Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο χρυσός μαχητής στο υψηλότερο σκαλί, επιστρέφει για δεύτερη φορά με το χρυσό στο στήθος ο Ξανθιώτης Μάστερ που κατακτά την παγκόσμια ζώνη

Δημοσιεύτηκε

στις

Ισκάν Σελήμ: Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός μας. Αν δεν κερδίσουμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να κερδίσουμε ούτε τον αντίπαλο μας.

Μετά την πετυχημένη παρουσία του Ξανθιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή πολεμικών τεχνών Ισκάν Σελήμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου έφερε στην γενέτειρα του το χρυσό κύπελλο και την ζώνη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή KRAV MAGA VIPER η XanthiTimes συναντήθηκε μαζί του σε μία συζήτηση – συνέντευξη.

Ό ίδιος αυτοσυστήνεται και μιλά με περηφάνια για την γενέτειρα του την Γλαύκη της Ξάνθης.

Ονομάζομαι Ισκάν Σελήμ. Είμαι από την Ξάνθη, το χωριό Γλαύκη. Μεγάλωσα στην Γερμανία και στο Ισραήλ. Με τις πολεμικές τέχνες ασχολήθηκα από πολύ μικρός και λίγο μετά την ακαδημία των πολεμικών τεχνών του Ισραήλ στο Τέλ Αβίβ εκπαιδεύτηκα και στον Ρώσικο Στρατό  στην Σαμάρα για δύο χρόνια. Αργότερα, όταν παντρεύτηκα, γύρισα στην χώρα μου την Ελλάδα και άνοιξα τις σχολές μου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

 

Η τεχνική του εκπαιδευτή εκπαιδευτών των πολεμικών τεχνών ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο όπου με française ανοίγει η μία σχολή μετά την άλλη εκτός από την Ελλάδα σε όλες της γωνιές του κόσμου

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Έχω σχολές όπου διδάσκετε η τεχνική μου στην Ξάνθη, Καβάλα Δράμα, Θεσσαλονίκη Αθήνα, Έδεσα και 5 σχολές στην Γερμανία στην Τσεχία και Πολωνία. Έχω φτάσει μέχρι το Μαϊάμι, Τουρκία.  Η Σχολή μου είναι française και συνέχεια ανοίγω νέες σχολές  και εκπαιδεύω μόνο εκπαιδευτές.

 

 

Ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς απέκτησε αυτήν την δυνατότητα να είναι ο παγκόσμιος εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών όχι σε μαθητές, αλλά σε εκπαιδευτές μαθητών.

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Τελείωσα για τέσσερα χρόνια  την ακαδημία στο Ισραήλ. Μετά την ακαδημία, γνωρίστηκα με έναν Ρώσο Πρωταθλητή που ήρθε στο Ισραήλ και ποιο συγκεκριμένα στο Τέλ Αβίβ  για να ανταλλάξουν τεχνικές και μετά την γνωριμία μου με τον Ρώσο εκπαιδευτή, πήγα για δύο χρόνια στην Ρωσία ως επικεφαλής εκπαιδευτής στο KRAV MAGA VIPER. Από τότε κινούμε στις σχολές σε  όλον τον κόσμο μεταδίδοντας αυτήν την τεχνική αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών. Ανοίγουν σχολές με το δικό μου σήμα και στις σχολές με βάση το française εκπαιδεύουν τους αθλητές και μαθητές μόνο τις δικές μου τεχνικές βάση συμβολαίων. Κάθε χρόνο περνάνε οι εκπαιδευτές των σχολών από εμένα ή εγώ πηγαίνω στις έδρες των σχολών τους και αφού τους εξετάζω, αποφασίζω αν θα ανέβουν ή όχι επίπεδο. Μάλιστα το καλοκαίρι, περιμένω εκπαιδευτές από πέντε κράτη στην Ξάνθη για να ανανεώσουν το επίπεδο τους και να πάρουν άλλο ένα. Δεν είναι δυνατόν ο εκπαιδευτής να διδάσκει για πάνω από πέντε χρόνια με το ίδιο επίπεδο και άρα πρέπει να ανέβει επίπεδο για να συνεχίσει να εκπαιδεύει τους μαθητές ή την ομάδα του και σε νέες τεχνικές.

 

 

Του ζητήσαμε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μας που έλεγαν ότι στην Γερμανία ασχολήθηκε με την εκπαίδευση των εκπαιδευτών της αστυνομίας και των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Στην Γερμανία έχω εκπαιδεύσει τους ανώτερους σωφρονιστές και φυσικά τους ανώτερους αστυνομικούς το 2018 και συνεχίζω να εκπαιδεύω Σωματοφύλακες για την φύλαξη των V.I.P.

