Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο χρυσός μαχητής στο υψηλότερο σκαλί, επιστρέφει για δεύτερη φορά με το χρυσό στο στήθος ο Ξανθιώτης Μάστερ που κατακτά την παγκόσμια ζώνη

Δημοσιεύτηκε

στις

Ισκάν Σελήμ: Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός μας. Αν δεν κερδίσουμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να κερδίσουμε ούτε τον αντίπαλο μας.

Μετά την πετυχημένη παρουσία του Ξανθιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή πολεμικών τεχνών Ισκάν Σελήμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου έφερε στην γενέτειρα του το χρυσό κύπελλο και την ζώνη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή KRAV MAGA VIPER η XanthiTimes συναντήθηκε μαζί του σε μία συζήτηση – συνέντευξη.

Ό ίδιος αυτοσυστήνεται και μιλά με περηφάνια για την γενέτειρα του την Γλαύκη της Ξάνθης.

Ονομάζομαι Ισκάν Σελήμ. Είμαι από την Ξάνθη, το χωριό Γλαύκη. Μεγάλωσα στην Γερμανία και στο Ισραήλ. Με τις πολεμικές τέχνες ασχολήθηκα από πολύ μικρός και λίγο μετά την ακαδημία των πολεμικών τεχνών του Ισραήλ στο Τέλ Αβίβ εκπαιδεύτηκα και στον Ρώσικο Στρατό  στην Σαμάρα για δύο χρόνια. Αργότερα, όταν παντρεύτηκα, γύρισα στην χώρα μου την Ελλάδα και άνοιξα τις σχολές μου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

 

Η τεχνική του εκπαιδευτή εκπαιδευτών των πολεμικών τεχνών ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο όπου με française ανοίγει η μία σχολή μετά την άλλη εκτός από την Ελλάδα σε όλες της γωνιές του κόσμου

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Έχω σχολές όπου διδάσκετε η τεχνική μου στην Ξάνθη, Καβάλα Δράμα, Θεσσαλονίκη Αθήνα, Έδεσα και 5 σχολές στην Γερμανία στην Τσεχία και Πολωνία. Έχω φτάσει μέχρι το Μαϊάμι, Τουρκία.  Η Σχολή μου είναι française και συνέχεια ανοίγω νέες σχολές  και εκπαιδεύω μόνο εκπαιδευτές.

 

 

Ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς απέκτησε αυτήν την δυνατότητα να είναι ο παγκόσμιος εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών όχι σε μαθητές, αλλά σε εκπαιδευτές μαθητών.

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Τελείωσα για τέσσερα χρόνια  την ακαδημία στο Ισραήλ. Μετά την ακαδημία, γνωρίστηκα με έναν Ρώσο Πρωταθλητή που ήρθε στο Ισραήλ και ποιο συγκεκριμένα στο Τέλ Αβίβ  για να ανταλλάξουν τεχνικές και μετά την γνωριμία μου με τον Ρώσο εκπαιδευτή, πήγα για δύο χρόνια στην Ρωσία ως επικεφαλής εκπαιδευτής στο KRAV MAGA VIPER. Από τότε κινούμε στις σχολές σε  όλον τον κόσμο μεταδίδοντας αυτήν την τεχνική αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών. Ανοίγουν σχολές με το δικό μου σήμα και στις σχολές με βάση το française εκπαιδεύουν τους αθλητές και μαθητές μόνο τις δικές μου τεχνικές βάση συμβολαίων. Κάθε χρόνο περνάνε οι εκπαιδευτές των σχολών από εμένα ή εγώ πηγαίνω στις έδρες των σχολών τους και αφού τους εξετάζω, αποφασίζω αν θα ανέβουν ή όχι επίπεδο. Μάλιστα το καλοκαίρι, περιμένω εκπαιδευτές από πέντε κράτη στην Ξάνθη για να ανανεώσουν το επίπεδο τους και να πάρουν άλλο ένα. Δεν είναι δυνατόν ο εκπαιδευτής να διδάσκει για πάνω από πέντε χρόνια με το ίδιο επίπεδο και άρα πρέπει να ανέβει επίπεδο για να συνεχίσει να εκπαιδεύει τους μαθητές ή την ομάδα του και σε νέες τεχνικές.

 

 

Του ζητήσαμε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μας που έλεγαν ότι στην Γερμανία ασχολήθηκε με την εκπαίδευση των εκπαιδευτών της αστυνομίας και των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Στην Γερμανία έχω εκπαιδεύσει τους ανώτερους σωφρονιστές και φυσικά τους ανώτερους αστυνομικούς το 2018 και συνεχίζω να εκπαιδεύω Σωματοφύλακες για την φύλαξη των V.I.P.

