα, και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κοινό έδαφος για συνεργασία, ακόμη και πριν από τις δημοτικές εκλογές. Έτσι αποφασίσαμε ότι η παράταξη ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ, ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ μπορεί να συνεργαστεί και να συμπορευθεί μαζί μας, μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της συνεννόησης και της συνεργασίας ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι εμείς έτσι θα πορευθούμε για το καλό του Δήμου μας και προς όφελος ΟΛΩΝ των δημοτών. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς.

Γιατί εμείς θα κόψουμε το νήμα και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο».

Ο Κώστας Κουνάκος αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα, που επισκιάζουν την ομορφιά της πόλης:

«Είμαστε αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουμε, να διεκδικήσουμε όλα όσα μας στέρησαν οι πολιτικές του τίποτα. Ο τόπος μας, η Καβάλα και οι Φίλιπποι, βρίσκονται σε “εξαθλίωση” από άποψη φροντίδας. Πρέπει να ανοίξουμε δρόμους συνεργασίας, να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο αστικό κέντρο και την ύπαιθρο.

Η καθημερινότητα είναι ο πρώτος στόχος, το κυκλοφοριακό, η κοινωνική στήριξη και η καινοτομία θα είναι οι προτεραιότητές μας. Και βέβαια, θέλουμε να επιστρέψουν τα παιδιά μας, σε μία πόλη που έχασε σημαντικό αριθμό κατοίκων τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε επίσης να δώσουμε ζωντάνια στον Δήμο μας, να κάνουμε την Καβάλα “μπροστάρη” στην Περιφέρεια.

Σε όλα αυτά μπορούμε να δώσουμε λύσεις, γιατί γνωρίζουμε, έχουμε εμπειρία, αλλά κυρίως γιατί θέλουμε και μπορούμε να τα λύσουμε.

Είμαστε εδώ για τους δημότες και την Καβάλα. Είναι ώρα για δράση στην πόλη και στις κοινότητες».

Μαζί με τον Κώστα Κουνάκο παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου στελέχη της παράταξής του, η Στέλλα Τσαλίδου, η Φωτεινή Βεγίνα και ο Παναγιώτης Σανοζίδης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Οσμάν Καβάλα | Αναβλήθηκε η δίκη για τα μέσα Ιουλίου (video)

Δημοσιεύτηκε

στις

Τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα να παραταθεί η προφυλάκιση του Τούρκου επιχειρηματία και φιλάνθρωπου Οσμάν Καβαλά, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επειδή στήριξε τις διαδηλώσεις του λεγόμενου «κινήματος του Γκεζί», πριν από έξι χρόνια.Ένας άνθρωπος που συνδέεται με την ιστορία του καπνού της Καβάλας και έχει προσφέρει πολλά στην διαφύλαξη της ιστορίας του καπνού για την πόλη.

Ο Καβαλά, που είναι προφυλακισμένος εδώ και περισσότερες από 600 ημέρες, θα παραμείνει στη φυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης του. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλα 15 πρόσωπα.

Το δικαστήριο του Σιλιβρί, κοντά στην Κωνσταντινούπολη, διέταξε ωστόσο την υπό όρους αποφυλάκιση ενός από τους συγκατηγορούμενούς του, του Γιγκίτ Αξάκογλου, απαγορεύοντάς του την έξοδο από τη χώρα.

Η δίκη, την οποία παρακολουθούν από κοντά πολλές δυτικές κυβερνήσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις αναβλήθηκε για τις 18 Ιουλίου.

Οι 16 κατηγορούμενοι κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη για αυτήν την υπόθεση που καταγγέλλεται ως «κυνήγι μαγισσών» από τις οργανώσεις που προασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η φυλάκιση του Καβαλά τον μετέτρεψε σε σύμβολο της καταπίεσης της κοινωνίας των πολιτών στην Τουρκία, ιδίως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 και τις μαζικές εκκαθαρίσεις που ακολούθησαν.

