Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League | “Θα αξιολογούμε τους αγωνιστικούς χώρους σε τακτά χρονικά διαστήματα”

Η Super League με ανακοίνωση που εξέδωσε απάντησε στα όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΑΕΛ για το γήπεδό της και την κατάστασή του. Οι Θεσσαλοί ανέφεραν ότι «το γήπεδο έχει κριθεί όχι τέλειο αλλά σε καλή κατάσταση από την επιτροπή που το εξέτασε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος» και ότι δεν θα δεχθούν καμία αλλαγή έδρας, πληροφορώντας ότι σκοπεύουν να υποβάλλουν πρόταση μομφής στον πρόεδρο, Μηνά Λυσάνδρου.

Από την πλευρά της, η διοργανώτρια αρχή αναφέρει ότι «θα συνεχίσει να υλοποιεί ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της περί αξιολόγησης όλων των αγωνιστικών χώρων των ΠΑΕ-Μελών της Super League πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σε τακτά χρονικά διαστήματα, μετά την έναρξη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, σχετικά με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

1. Όλες οι ΠΑΕ-Μέλη της Super League, άρα και η ΠΑΕ ΑΕΛ, έχουν λάβει γνώση της έκθεσης αξιολόγησης των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων τους, βάσει της επίσημης επιθεώρησης και αναφοράς των εμπειρογνωμόνων της εταιρείας STRI.

2. Η Super League ως αυτόνομο νομικό πρόσωπο το οποίο εκπροσωπεί τις 14 συμμετέχουσες ομάδες της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου υλοποίησε και θα συνεχίσει να υλοποιεί ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της περί αξιολόγησης όλων των αγωνιστικών χώρων των ΠΑΕ-Μελών της Super League πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σε τακτά χρονικά διαστήματα, μετά την έναρξη, όπως άλλωστε προβλέπεται ρητά και στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League.

3. Στόχος της Super League είναι να προσφέρει σε όλες τις ομάδες τα απαραίτητα επιστημονικά δεδομένα από διεθνώς καταξιωμένους εμπειρογνώμονες, ώστε να γίνουν όλες εκείνες οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες στους αγωνιστικούς χώρους που χρήζουν βελτιώσεων.

4. Η Super League δε θα προβεί σε δημόσια αντιπαράθεση με ΠΑΕ-Μέλη της και στόχος της αξιολόγησης των αγωνιστικών χώρων από την εταιρεία STRI, η οποία επελέγη ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιό της, είναι σε κάθε περίπτωση, η διασφάλιση των προδιαγραφών που θα επιτρέπουν στις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και όλους όσοι παρακολουθούν το Πρωτάθλημα της Super League, να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους αγωνιστικούς χώρους, προβαίνοντας προληπτικά στις διορθωτικές παρεμβάσεις που απαιτούνται».

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en