Τέλος ζητήσαμε να μας πει δύο κουβέντες για την μητρική σχολή που βρίσκεται στην Ξάνθη και για την παγκόσμια πρωτιά του στο Πρωτάθλημα που οι αγώνες διοργανώθηκαν στο Αννόβερο της Γερμανίας. 

 

 

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Η Έδρα μου είναι στην Ξάνθη και φυσικά συμμετέχω σε αγώνες. Το 2015 συμμετείχα σε παγκόσμιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών όπου υπήρχαν αθλητές από 120 κράτη. Τα κατάφερα και βγήκα πρώτος και βραβεύτηκα από τον Μπάρακ Ομπάμα σαν ο καλλίτερος του κόσμου στην αυτοάμυνα και κλήθηκα και πάλι το 2018 και βγήκα ο καλλίτερος της χρονιάς στις πολεμικές τέχνες. Φέτος, ξαναέγινε το παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 25 Μαΐου στην Γερμανία στο Αννόβερο και κράτησα και πάλι την πρώτη θέση. Αυτή τη φορά πήγα με τον ανεψιό μου αγωνιστήκαμε εγώ και αυτός και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους master των πολεμικών τεχνών. Δεν υπήρχαν αθλητές, μόνο master των πολεμικών τεχνών και φέραμε στην Ελλάδα το παγκόσμιο κύπελλο, το χρυσό μετάλλιο και την παγκόσμια ζώνη. Έχω τις καλλίτερες εικόνες όταν εκπαίδευσα τους εκπαιδευτές του Γερμανικού Στρατού και της Αστυνομίας και στις 11 Ιουλίου αυτού του χρόνου, με ξανακάλεσαν για να εκπαιδεύσω τους εκπαιδευτές τους στην αυτοάμυνα.Παράλληλα, συνεχίζω να ανοίγω σχολές και να εκπαιδεύω τους εκπαιδευτές που και αυτοί με την σειρά τους εκπαιδεύουν τον δικό τους κόσμο. Το προσεχές διάστημα, ετοιμάζομαι να ανοίξω την Σχολή Πολεμικών Τεχνών στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη. Είναι καλό ο πολίτης να γνωρίζει τουλάχιστον τις βασικές αρχές τις αυτοάμυνας γιατί αποδεδειγμένα χρειάζεται. Η  δική μου τεχνική είναι παγκόσμια αποδεκτή και είναι πρώτη στην αυτοάμυνα. Διδάσκει όπλα μάχης, κάτω έδαφος, με αντικείμενα, που ο άλλος μπορεί να αυτοπροστατευθεί και η τεχνική μας δεν έχει κάτι που να λείπει στο επίπεδο της αυτοάμυνας. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα αυτοπροστασίας. Επίσης πρέπει να πω ότι εκπαιδεύω και για τους αγώνες αθλητές και στις πέντε Μαΐου δική μας αθλήτρια που έπαιξε με την Βουλγαρία μας έφερε στην Ξάνθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς  και άλλοι πολλοί αθλητές στους αγώνες Βουλγαρίας Ελλάδας,  έφεραν τις πρώτες θέσεις. Προσπαθώ να σπρώξω τα παιδιά μας στον αθλητισμό και στο καλό δρόμο μακριά από ουσίες που απλά τους καταστρέφουν πρέπει να σημειώσω ότι και στην μητρική σχολή μου που είναι εδώ στην Ξάνθη εκπαιδεύω τα Ξανθιωτόπουλα όπου διακρίνω ότι υπάρχει δυνατότητα να διακριθούν.

xanthitimes

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο | Την λέξη «ισότητα» θα έχουν στις φανέλες τους ο Γιάννης και ο Θανάσης

Δημοσιεύτηκε

στις

Το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη είναι έτοιμο να αρχίσει και πάλι, με τους παίκτες να μπορούν να βάλουν στο πίσω μέρος της φανέλας του ένα δικό τους μήνυμα.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να γράφουν πίσω την λέξη «Equality» που σημαίνει «ισότητα».

Πηγή:gazzetta.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοικτές προπονήσεις και δοκιμές νέων αθλητριών από τους Πάνθηρες

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανοικτές προπονήσεις συνεχίζουν οι Πάνθηρες μέχρι την Δευτέρα 20 Ιουλίου. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο κλειστό των Ποταμουδίων της Καβάλας με το ακόλουθο πρόγραμμα: 

  • Δευτέρα 13/07/2020      ώρα 18:30
  • Τετάρτη 15/07/2020       ώρα 20:00 
  • Πέμπτη 16/07/2020        ώρα 17:15
  • Παρασκευή 17/07/2020  ώρα  20:00 
  • Δεύτερα 20/07/2020     ώρα 18:30

Οι προπονήσεις είναι ανοικτές για κορίτσια και γυναίκες που θέλουν να δοκιμαστούν από την ομάδα. 