Ο επιχειρηματίας, μια γνωστή και αξιοσέβαστη προσωπικότητα στους κύκλους των διανοουμένων της Ευρώπης, φέρεται ότι χρηματοδότησε τις γιγαντιαίες διαδηλώσεις εναντίον του Ερντογάν το 2013. Κατά την έναρξη της δίκης του, την Δευτέρα, απέρριψε «τους παράλογους ισχυρισμούς που στερούνται αποδείξεων». «Ποτέ στη ζωή μου δεν υποστήριξα την αλλαγή των κυβερνήσεων παρά μόνο μέσω ελεύθερων εκλογών», τόνισε.

Το κίνημα του Γκεζί ξεκίνησε με μια καθιστική διαμαρτυρία οικολόγων ακτιβιστών που ήθελαν να υπερασπιστούν το πάρκο Γκεζί, έναν από τους ελάχιστους χώρους πρασίνου στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης. Μετά τη βίαιη καταστολή της κινητοποίησης, μετατράπηκε σε κίνημα διαμαρτυρίας κατά του Ερντογάν, που τότε ήταν πρωθυπουργός.

Στο κατηγορητήριο των 657 σελίδων οι εισαγγελικές αρχές παρουσιάζουν το κίνημα του Γκεζί ως μια επιχείρηση που κατευθυνόταν από το εξωτερικό και στόχευε «να γονατίσει την Τουρκία».

Πολλές οργανώσεις, όπως η Διεθνής Αμνηστία, έχουν καταγγείλει τις «παράλογες» κατηγορίες και ζητούν την απελευθέρωση των κατηγορουμένων.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι είχει μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη αποστολή τριών συμπολιτών δικηγόρων, του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Θανάση Αθανασίου, του Χάρη Δαλκίτση και του πρώην γεν. γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Θανάση Πατσάκα, καθώς και του Προέδρου του «Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού» Γιάννη Βύζικα, οι οποίοι βρέθηκαν στη δίκη ως παρατηρητές.Ενώ και η Δήμαρχος Καβάλας είχε ετοιμάσει μία επιστολή για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και η στήριξη της Καβάλας στον Οσμάν Καβαλά.

Ένα γεγονός που έχει απασχολήσει από την πρώτη στιγμή την τοπική κοινωνία της Καβάλας και το ENA Channel δεν θα μπορούσε να μην καλύψει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις, με ειδικό συνεργείο και πιο συγκεκριμένα τον Τάσο Παλαιστίδη και τον εικονολήπτη Γιάννη Ζάχαρη, οι οποίοι μετέδωσαν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις μέσω ζωντανών συνδέσεων και ρεπορτάζ.Ενώ η δημοσιογραφική ομάδα του ENA ήταν αυτή που μετέδωσε πρώτη την είδηση της αναβολής της  δίκης για τα μέσα του Ιουλίου στην εκπομπή ENA LIVE NEWS με τον δημοσιογράφο, Απόστολο Ατζεμιδάκη.

Τέλος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην δημοσιότητα έχει έρθει και η απολογία του Οσμάν Καβάλα και πιο συγκεκριμένα..

Σαράντα σχεδόν χρόνια μετρούν οι παρόμοιες δραστηριότητές μου. Όλο αυτό το διάστημα, σε ανακοινώσεις που πραγματοποίησα προς την κοινή γνώμη σχετικά με αυτές, έμεινα πιστός στις αρχές μου. Σε καμία δεν διαστρέβλωσα την πραγματικότητα, πάντοτε ανακοίνωσα την καθαρή αλήθεια. Ουδέποτε είχα κάποιο κρυφό στόχο, κάποια δραστηριότητά μου που έκρυψα, κάποια κρυφή σχέση με οργάνωση. Δεν μου είναι δυνατόν να αντιληφθώ το πώς και από τι, από ποια πράξη ή δραστηριότητα ή (εκφρασμένη) σκέψη μου, η κατηγορούσα αρχή έφθασε στο συμπέρασμα ότι «προλειαίνω το έδαφος για πραξικόπημα, ακόμη και για δημιουργία εμφυλίου πολέμου, με μυστικό μου σχέδιο».