Τέλος ζητήσαμε να μας πει δύο κουβέντες για την μητρική σχολή που βρίσκεται στην Ξάνθη και για την παγκόσμια πρωτιά του στο Πρωτάθλημα που οι αγώνες διοργανώθηκαν στο Αννόβερο της Γερμανίας. 

 

 

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Η Έδρα μου είναι στην Ξάνθη και φυσικά συμμετέχω σε αγώνες. Το 2015 συμμετείχα σε παγκόσμιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών όπου υπήρχαν αθλητές από 120 κράτη. Τα κατάφερα και βγήκα πρώτος και βραβεύτηκα από τον Μπάρακ Ομπάμα σαν ο καλλίτερος του κόσμου στην αυτοάμυνα και κλήθηκα και πάλι το 2018 και βγήκα ο καλλίτερος της χρονιάς στις πολεμικές τέχνες. Φέτος, ξαναέγινε το παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 25 Μαΐου στην Γερμανία στο Αννόβερο και κράτησα και πάλι την πρώτη θέση. Αυτή τη φορά πήγα με τον ανεψιό μου αγωνιστήκαμε εγώ και αυτός και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους master των πολεμικών τεχνών. Δεν υπήρχαν αθλητές, μόνο master των πολεμικών τεχνών και φέραμε στην Ελλάδα το παγκόσμιο κύπελλο, το χρυσό μετάλλιο και την παγκόσμια ζώνη. Έχω τις καλλίτερες εικόνες όταν εκπαίδευσα τους εκπαιδευτές του Γερμανικού Στρατού και της Αστυνομίας και στις 11 Ιουλίου αυτού του χρόνου, με ξανακάλεσαν για να εκπαιδεύσω τους εκπαιδευτές τους στην αυτοάμυνα.Παράλληλα, συνεχίζω να ανοίγω σχολές και να εκπαιδεύω τους εκπαιδευτές που και αυτοί με την σειρά τους εκπαιδεύουν τον δικό τους κόσμο. Το προσεχές διάστημα, ετοιμάζομαι να ανοίξω την Σχολή Πολεμικών Τεχνών στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη. Είναι καλό ο πολίτης να γνωρίζει τουλάχιστον τις βασικές αρχές τις αυτοάμυνας γιατί αποδεδειγμένα χρειάζεται. Η  δική μου τεχνική είναι παγκόσμια αποδεκτή και είναι πρώτη στην αυτοάμυνα. Διδάσκει όπλα μάχης, κάτω έδαφος, με αντικείμενα, που ο άλλος μπορεί να αυτοπροστατευθεί και η τεχνική μας δεν έχει κάτι που να λείπει στο επίπεδο της αυτοάμυνας. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα αυτοπροστασίας. Επίσης πρέπει να πω ότι εκπαιδεύω και για τους αγώνες αθλητές και στις πέντε Μαΐου δική μας αθλήτρια που έπαιξε με την Βουλγαρία μας έφερε στην Ξάνθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς  και άλλοι πολλοί αθλητές στους αγώνες Βουλγαρίας Ελλάδας,  έφεραν τις πρώτες θέσεις. Προσπαθώ να σπρώξω τα παιδιά μας στον αθλητισμό και στο καλό δρόμο μακριά από ουσίες που απλά τους καταστρέφουν πρέπει να σημειώσω ότι και στην μητρική σχολή μου που είναι εδώ στην Ξάνθη εκπαιδεύω τα Ξανθιωτόπουλα όπου διακρίνω ότι υπάρχει δυνατότητα να διακριθούν.

xanthitimes

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Euro 2020 | Προκρίθηκαν Πολωνία και Ρωσία – Όλα τα αποτελέσματα του των προκριματικών

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Πολωνία έγινε η τέταρτη ομάδα, μετά το Βέλγιο, την Ιταλία και τη Ρωσία, που εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2020, χάρη στην αγχωτική νίκη της με 2-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας στη Βαρσοβία. Τα γκολ του Πρζέμισλαβ Φρανκόβσκι στο 74΄, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα και του Αρκάντιους Μίλικ στο 80΄, χάρισαν στην παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι την πρόκριση από τον 7ο όμιλο.

Η Αυστρία νίκησε 1-0 τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα και είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί για να την ακολουθήσει.

Αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 14ο λεπτό, λόγω αποβολής του Εμρέ Τσαν, η Γερμανία ανέβασε την απόδοσή της στο β΄ ημίχρονο και νίκησε στο Ταλίν 3-0 την Εσθονία. Τα «πάντσερ» απέκτησαν πλέον προβάδισμα πρόκρισης από τον 3ο όμιλο, μαζί με την Ολλανδία, που επικράτησε νωρίτερα της Λευκορωσίας με 2-1, αφήνοντας πιο πίσω τη Βόρεια Ιρλανδία.

