Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γεωργιάδης αποκάλυψε τη δημοσιογράφο που διέρρευσε το όνομα της Χρονοπούλου

Το πρόσωπο που διέρρευσε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση, αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το πρόσωπο που διέρρευσε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σωματική βλάβη, αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η ίδια πάντως το αρνείται και υποστηρίζει ότι απλώς αντέγραψε ό,τι γραφόταν ήδη στα σάιτ.

Όπως είπε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στο Action24, “το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο- και το tweet της έχει ανακαλυφθεί, αν και το διέγραψε- είναι η Αρετή Αθανασίου“.

“Η ελληνική κοινή γνώμη έχει βγάλει τα συμπεράσματά της για το αν ξέρανε, πώς ξέρανε, τι δεν ξέρανε. Όταν εγώ είπα ότι πιστεύω ότι ο Τσίπρας γνώριζε, δεν είχε μιλήσει ο κ. Κούλογλου για να αποκαλύψει ότι δύο χρόνια πριν τον είχε καλέσει ο κ. Παπαδημούλης σε απολογία, ούτε η κ. Τσαπανίδου για να αποκαλύψει ότι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβρη του 2022 το διερευνούσαν με εντολή Τσίπρα, ούτε είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:

“Ονομάζεται Αρετή Αθανασίου αυτή που έκανε τη διαρροή του ονόματος της κυρίας καταγγέλλουσας. Το όνομα της κυρίας που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο – επειδή ακούω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποποιείται την ευθύνη – έχει ανακαλυφθεί στο Twitter, αν και το διέγραψε μετά. Άρα αυτή έγραψε κατευθείαν το όνομα της καταγγέλλουσας, είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ”.

Σημειώνεται πως η Αρετή Αθανασίου στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, δηλώνει δημοσιογράφος και όπως η ίδια γράφει έχει δουλέψει στα Νέα και στον Ριζοσπάστη.

Η ανάρτηση της Αρετής Αθανασίου

Ο Γεωργιάδης αποκάλυψε τη δημοσιογράφο που διέρρευσε το όνομα της Χρονοπούλου- Ποια είναι [βίντεο]

Η απάντησή της Αρετής Αθανασίου

Το πρωί της Παρασκευής η Αρετή Αθανασίου αναφέρει ότι δεν είναι αυτή που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας υποστηρίζοντας σε ανάρτησή της, ότι αυτό είχε ήδη δημοσιευθεί σε ιστοσελίδες.

Δείτε την ανάρτησή της:

“”Αυτή το έκανε!”

“Το ακκαουντ @AretiAthanasiu έγραψε πρώτο το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου!”

Θα ξεκινήσω από τον επίλογο. Δεν είμαι ελέφαντας. Αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Η πραγματικότητα όμως μπορεί. Το google μπορεί. Και υπήρξαν ευτυχώς πολλοί άνθρωποι- άγνωστοι σε μένα άνθρωποι- που μπήκαν στον κόπο να το αποδείξουν και τους ευχαριστώ. Για την ιστορία και μόνο και για να καταγραφεί, θα πω ότι ΔΕΝ διέρρευσα εγώ τα στοιχεία, ότι όταν ανέβηκε το δικό μου tweet, η είδηση έτρεχε τουλάχιστον 30′ με αστρική ταχύτητα, την είχα δει και διαβάσει σε πολλά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τα sítes αναρτούσαν τα στοιχεία και φωτογραφίες της καταγγέλλουσας, το ένα μετά το άλλο, και μια εφημερίδα (Απογευματινή) ετοίμαζε με αυτά το πρωτοσέλιδό της. Αυτά είναι γεγονότα που τα ξέρουν ακόμη και όσοι τα έχουν αντιστρέψει και τα εργαλειοποιούν εναντίον μου.

Αυτό που έχω να πω λοιπόν σε όλους αυτούς που με τόσο πάθος με “έδειξαν” υψώνοντας τα λασπωμένα τους δάκτυλα, είναι ότι δεν υπερασπίζεσαι ένα θύμα βιασμού και κακοποίησης που διέρρευσε η ταυτότητά του και στοχοποιήθηκε, στοχοποιώντας έναν άλλο άνθρωπο και δημιουργώντας ένα άλλο “θύμα” γιατί έτσι βολεύει το αφήγημά σου.

Τα κίνητρα των πολλαπλών αυτών αναρτήσεων που με συκοφαντούν είναι εμφανή. Η τοξικότητα μεγάλη. Τα σχόλια, γελοία, προσβλητικά, χυδαία, σεξιστικά, εμετικά, δείχνουν την “ποιότητα” και το ήθος όσων τα εκτοξεύουν. Και τα έχω συγκεντρώσει όλα, για κάθε νόμιμη χρήση. Η λάσπη είναι λάσπη μα όταν ξεραίνεται πέφτει. Η ιστορία του κάθε ανθρώπου γράφεται από τον ίδιο και τον ακολουθεί. Η δική μου, ενδεχομένως, να έχει κάτι να πει. Και είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί την αλήθεια μου”.

Αργότερα η κ. Αθανασίου απάντησε μάλιστα στον Αδωνι Γεωργιάδη, επιμένοντας ότι η ίδια απλώς αναπαρήγαγε ότι γραφόταν στα Μέσα Ενημέρωσης.

 

Αρετή Αθανασίου

Λοβέρδος: Ξέρουμε ποιος έδωσε το όνομα της καταγγέλλουσας

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, είχε δηλώσει πως είναι γνωστό το πρόσωπο από τον ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της καταγγέλλουσας. Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε ότι πριν γίνει γνωστό το όνομα του θύματος δημοσιογράφοι του τηλεφωνούσαν και τον ρωτούσαν ποια ήταν η καταγγέλλουσα.

“Τους απαντούσα ότι και να το ήξερα δεν θα τους έλεγα. Θα χτυπούσαμε δυο φορές το θύμα; Και ξαφνικά διακινείται ένα όνομα και βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και λέει ότι υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την διακίνηση του ονόματος. Το ξέρουμε το όνομα. Και πήρα να ρωτήσω και μου είπαν και το όνομα. Δεν είναι δικό μου θέμα το πω. Να το πει το κόμμα μου. Κάποιος το διακίνησε το όνομα”, τόνισε.

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι πρόκειται για ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Δεν θα λειτουργήσουν τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων λόγω θεμάτων ασφαλείας

Στον προσανατολισμό μη-λειτουργίας των Λασπόλουτρων των Κρηνίδων βρίσκεται η διοίκηση του Δήμου Καβάλας όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στο ENA Channel και στην εκπομπή Αναλυτής ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Μουριάδης υπάρχουν θέματα ασφαλείας τα οποία καθιστούν δύσκολη την λειτουργία των Λασπόλουτρων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ :

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τρόμος για γυναίκα στην Δράμα : Βρήκε κομμένα τα φρένα του οχήματος της -Κινδύνεψαν τα παιδιά της!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Δράμα, όταν 38χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή η δική της και των δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της. «Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν!»

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αρχαιολογικά είναι τα θέματα που παρατείνουν τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί ιδιαίτερα την κοινωνία της Καβάλας και ιδίως τα καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο που εξελίσσονται στο σημείο.

Όπως μας δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Αλέξης Γούλας, υπάρχει θέμα με την αρχαιολογία καθότι βρέθηκαν στο σημείο πολλά αρχαία με αποτέλεσμα οι διαδικασίες να αργούν.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en