Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο χρυσός μαχητής στο υψηλότερο σκαλί, επιστρέφει για δεύτερη φορά με το χρυσό στο στήθος ο Ξανθιώτης Μάστερ που κατακτά την παγκόσμια ζώνη

Δημοσιεύτηκε

στις

Ισκάν Σελήμ: Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός μας. Αν δεν κερδίσουμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να κερδίσουμε ούτε τον αντίπαλο μας.

Μετά την πετυχημένη παρουσία του Ξανθιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή πολεμικών τεχνών Ισκάν Σελήμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου έφερε στην γενέτειρα του το χρυσό κύπελλο και την ζώνη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή KRAV MAGA VIPER η XanthiTimes συναντήθηκε μαζί του σε μία συζήτηση – συνέντευξη.

Ό ίδιος αυτοσυστήνεται και μιλά με περηφάνια για την γενέτειρα του την Γλαύκη της Ξάνθης.

Ονομάζομαι Ισκάν Σελήμ. Είμαι από την Ξάνθη, το χωριό Γλαύκη. Μεγάλωσα στην Γερμανία και στο Ισραήλ. Με τις πολεμικές τέχνες ασχολήθηκα από πολύ μικρός και λίγο μετά την ακαδημία των πολεμικών τεχνών του Ισραήλ στο Τέλ Αβίβ εκπαιδεύτηκα και στον Ρώσικο Στρατό  στην Σαμάρα για δύο χρόνια. Αργότερα, όταν παντρεύτηκα, γύρισα στην χώρα μου την Ελλάδα και άνοιξα τις σχολές μου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

 

Η τεχνική του εκπαιδευτή εκπαιδευτών των πολεμικών τεχνών ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο όπου με française ανοίγει η μία σχολή μετά την άλλη εκτός από την Ελλάδα σε όλες της γωνιές του κόσμου

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Έχω σχολές όπου διδάσκετε η τεχνική μου στην Ξάνθη, Καβάλα Δράμα, Θεσσαλονίκη Αθήνα, Έδεσα και 5 σχολές στην Γερμανία στην Τσεχία και Πολωνία. Έχω φτάσει μέχρι το Μαϊάμι, Τουρκία.  Η Σχολή μου είναι française και συνέχεια ανοίγω νέες σχολές  και εκπαιδεύω μόνο εκπαιδευτές.

 

 

Ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς απέκτησε αυτήν την δυνατότητα να είναι ο παγκόσμιος εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών όχι σε μαθητές, αλλά σε εκπαιδευτές μαθητών.

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Τελείωσα για τέσσερα χρόνια  την ακαδημία στο Ισραήλ. Μετά την ακαδημία, γνωρίστηκα με έναν Ρώσο Πρωταθλητή που ήρθε στο Ισραήλ και ποιο συγκεκριμένα στο Τέλ Αβίβ  για να ανταλλάξουν τεχνικές και μετά την γνωριμία μου με τον Ρώσο εκπαιδευτή, πήγα για δύο χρόνια στην Ρωσία ως επικεφαλής εκπαιδευτής στο KRAV MAGA VIPER. Από τότε κινούμε στις σχολές σε  όλον τον κόσμο μεταδίδοντας αυτήν την τεχνική αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών. Ανοίγουν σχολές με το δικό μου σήμα και στις σχολές με βάση το française εκπαιδεύουν τους αθλητές και μαθητές μόνο τις δικές μου τεχνικές βάση συμβολαίων. Κάθε χρόνο περνάνε οι εκπαιδευτές των σχολών από εμένα ή εγώ πηγαίνω στις έδρες των σχολών τους και αφού τους εξετάζω, αποφασίζω αν θα ανέβουν ή όχι επίπεδο. Μάλιστα το καλοκαίρι, περιμένω εκπαιδευτές από πέντε κράτη στην Ξάνθη για να ανανεώσουν το επίπεδο τους και να πάρουν άλλο ένα. Δεν είναι δυνατόν ο εκπαιδευτής να διδάσκει για πάνω από πέντε χρόνια με το ίδιο επίπεδο και άρα πρέπει να ανέβει επίπεδο για να συνεχίσει να εκπαιδεύει τους μαθητές ή την ομάδα του και σε νέες τεχνικές.