Στον 5ο όμιλο, τέλος, η Κροατία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ουαλία στο Κάρντιφ και δεν κατάφερε να διασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση, που φαίνεται πάνωτς ότι δεν θα της ξεφύγει. Η βρετανική ομάδα με το βαθμό που πήρε (χάρη σε γκολ του Μπέιλ στην εκπνοή του ημιχρόνου) διατηρεί ελπίδες, αλλά χρειάζεται να κάνει το «2 στα 2» τον Νοέμβριο.

Η Ρωσία πήρε τη νίκη που ήθελε στη Λευκωσία συντρίβοντας την Κύπρο με 5-0 και μετά το Βέλγιο, σφράγισε επίσης την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020 από τον 9ο όμιλο, αφού με δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης στο γκρουπ, απόκτησε διαφορά 11 πόντων από τους τρίτους Κύπριους. Με το σκορ στο 2-0 αποβλήθηκε ο Λαΐφης στο 28ο λεπτό, οπότε η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη για την ομάδα του Μπεν Σιμόν.

Η 8η αγωνιστική:

1ος Όμιλος

14/10/2019 21:45 Βουλγαρία-Αγγλία

14/10/2019 21:45 Κόσοβο-Μαυροβούνιο

2ος Όμιλος

14/10/2019 21:45 Λιθουανία-Σερβία

14/10/2019 21:45 Ουκρανία-Πορτογαλία

3ος Όμιλος

Λευκορωσία-Ολλανδία 1-2 (54΄ Ντραγκούν – 32΄, 41΄ Βαϊνάλντουμ)

Εσθονία-Γερμανία 0-3 (51΄ Γκιντογάν, 57΄ αυτ. Μετς, 71΄ Βέρνερ)

4ος Όμιλος

15/10/2019 21:45 Γιβραλτάρ-Γεωργία

15/10/2019 21:45 Ελβετία-Ιρλανδία

5ος Όμιλος

Ουγγαρία-Αζερμπαϊτζάν 1-0 (10΄ Κόρχουτ)

Ουαλία-Κροατία 1-1 (45+3΄ Μπέιλ – 9΄ Βλάσιτς)

6ος Όμιλος

15/10/2019 21:45 Νησιά Φαρόε-Μάλτα

15/10/2019 21:45 Ρουμανία-Νορβηγία

15/10/2019 21:45 Σουηδία-Ισπανία

7ος Όμιλος

Πολωνία-Βόρεια Μακεδονία 2-0 (74΄ Φρανκόβσκι, 80΄ Μίλικ)

Σλοβενία-Αυστρία 0-1 (21΄ Πος)

Ισραήλ-Λετονία 15/10

8ος Όμιλος

14/10/2019 21:45 Γαλλία-Τουρκία

14/10/2019 21:45 Ισλανδία-Ανδόρα

14/10/2019 21:45 Μολδαβία-Αλβανία

9ος Όμιλος

Καζακστάν-Βέλγιο 0-2 (21΄ Μπατσουαγί, 53΄ Μενιέ)

Κύπρος-Ρωσία 0-5 (9΄, 90΄ Τσερίσεφ, 23΄ Οζντόεφ, 79΄ Τζιούμπα, 89΄ Γκολόβιν)

Σκωτία-Σαν Μαρίνο 6-0 (12΄, 27΄, 45΄ ΜακΤζιν, 65΄ Σάνκλαντ, 67΄ Φίντλεϊ, 86΄ Άρμστρονγκ)

10ος Όμιλος

15/10/2019 19:00 Φινλανδία-Αρμενία

15/10/2019 21:45 Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη

15/102019 21:45 Λιχτενστάιν-Ιταλία

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α2 Μπάσκετ | Ήττα για την Ελευθερούπολη και τον Ολυμπιακό Β’

Δημοσιεύτηκε

στις

Την ήττα εκτός έδρας από τον Φίλιππο Βέροιας με 73-69 γνώρισε ο ΓΣΕ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Το παιχνίδι πήγε πόντο με πόντο.

Ο ΓΣΕ πέρασε μπροστά στο σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο με 46-43 αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος.  Ο Φίλιππος είχε ένα μεγάλο σερί  στο τελευταίο δεκάλεπτο που γύρισε το ματς.

 Το φιλμ του αγώνα

Διαιτητές: Παγώνης-Σιμητόπουλος-Κοϊμτζόγλου (Μελανίδης)

Δεκάλεπτα: 11-21, 32-28, 43-46, 73-69

Φίλιππος (Γκίμας): Τσούκας 2, Βάλλιος, Τσιακλαγκάνος 3 (1), Ελευθεριάδης 26 (2), Κοθράς 19 (2), Παραπούρας 3 (1), Σουτζόπουλος 5, Καντάρκος 12, Φιλιππόπουλος, Ντρεκάλοβιτς 3 (1).