Όλες οι ομιλίες μου οι σχετικές με τα γεγονότα του πάρκου Γκεζί, οι οποίες παρουσιάζονται ως πειστήρια για τις κατηγορίες που μου προσάπτουν, έχουν πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες μετά από το ξεκίνημα και την εξάπλωση των διαμαρτυριών του Γκεζί και σε άλλες πόλεις. Σε ημερομηνίες μεταγενέστερες των ομαδικών συγκεντρώσεων.

Στο κατηγορητήριο δεν υπάρχει καμία απόδειξη, κάποιο εύρημα, κάποιο σημάδι, που να δείχνει ότι προετοίμαζα κάποιο σχέδιο ή είχα γνώση της ύπαρξης κάποιου σχεδίου, για εξέγερση. Δε γνωρίζω και ούτε είχα ποτέ επαφή με κανέναν από τις οργανώσεις OTPOR/CANVAS για τις οποίες αναφέρεται ότι είχαν δράση κατά την διάρκεια προετοιμασίας των γεγονότων του Γκεζί. Επίσης με τον Μεμέτ Αλί Αλαμπόπρα, για τον οποίο υπάρχει ο ισχυρισμός ότι έχει πάρει θέση κατά την προετοιμασία των γεγονότων, η μόνη σχέση μου ήταν όλο και όλο δύο τηλεφωνικές επαφές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά που ξέσπασαν τα γεγονότα.

Κατά την ανάκρισή μου πριν από 20 μήνες στην Ασφάλεια, δε μου έγινε καμία ερώτηση για ισχυρισμούς «μεταφοράς κονδυλίου και σχέσης μου με οργάνωση» κάτι που υπάρχει σήμερα στο κατηγορητήριο και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πω κάτι για τις κατηγορίες αυτές. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής μου, το μόνο που αναφέρθηκε σχετικά με τα γεγονότα του Γκεζί, ήταν η έκθεση φωτογραφιών που άνοιξε τις πόρτες της στις Βρυξέλλες, 3 μήνες μετά τα γεγονότα του Γκεζί. Ο εισαγγελέας, πριν προσθέσει το σημείο αυτό στο κατηγορητήριό του δε θεώρησε αναγκαίο να με ανακρίνει. Από την ανάκρισή μου στην Ασφάλεια, προκύπτει ότι η παρακολούθηση του τηλεφώνου μου ξεκίνησε στις 30 Ιουλίου του 2012. Στο κατηγορητήριο δεν υπάρχει. Στο κατηγορητήριο δεν υπάρχει καμία απόδειξη, κάποιο εύρημα, κάποιο σημάδι, που να δείχνει ότι προετοίμαζα κάποιο σχέδιο για εξέγερση.

Στο κατηγορητήριο, ως μοναδικό μέσο τέλεσης του εγκλήματος, δηλαδή ως απόδειξη της ενοχής μου, παρουσιάζεται κονδύλι από την επιχείρηση Σόροςπου μεταβίβασα στα Γεγονότα του Γκεζί. Αυτό όμως δεν καλύπτει την ανυπαρξία αποδείξεων. Αντίθετα την καταδεικνύει άπλετα. Είναι πασιφανές ότι δεν υπάρχουν οι χειροπιαστές αποδείξεις που θα ωθούσαν να ληφθούν στα σοβαρά οι κατηγορίες.

Πήρα μέρος στα γεγονότα του Γκεζί και συμμετείχα στις διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση για να ηρεμήσουν τα γεγονότα. Παρά ταύτα κατηγορούμαι ως πραξικοπηματίας. Είμαι ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες ειρηνικά συμμετέχοντες στα δρώμενα του Γκεζί. Ζητώ την αποφυλάκισή μου.”