 

 

Του ζητήσαμε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μας που έλεγαν ότι στην Γερμανία ασχολήθηκε με την εκπαίδευση των εκπαιδευτών της αστυνομίας και των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Στην Γερμανία έχω εκπαιδεύσει τους ανώτερους σωφρονιστές και φυσικά τους ανώτερους αστυνομικούς το 2018 και συνεχίζω να εκπαιδεύω Σωματοφύλακες για την φύλαξη των V.I.P.

Τέλος ζητήσαμε να μας πει δύο κουβέντες για την μητρική σχολή που βρίσκεται στην Ξάνθη και για την παγκόσμια πρωτιά του στο Πρωτάθλημα που οι αγώνες διοργανώθηκαν στο Αννόβερο της Γερμανίας. 

 

 

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Η Έδρα μου είναι στην Ξάνθη και φυσικά συμμετέχω σε αγώνες. Το 2015 συμμετείχα σε παγκόσμιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών όπου υπήρχαν αθλητές από 120 κράτη. Τα κατάφερα και βγήκα πρώτος και βραβεύτηκα από τον Μπάρακ Ομπάμα σαν ο καλλίτερος του κόσμου στην αυτοάμυνα και κλήθηκα και πάλι το 2018 και βγήκα ο καλλίτερος της χρονιάς στις πολεμικές τέχνες. Φέτος, ξαναέγινε το παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 25 Μαΐου στην Γερμανία στο Αννόβερο και κράτησα και πάλι την πρώτη θέση. Αυτή τη φορά πήγα με τον ανεψιό μου αγωνιστήκαμε εγώ και αυτός και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους master των πολεμικών τεχνών. Δεν υπήρχαν αθλητές, μόνο master των πολεμικών τεχνών και φέραμε στην Ελλάδα το παγκόσμιο κύπελλο, το χρυσό μετάλλιο και την παγκόσμια ζώνη. Έχω τις καλλίτερες εικόνες όταν εκπαίδευσα τους εκπαιδευτές του Γερμανικού Στρατού και της Αστυνομίας και στις 11 Ιουλίου αυτού του χρόνου, με ξανακάλεσαν για να εκπαιδεύσω τους εκπαιδευτές τους στην αυτοάμυνα.Παράλληλα, συνεχίζω να ανοίγω σχολές και να εκπαιδεύω τους εκπαιδευτές που και αυτοί με την σειρά τους εκπαιδεύουν τον δικό τους κόσμο. Το προσεχές διάστημα, ετοιμάζομαι να ανοίξω την Σχολή Πολεμικών Τεχνών στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη. Είναι καλό ο πολίτης να γνωρίζει τουλάχιστον τις βασικές αρχές τις αυτοάμυνας γιατί αποδεδειγμένα χρειάζεται. Η  δική μου τεχνική είναι παγκόσμια αποδεκτή και είναι πρώτη στην αυτοάμυνα. Διδάσκει όπλα μάχης, κάτω έδαφος, με αντικείμενα, που ο άλλος μπορεί να αυτοπροστατευθεί και η τεχνική μας δεν έχει κάτι που να λείπει στο επίπεδο της αυτοάμυνας. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα αυτοπροστασίας. Επίσης πρέπει να πω ότι εκπαιδεύω και για τους αγώνες αθλητές και στις πέντε Μαΐου δική μας αθλήτρια που έπαιξε με την Βουλγαρία μας έφερε στην Ξάνθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς  και άλλοι πολλοί αθλητές στους αγώνες Βουλγαρίας Ελλάδας,  έφεραν τις πρώτες θέσεις. Προσπαθώ να σπρώξω τα παιδιά μας στον αθλητισμό και στο καλό δρόμο μακριά από ουσίες που απλά τους καταστρέφουν πρέπει να σημειώσω ότι και στην μητρική σχολή μου που είναι εδώ στην Ξάνθη εκπαιδεύω τα Ξανθιωτόπουλα όπου διακρίνω ότι υπάρχει δυνατότητα να διακριθούν.

xanthitimes

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΚ Βόλεϊ | Επέστρεψε στον ΑΟΚ η Άννα Τσουκαλά

Δημοσιεύτηκε

στις

Η 21χρονη πασαδόρος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας που θέλει και φέτος να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2 Εθνική

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 και την προσπάθεια για εξασφάλιση της παραμονής, προχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΑΟΚ. Ένα δικό της κορίτσι, που τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει στη βάση της. Πρόκειται για την 21χρονη πασαδόρο Άννα Τσουκαλά, η οποία αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η δική μας Άννα Τσουκαλά, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Η 21χρονη πασαδόρος έφυγε από την ομάδα μας το 2016 για να αγωνιστεί στους Μακεδόνες Αξιού, την σεζόν 2016-2017. Την επόμενη σεζόν (2017-2018) πήρε μεταγραφή στον ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2018-2019) αγωνιζόταν με την πράσινη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Άννα καλώς επέστρεψες στην οικογένεια του ΑΟΚ».

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δράμα | Η Προσοτσάνη πρωταθλήτρια στις Παγκορασίδες Β’

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Α. Ο. Προσοτσάνης και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας , από τις 16 έως 21 Ιουνίου 2019 διοργάνωσε στην Προσοτσάνη, με μεγάλη επιτυχία, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης OPEN στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’ με την ονομασία “ΜΕΝΟΙΚΙΟ CUP 2019”. Ρεκόρ αποτελεί η συμμετοχή 16 ομάδων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλιματιζόμενο κλειστό γυμναστήριο της Προσοτσάνης και μεταδόθηκαν ζωντανά όλοι μέσω Live Streaming. 

Η ομάδα του Α.Ο. Προσοτσάνης κατέλαβε την πρώτη θέση νικώντας στον τελικό τον Φίλιππο Βέροιας  με σκορ 28-22, ενώ ο ΓΑΣ Καματερού στον μικρό τελικό νίκησε τους Ακρίτες Νευροκοπίου 22-20 και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, μέσω της σελίδας του Δήμου Προσοτσάνης  www.prosotsani.gr και να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων, καθώς και να δείτε όλους τους αγώνες.

 

 

Τελική βαθμολογία:

 1. Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
 2. Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
 3. Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
 4. Α.Ο. ΑΚΡΙΤΕΣ 2005
 5. Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2006
 6. ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
 7. Α.Ο. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
 8. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Σ.Β.
 9. Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 10. ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
 11. Α.Σ. Γ.Σ. ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ
 12. Α.Ε.Π.Σ. ΒΟΡΕΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
 13. ΑΠΣ ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
 14. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
 15. ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
 16. Π.Α.Ο.Κ. – ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: ΜVP του ΝΒΑ!

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP του ΝΒΑ, αφού η εκπληκτική σεζόν που έκανε με τους Μπακς δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους δημοσιογράφους που ψήφισαν.

Ο Greek Freak έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα για άλλη μια φορά!

Ο ηγέτης των ελαφιών μέτρησε 27.7 πόντους, 12.5 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ, ενώ οι Μπακς ήταν η κορυφαία ομάδα του ΝΒΑ στη regular season.

Έτσι πήρε το βραβείο σπίτι του, γράφοντας ιστορία σε μια χρονιά που έκανε πράματα και θάματα πάνω στο παρκέ με τα… ελάφια.

Το άξιζε και το πήρε, νικώντας τους Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ που δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν.

Το πρώτο βραβείο ΜVP του Γιάννη, ο οποίος έπιασε τον Μούσια που πέρυσι βρέθηκε στην κορυφή.

 

 

gazzetta

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλων Σμύρνης | Ανακοίνωσε τον Βιτλή

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Απόλλων Σμύρνης προχωρά την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού, Βασίλη Βιτλή.

Την τρίτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε επίσημα ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Ο 26χρονος μπακ, Βασίλης Βιτλής, ανήκει πλέον στην «ελαφρά ταξιαρχία». Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

Εκεί, πραγματοποίησε συνολικά 19 εμφανίσεις. Μάλιστα, στην ομάδα της Δράμας βρισκόταν από το 2015.

Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Πανσερραϊκό και Καβάλα.

Πηγή : www.sportime.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
nikos keramika banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ

Αρέσει σε %d bloggers: