Quantcast
Connect with us

MEDIA

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο MEGA

Ένα απέραντο εργοτάξιο θυμίζουν αυτές τις ημέρες οι εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού MEGA που θα εκπέμψει όπως όλα δείχνουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του επόμενου μήνα, αν και οι γνωρίζοντες δηλώνουν ότι μπορεί να πάρει ακόμα μια μικρή παράταση προκειμένου να υπάρχει μια δυνατή διαφημιστική καμπάνια.

Η 27η Ιανουαρίου που ακουγόταν αρχικά για την πρεμιέρα, διαπιστώνεται τώρα ότι είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Άλλωστε πριν εκπέμψει οι τηλεθεατές θα δουν αρχικά στις οθόνες τους για μερικά εικοσιτετράωρα μια κάρτα με το σήμα του καναλιού ώστε να δοκιμαστεί από τον πάροχο ψηφιακού σήματος της Digea ότι όλα βαίνουν καλώς.

Το κανάλι του μεγαλοεπιχειρηματία κ. Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει ως βάση το υπόγειο των εγκαταστάσεων του κτιρίου της λεωφόρου Συγγρού 340 όπου φτιάχνονται ακόμα τα κεντρικά στούντιο από τα οποία εδώ και περίπου δύο μήνες μεταδίδεται μονάχα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού One Channel που εκπέμπει διαδικτυακά και μέσω των πλατφορμών της Cosmote TV και της Nova.

Όλες οι υπόλοιπες εκπομπές του εν λόγω σταθμού σταμάτησαν ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες για το Μεγάλο Κανάλι.

Η τύχη του One Channel δεν έχει αποφασιστεί ακόμα καθώς οι εισηγήσεις που δέχεται ο μεγαλοεπιχειρηματίες είναι είτε να παραμείνει ως διαδικτυακό και να εκπέμπει παράλληλα με το MEGA είτε να κλείσει. Το πρόκριμα δίνεται μέχρι στιγμής στο πρώτο σενάριο.

Το βέβαιο είναι ότι στο MEGA θα αξιοποιηθεί κατά ένα μεγάλο μέρος το δημοσιογραφικό δυναμικό των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» που εδρεύουν άλλωστε στον δεύτερο όροφο του θηριώδους κτιρίου της Καλλιθέας  (είναι το ίδιο κτίριο που κάποτε φιλοξενούσε τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας), με τον Σταμάτη Μαλέλη να έχει την ευθύνη του ενημερωτικού τομέα και τον Πέτρο Μπούτο του ψυχαγωγικού.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι εδώ και λίγο καιρό έχουν  νοικιαστεί και γραφεία και ακριβώς απέναντι, επί της λεωφόρου Συγγρού 255.

Στο συγκεκριμένο κτίριο ο κ. Μαρινάκης έχει πάρει τον τρίτο όροφο, στον οποίο έχουν μεταφερθεί ήδη οι δημοσιογράφοι των ιστοσελίδων του ομίλου (in.gr, tovima.gr και tanea.gr) καθώς επίσης και οι συντελεστές μιας σειράς εκπομπών που ετοιμάζονται. Δεν αρκείται όμως μόνο σε αυτά αφού οι ανάγκες συνεχώς πολλαπλασιάζονται.

Έτσι, φτιάχνονται γραφεία και στον δεύτερο όροφο ώστε να μπορέσουν να χωρέσουν όλοι. Αυτές τις ημέρες διαμορφώνεται η χωροταξία τους βάσει των σχεδίων που έχουν γίνει.

Αναφορικά με το πρόγραμμα αυτό καθ’ αυτό, παρουσιαστές της πρωινής ζώνης αναμένεται να είναι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος με τον Θανάση Φουσκίδη και την Δάφνη Καραβοκύρη, ενώ θα ακολουθεί η ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Φιλιππίδη με τον Ντίνο Σιωμόπουλο.

Αποτελεί πάντως ακόμα ερωτηματικό εάν θα πλαισιώνονται από την Μπάγια Αντωνοπούλου και την Τζίνα Μοσχολιού καθώς τα δοκιμαστικά συνεχίζονται.

Το μεσημέρι θα μεταδίδονται οι παλιές γνωστές σειρές της ταινιοθήκης του MEGA  που απέκτησε η εταιρεία Alter Ego του κ. Μαρινάκη και το απόγευμα θα ενταχθεί σίγουρα στο πρόγραμμα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου με σχολιάστρια την Ελένη Καλογεροπούλου.

Όσον αφορά τα δελτία ειδήσεων, το κεντρικό θα μεταδίδεται στις 20:00 (την ίδια ώρα που μεταδιδόταν και του MEGA παλαιότερα) με παρουσιάστρια την Δώρα Αναγνωστοπούλου και σχολιαστές τον Νίκο Φελέκη και ενδεχομένως τον Γιάννη Πρετεντέρη που σχεδιάζεται να έχει και εκπομπή, ενώ το μεσημεριανό δελτίο των 14:00 θα το λέει τελικά η Ράνια Τζίμα και όχι η Μαριλένα Γεραντώνη όπως σχεδιαζόταν αρχικά.

Παράλληλα έχει αγοραστεί πακέτο ταινιών της Sony οι οποίες θα μεταδίδονται τις βραδινές ώρες.

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en