 

Ενώ ακολουθεί ένα μικρό χρονικό της δίκης

 

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μαθητές είπαν τραγούδια στη νοηματική για τις ανάγκες κωφού συμμαθητή τους

Δημοσιεύτηκε

στις

Η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του 16ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας έκρυβε φέτος μια μικρή και συνάμα συγκινητική έκπληξη. Στην πραγματικότητα φανέρωσε μια αλήθεια… Παρουσίασε το αληθινό πρόσωπο μιας ζωής δύσκολης μεν, συναρπαστικής δε, που αποφάσισαν να προσφέρουν δύο γονείς στο κωφό παιδί τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη σχολική γιορτή μια μαθήτρια εκφώνησε τα τραγούδια που οι γονείς «θα …δουν και σίγουρα δε θα ακούσουν». Προς στιγμή οι παρευρισκόμενοι έδωσαν την ερμηνεία ότι η μαθήτρια έκανε λάθος στο ρήμα που χρησιμοποίησε. Η μαθήτρια, όμως, διατύπωσε σωστά την πρόταση και στα επόμενα δέκα λεπτά οι μαθητές των μικρών τάξεων του σχολείου μαζί με τον 11χρονο κωφό μαθητή Παναγιώτη δεν τραγούδησαν, αλλά νοημάτισαν δύο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου νοημάτισαν το τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού «Ν’ αγαπάς». Αμέσως μετά ο μαθητής της Δ΄ τάξης Παναγιώτης Ξανθόπουλος «τραγούδησε» μαζί με τους συμμαθητές του στη νοηματική το τραγούδι «Εγώ κι εσύ μαζί». Είναι η στιγμή που όλοι αποδέχτηκαν τον έναν και όλοι μαζί ως ομάδα, ως σύνολο, επικοινώνησαν μεταξύ τους και με τους γονείς που παρακολουθούσαν. Μέσα από αυτά τα δρώμενα στάλθηκαν μηνύματα ζωής: «Δεν υπάρχει αναπηρία που δεν μπορεί να νικηθεί». «Η διαφορετικότητα δεν απομονώνει, δεν τρομάζει, δε διαχωρίζει, αλλά ενώνει». «Τίποτα δεν είναι αδύνατο, όταν υπάρχει θέληση, διάθεση, αγάπη και κυρίως πίστη σε αυτό που κάνουμε».

Ο Παναγιώτης Ξανθόπουλος, ο 11χρονος κωφός μαθητής της Δ’ τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, έγινε ο πρωταγωνιστής της αποχαιρετιστήριας γιορτής του σχολείου και ταυτόχρονα ο άνθρωπος που ενέπνευσε πολλούς συμμαθητές του!

Τρεις άνθρωποι πίσω από τον Παναγιώτη είναι το στήριγμά του: Οι γονείς του, η Θεοπούλα Φωτάκη και ο Σάββας Ξανθόπουλος, καθώς και η δασκάλα του στην παράλληλη στήριξη Βιλελμίνη Βαμβακίδου.

Η αναπηρία δεν είναι ντροπή
Η πρόταση για την κουβέντα μαζί τους διατυπώθηκε, αρχικά, με δισταγμό. Η αυθόρμητη, όμως, ανταπόκριση της μητέρας του και της δασκάλας του Παναγιώτη να μιλήσουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ προσέδωσε εξαρχής μια θετική αύρα στη συζήτηση που θ’ ακολουθούσε, όπου κυρίαρχο μήνυμα ήταν ένα: «Η αναπηρία δεν είναι ντροπή».

«Δεν ντράπηκα ποτέ για το παιδί μου», υπογραμμίζει, με σταθερή φωνή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μητέρα του Παναγιώτη και συνεχίζει: «δεν φταίει αυτός που είναι κωφός, ούτε, όμως και εμείς. Αυτός είναι ο μαχητής, όχι εμείς, αυτός κάνει την προσπάθεια. Δεν έκρυψα ποτέ το παιδί μου, τολμώ να πω μάλιστα ότι το επέβαλα στην κοινωνία».

Η Θεοπούλα Φωτάκη είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα εξωστρεφής και δραστήριος, που μαζί με τον σύζυγό της αφιέρωσαν τη ζωή τους στην ανατροφή των δύο παιδιών τους, του Παναγιώτη και της Βασιλικής. Με σοκαριστική ειλικρίνεια εξομολογείται: «δεν είχαμε ιδιαίτερες γνώσεις προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που ανέκυψε. Ο Παναγιώτης γεννήθηκε πρόωρα και είχε δύο ακούοντες γονείς. Χρειάστηκε να περάσουμε ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο, για να βρούμε πώς θα κάνουμε τη ζωή του καλύτερη. Χρειάστηκε να διαβάσουμε πολλά βιβλία και να μιλήσουμε με ειδικούς, ώστε να ενταχθεί ισότιμα σε ένα δημόσιο σχολείο. Τα παιδιά όπως το δικό μου δεν έχουν κάποια νοητική στέρηση που να τ’ απαγορεύει να ενταχθούν σ’ ένα σχολικό περιβάλλον. Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν και είναι η αυτονομία του Παναγιώτη. Θέλω, όταν θα φύγω εγώ, το παιδί να μπορεί να ζει μόνο του ως ενήλικας έχοντας μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα, να μην εξαρτάται από ένα πενιχρό προνοιακό επίδομα».

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Το ENA Channel στην Σηλύμβρια της Τουρκίας για την δίκη του Οσμάν Καβάλα

Δημοσιεύτηκε

στις

Δημοσιογραφική αποστολή του ENA Channel βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Σηλύμβρια της Τουρκίας έτσι ώστε να καλύψει δημοσιογραφικά την αποστολή 3 δικηγόρων από την Καβάλα και πιο συγκεκριμένα του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θανάση Αθανασίου, του κ. Δαλκίτση και του κ. Πατσάκα, αλλά και του προέδρου του Ινστιτούτου Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού Γιάννη Βύζικα ως υπεράσπιση του υποστηρικτή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Οσμάν Καβάλα.

Αναλυτικά ρεπορτάζ και αποκλειστικά πλάνα στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές του ENA Channel.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νέα Δημοσκόπηση | Στις 9 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Ελαφρώς μειωμένη σε σχέση με τις ευρωεκλογές καταγράφεται η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με την Metron Analysis η διαφορά – με αναγωγή στα έγκυρα- είναι στις 9 μονάδες και συγκεκριμένα: ΝΔ 38,5%, ΣΥΡΙΖΑ 29,5%, ΚΙΝΑΛ: 8%, ΚΚΕ: 5,2% και Χρυσή Αυγή: 3,5%.

Εκτός Βουλής μένουν οι:

 • Ελληνική Λύση: 2,8%
 • Ενωση Κεντρώων: 2,5%
 • ΜέΡΑ25: 2,5%
 • Οικολόγοι Πράσινοι: 1,7%
 • Δημιουργία Ξανά!: 1,5%
 • ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,1%
 • Πλεύση Ελευθερίας: 1%

Το βασικότερο σενάριο της δημοσκόπησης «βλέπει» αυτοδυναμία ενώ εκτιμά πως η κατανομή εδρών έχει ως εξής:

 • ΝΔ: 164 έδρες
 • ΣΥΡΙΖΑ: 87 έδρες
 • ΚΙΝΑΛ: 24 έδρες
 • ΚΚΕ: 15 έδρες
 • ΧΑ: 10 έδρες

Δείτε τα αποτελέσματα

dimoskopisi-metron-analysis1.jpg

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
nikos keramika banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ

Αρέσει σε %d bloggers: