Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Σωκράτης Φάμελλος στην Καβάλα για να στηρίξει τον Στέργιο Ηλιόπουλο

Στην Καβάλα βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο κ. Φάμελλος βρίσκεται στην πόλη για να δηλώσει την στήριξη του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Στέργιο Ηλιόπουλο αλλά και να συναντηθεί με φορείς της αγοράς.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Στην Καβάλα βρίσκεται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο Υφυπουργός Εξωτερικών, βουλευτής Σερρών της Ν.Δ Τάσος Χατζηβασιλείου.

Ο κ. Χατζηβασιλείου θα συμμετάσχει στην 7η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωστρέφειας της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) που πραγματοποιείται στην Καβάλα.

Στις κύριες θεματικές της συνεδρίασης περιλαμβάνονται ο σχεδιασμός και οι πρωτοβουλίες για την εξωστρέφεια για το έτος 2025, η παρουσίαση του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Εξωστρέφειας (ΕΣΣΕ), οι δράσεις του Τομέα Εξωτερικού Εμπορίου της Enterprise Greece, καθώς και οι προοπτικές και οι προκλήσεις στο νέο διεθνές οικονομικό περιβάλλον.

Στο περιθώριο του Συμβουλίου, θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας, των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Εξωτερικών Enterprise Greece και Export Credit Greece και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναφορικά με την λειτουργία Γραφείων Εξωστρέφειας στην Περιφέρεια.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στις εγκαταστάσεις της ΒΙΚΡΕ ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, Αναστάσιος Χατζηβασιλείου στο πλαίσιο επίσκεψης του στην Καβάλα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου 2025 στις εγκαταστάσεις της ΒΙΚΡΕ στα Αμισιανά Καβάλας.

Στις εγκαταστάσεις της ΒΙΚΡΕ τον συνόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Την Δευτέρα συνεργείο της ΔΕΥΑΚ στην οδό Κολοκοτρώνη για τον αγωγό των λυμάτων

Την Δευτέρα το πρωί θα βρίσκεται συνεργείο της ΔΕΥΑΚ στην οδό Κολοκοτρώνη με αφορμή το σπάσιμο ενός αγωγού ομβρίων υδάτων που βγάζει λύματα στον δρόμο (διαβάστε εδώ)

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Απόστολος Χρόνης η υπηρεσία έχει παραγγείλλει νέους σωλήνες για τον αγωγό ο οποίος είναι πολλών ετών, ενώ την Δευτέρα θα βρεθεί συνεργείο εκεί έτσι ώστε να αποκαταστήσει την βλάβη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en