Περισσότερες πληροφορίες για όποιες αθλήτριες ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τους Πάνθηρες, στα τηλέφωνα: 6980065234, 6936947575 (facebook: Panthers Women’s Basketball- Πάνθηρες, e-mail: pantherswbc@gmail.com

Η διοίκηση των Πανθήρων μαζί με τον νέο προπονητή Βαγγέλη Καρατσομπάνη δουλεύουν για να συγκροτήσουν μια ομάδα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α2 και έχουν ήδη συμφωνήσει σχεδόν με όλες τις ‘’παλιές’’ παίκτριες καθώς και δύο νέες σημαντικές μεταγραφές που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. 

 

Η διοίκηση της ΑΚΚ ΠΑΝΘΗΡΕΣ                              Καβάλα, 11/07/2020

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γρήγορη προπόνηση των 5 λεπτών με το βάρος του σώματος

Δημοσιεύτηκε

στις

 Σήμερα θα δούμε ένα πολύ γρήγορο workout, μία γρήγορη προπόνηση των πέντε λεπτών που μπορείς να κάνεις στο σπίτι ή και σε εξωτερικό χώρο χωρίς εξοπλισμό Αφού το μοναδικό εργαλείο που χρειάζεσαι είναι  το σώμα σου.

 Είναι πάρα πολλές οι φορές που λόγω των πολλών υποχρεώσεων μας δεν κάνουμε  γυμναστική μέσα στην ημέρα λόγω έλλειψης χρόνου ,όμως ακόμα και πέντε λεπτά μόνο μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ ώστε να αποφύγουμε την απραξία και τη στασιμότητα. Αυτή η γρήγορη προπόνηση σίγουρα θα σε ιδρώσει και θα σου δώσει τις ενδορφίνες που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις ιδανικά μέσα στην ημέρα σου.

Σε αυτό το γρήγορο workout θα γυμνάσουμε τους ώμους και τα χέρια μας , τους γλουτούς και τους τετρακέφαλους.  τον κορμό μας , θα δώσουμε έμφαση  στο καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα, θα δυναμώσουμε τους κοιλιακούς μας και θα βελτιώσουμε την ισορροπία μας.

 Για τους αρχάριους ιδανικά την πρώτη εβδομάδα πρέπει να κάνουν το workout μία φορά την ημέρα ενώ από την δεύτερη εβδομάδα καλό θα είναι να γίνεται δύο φορές συνεχόμενα. Από την τρίτη εβδομάδα και μετά όπου είναι εφικτό θα μπορούν να προσθέσουν και λίγο βάρος (μπουκάλια νερού ,κάποιο βαράκι ή kettlebell κτλ).

Ακολούθησε το fmh.gr στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.

Καρυώτη Σοφία – Γυμνάστρια

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν συνεχίζει στον ΑΟΚ ο Λ.Ορφανίδης | Ανακοινώθηκε επίσημα από την Αναγέννηση Θαλασσιάς

Δημοσιεύτηκε

στις

Στην μεγαλύτερη μεταγραφική της ιστορία της προχώρησε η Αναγέννηση Θαλασσιάς, που μετά από αρκετές συζητήσεις κατάφερε να ολοκληρώσει μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του καλοκαιριού, κάνοντας δικό της τον Λάζαρο Ορφανίδη που άφησε την Καβάλα για χάρη της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Σπουδαία επιτυχία για την διοίκηση του Τάσου Ταρενίδη και τον τεχνικό της ομάδας Απόστολο Κουτρουλό που κατάφεραν να πείσουν έναν παίκτη με παραστάσεις σε Super League 1 & 2 αλλά και Football League σε ηλικία μόλις 25 ετών, να λύσει την συνεργασία του με την Καβάλα για να γυρίσει στον τόπο του(και λόγους εργασίας) για να ενισχύσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του(Θαλασιά) στο ιστορικό της ταξίδι στην Γ’ Εθνική

Μεταγραφή που αν μη τι άλλο αποτελεί ένα γέρο δείγμα για την προσπάθεια που καταβάλει ώστε να ενισχυθεί δυνατά και να είναι άκρως ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ομάδα της Θαλασσιάς. Ο Λάζαρος Ορφανίδης αποτελεί γέννημα θρέμμα παιδί του ΑΟΞ απ’ όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και απο το 2014 έπαιξε στην πρώτη ομάδα, ακολούθησαν ο δανεισμός σε Ζάκυνθο και η παρουσία του σε Πανσερραϊκό, Αιγινιακό, Νέστο Χρυσούπολης και Καβάλα.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης αναφέρει: Η Αναγέννηση Θαλασσιάς ανακοινώνει ,την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ορφανίδη Λάζαρο και του εύχεται καλή δύναμη και σιδερένιος…

Πηγή: sportsaddict.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Monopolio Delivery

Δημοφιλή

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