Quantcast
Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Παρουσίασε τους υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους ο Στέργιος Ηλιόπουλος στην Καβάλα

Click to comment

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Διδυμότειχο | Δωρεά 100.000 ευρώ από ζευγάρι ηλικιωμένων στο Γενικό Νοσοκομείο

Την αγάπη για τον τόπο τους, το Διδυμότειχο, απέδειξε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, δωρίζοντας ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ για να στηρίξουν το νοσοκομείο της περιοχής.

Η Σωτηρία και ο Παναγιώτης Αραμπατζής από την Μάνη Διδυμοτείχου ξενιτεύτηκαν το 1966, για μια καλύτερη ζωή.

Σε μια κοινή ζωή 60 χρόνων περίπου κι αφού πέρασαν μερικές δεκάδες χρόνια ζωής στη Γερμανία, επέστρεψαν στην πατρίδα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η κυρία Σωτηρία και ο κύριος Παναγιώτης μίλησαν στην ΕΡΤ Ορεστιάδας για την πράξη τους αυτή και κατέθεσαν τις σκέψεις τους, με την ελπίδα να βρουν κι άλλους μιμητές.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αναβαθμίζεται με πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Ο Διοικητής της 4 ης ΥΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ενέκρινε τη διενέργεια ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ», με αξιολόγηση μελέτης που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGeneration EU, εκτιμώμενης αξίας 2.471.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α. ύψους 24% ανερχόμενου σε 539.040,00 €).

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Ένωση Κυριών Δράμας | Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δράσεις «ViaDrama»

Ηχηρά μηνύματα κατά της βίας από μαθητές και σπουδαστές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες δράσεις «ViaDrama» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών

Η Ένωση Κυριών Δράμας- Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Δράμας, την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το 1Ο Επαγγελματικό Λύκειο διοργάνωσε την εκδήλωση, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της δραμινής κοινωνίας. Θέλοντας να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης προς όλες τις κακοποιημένες γυναίκες πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Δράμας, με τους συμμετέχοντες να φορούν σκούρα ρούχα και ένα κόκκινο χ στο στόμα, ως ένδειξη της σιωπής πολλών γυναικών, για την κακοποίηση τους. Το δικό τους μήνυμα έστειλαν και οι μαθητές του 3ου  και 4ου  Γενικού Λυκείου, του Γενικού Λυκείου Καλαμπακίου και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Δράμας μέσα από την παρουσίαση των δικών τους προσωπικών έργων, την Παρασκευή στις 24 Νοεμβρίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με την παρουσία σημαντικών λειτουργών της εκπαίδευσης αλλά και της πολιτικής, οι μαθητές των παραπάνω λυκείων μετέδωσαν το μήνυμα της μηδενικής ανοχής στην βία, μέσα από βίντεο, ποιήματα ακόμα και διαδικτυακών εφαρμογών για την εξάλειψη της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο. Η Κοσμήτορας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης  Χατζηφωτίου Σεβαστή παρουσίασε δυο από τα σημαντικότερα προγράμματα της Ένωσης Κυριών Δράμας Σ.Α.Φ., που σχετίζονται με την υποστήριξη των θυμάτων αλλά και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Δράμας κ. Αναστασία Τόλιου, ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σπύρος Κιουλάνης, ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Δράμας κ. Αναστάσιος Δραγουδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στέλιος Μελισσινός και άλλοι  υπηρεσιακοί παράγοντες. 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: