Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post Malone: Το σοκαριστικό ατύχημα στη σκηνή – Σφάδαζε από τον πόνο

Ο Post Malone σκόνταψε σε μια ανοιχτή καταπακτή και έπεσε με δύναμη στη σκηνή – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τη συναυλία

Τρόμαξε τους θαυμαστές του ο Post Malone, ο οποίος είχε ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Σεντ Λούις το βράδυ του Σαββάτου. Ο Αμερικανός ράπερ, παραπάτησε και έπεσε στη σκηνή την ώρα που ερμήνευε το «Circles».

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Twitter, η στιγμή της πτώσης του είναι πραγματικά τρομακτική και ο Post Malone φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο. Ωστόσο, λίγο μετά σηκώθηκε και αποχώρησε από τη σκηνή με τη βοήθεια των γιατρών, διαβεβαιώνοντας το κοινό πως θα αποσυρθεί στα παρασκήνια μόνο για λίγα λεπτά μέχρι να συνέλθει. Ένας μάρτυρας είπε στο ΤΜΖ ότι τα πόδια του έτρεμαν ασταμάτητα.

Όντως, περίπου ένα τέταρτο αργότερα, επέστρεψε στη σκηνή και ευχαρίστησε τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά και δεν έφυγε.

Μετά το τέλος της συναυλίας ο ράπερ ευχαρίστησε το κοινό ξανά με ανάρτησή του στο Twitter και είπε πως πήγε στο νοσοκομείο και πήρε παυσίπονα για να συνεχίσει την περιοδεία του.

Ο νεαρός ράπερ εξήγησε πώς έγινε το ατύχημα λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια του σόου, κάποια στιγμή ανοίγει η σκηνή για να βγει η ορχήστρα, κάτι που ξέχασε και γι’ αυτό… γκρεμοτσακίστηκε! Δεσμεύτηκε επίσης ότι την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί το Σεντ Λούις, θα δώσει ένα μεγαλύτερο σόου για να «αναπληρώσει μερικά τραγούδια που δεν ακούστηκαν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Πηγές: simpleradio.gr hitchannel.com

 

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 25 έως 29 Απριλίου οι εκδηλώσεις του “Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία” στην Καβάλα

Άδοντες και Ψάλλοντες εν την καρδία, μια μεγάλη οργάνωση με την συμμετοχή πολλών φορέων έρχεται για ακόμη μια φορά στην πόλη της Καβάλας, τιμώντας τον Απόστολο Παύλο. Μουσικά σχολεία Ελλάδας και εξωτερικού, έρχονται να πλαισιώσουν μουσικά τις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 25 Απριλίου και θα διαρκέσουν εως και τις 29 του μηνός.

Περισσότερες πληροφορίες δόθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καβάλας.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν τα έργα καθαριότητας στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Καβάλας

Ενεργή είναι η δράση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καβάλας από τις προηγούμενες κιόλας ημέρες, με συνεργεία καθαρισμού να βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης με σκοπό την αποψίλωση των ξερών χόρτων και τον καλλοπισμό των σημείων.

Μια από αυτές τις δράσεις είναι και ο καλλοπισμος του χώρου του ανοιχτού κολυμβητηρίου που από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου τα συνεργεία βρίσκονται στο σημείο διενεργώντας διάφορα έργα καθαρισμού.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στους επαγγελματίες για τα POS

Ο έντονος προβληματισμός για την διασύνδεσή των μηχανημάτων POS με τις ταμειακές μηχανές συνεχίζονται και στα μέσα του Απρίλη με τους επαγγελματίες πλεόν να έχουν λιγότερο απο δύο εβομάδες για να ολοκληρώσουν την εν λόγω διαδικασία καθώς, η τελευταία προθεσμία εκπνέει στις 30 Απριλίου.

Μάλιστα οι έλεγχοι έχουν ήδη αρχίσει στους επαγγελματίες για το εάν έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος και μέχρι τώρα έχουν προκύψει τα εν λόγω αποτελέσματα :

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι στην Καβάλα, όσον αφορά τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί το 90% εξ αυτών έχει όλοκληρώσει την εν λόγω διαδικασία και οι υπόλληποι θα την ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθούν τα μεγάλα πρόστιμα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en