Super League 2 (A’ όμιλος) | Θρίαμβος για την ΑΕΛ, συνέτριψε με 4-0 την Ξάνθη

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΛ το ντέρμπι με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ξάνθη, καθώς συνέτριψε τους ακρίτες στο «Αλκαζάρ» με σκορ 4-0, για την 10η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Πάντως, η κατάσταση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έμεινε αμετάβλητη, καθώς, πέραν της Ξάνθης, ηττήθηκε και η Βέροια (με 1-0 από τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο»), με αποτέλεσμα να παραμείνει η διαφορά του ενός βαθμού που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός Β΄ γνώρισε εντός έδρας ήττα 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον Κλάους Αθανασιάδη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ΠΑΟΚ Β΄ – Καβάλα αναβλήθηκε, λόγω επιδημίας γαστρεντερίτιδας στο «στρατόπεδο» των «αργοναυτών», με συνέπεια να μην υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός ποδοσφαιριστών για να αγωνιστούν.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστική του Α΄ ομίλου:

ΑΕ Λάρισας – Ξάνθη 4-0

Ολυμπιακός Β΄ – Αναγ. Καρδίτσας 0-1

ΠΟΤ Ηρακλής – Βέροια 1-0

Ολυμπιακός Βόλου – Αλμωπός Αριδαίας 1-1

Τρίκαλα – Θεσπρωτός 2-1

Απόλλων Λάρισας – Πιερικός 0-0

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 2-4

ΠΑΟΚ Β΄ – Καβάλα Αναβλήθηκε

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓ. ΒΑΘΜ.

1. ΑΟ Ξάνθη  22

2. Βέροια  21

3. Αναγ. Καρδίτσας  19

4. ΑΕΛ  16

5. Ολυμπιακός Β΄  14

6. Θεσπρωτός  13

7. Αλμωπός Αριδαίας  13

8. Τρίκαλα  13

9. Νίκη Βόλου  12

10. ΠΟΤ Ηρακλής  12

11. Απόλλων Πόντου  11

12. Πιερικός  10

13. ΠΑΟΚ Β΄  10

14. Ολυμπιακός Βόλου  9

15. Πανσερραϊκός  9

16. Απόλλων Λάρισας  3

17. Καβάλα  0