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Μανοΐλοβιτς 16 (1), Γοργόνης 13 (3), Τσούτσος 4, Γκέλιος, Μοτσενίγος 18 (4), Σταμπουλής 2, Καμπουρίδης 9 (1), Μπένας 6, Δεληγεώργης 1. 

Ο Ολυμπιακός Β’ γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Α2. Η αναπτυξιακή ομάδα των Πειραιωτών έχασε 83-72 στο Μεσολόγγι από τον Χαρίλαο Τρικούπη που έκανε το 2/2 και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της λίγκας.

Από εκεί και πέρα, ο Διαγόρας Δρυωπιδέων επικράτησε του Τρίτωνα στο Λόφο του Στρέφη, ενώ η Δάφνη Δαφνίου γνώρισε εντός έδρας ήττα από το Αγρίνιο.

Το Παγκράτι επικράτησε του Ανατόλια, ενώ Φίλιππος νίκησε στη Βέροια την Ελευθερούπολη. Τέλος, ο Απόλλωνας Πάτρας έκανε την έκπληξη στο Ναύπλιο κερδίζοντας τον Οίακα.

Η 2η αγωνιστική:

Παγκράτι – Ανατόλια 70-67

Ψυχικό – Καρδίτσα 62-71

Δάφνη Δαφνίου – Αγρίνιο 73-80

Τρίτωνας – Διαγόρας Δρυοπιδέων 70-78

Χαρίλαος Τρικούπης – Ολυμπιακός Β’ 83-72

Φίλιππος Βέροιας – Ελευθερούπολη 73-69

Οίακας Ναυπλίου – Απόλλωνας Πάτρας 68-75

Κόροιβος Αμαλιάδας – Αμύντας 75-71

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξάνθη | «Γι’ αυτό δεν παραχωρούμε φέτος εισιτήρια στον Άρη»

Δημοσιεύτηκε

στις

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση η Ξάνθη κάνει λόγο για μη πληρωμή 260 «πλαστών» εισιτηρίων από το περσινό ματς, εξηγώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δώσει εισιτήρια φέτος στον Άρη, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (20/10) στα «Πηγάδια».

Αναλυτικά η… αιχμηρή ανακοίνωση της θρακιώτικης ομάδας:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια».


Ανακοίνωση-απάντηση προς την Ξάνθη εξέδωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Άρης για τον λόγο της μη παραχώρησης εισιτηρίων στους «κιτρινόμαυρους», εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στα Πηγάδια, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η σχετική ανακοίνωση:

Προς αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι της «αλήθειας», που εσείς σκοπίμως κατασκευάσατε, για λόγους εντυπώσεων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ νιώθει την υποχρέωση να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ουδεμία ευθύνη φέρει για τα όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Ξάνθη περί… πλαστών εισιτηρίων.
Θυμίζουμε, δε, στην ΠΑΕ Ξάνθη ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ παρέλαβε επισήμως εισιτήρια στο περσινό παιχνίδι και ότι η μετακίνηση των φιλάθλων μας ήταν μεμονωμένη. Αυτό προφανώς είναι κάτι που της διαφεύγει…

Ωστόσο, όταν ενημερωθήκαμε για το συμβάν, προθυμοποιηθήκαμε αμέσως να κλείσουμε το ζήτημα, καταβάλλοντας το ποσό των 900 ευρώ, που αντιστοιχεί στα 45 εισιτήρια των 20 ευρώ (τόσα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕ Ξάνθη).

Αίφνης, όμως, η ΠΑΕ Ξάνθη αξίωσε το ποσό των 5.000 ευρώ (προφανώς τόσα της έλειπαν…), υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν αφορούσε σε 45 εισιτήρια, αλλά σε 260, όπως λέει στην ανακοίνωσή της τώρα ή σε… «περίπου 250», όπως κατέθεσε η ίδια στην Αστυνομία μετά το συμβάν!

Τελικά ήταν 45, 250, 260… Πόσα ήταν;

Αυτή, λοιπόν και μόνο αυτή, είναι η πραγματική αλήθεια. Από την άλλη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατανοεί πλήρως την σύγχυση της ΠΑΕ Ξάνθη.

Εισιτήρια δεν μας δίνετε γιατί δεν σας επιτρέπει το «μεγάλο αφεντικό». Πείτε την αλήθεια. Μην ντρέπεστε… Είναι κοινό μυστικό άλλωστε…

Μην εκτίθεστε άλλο. Σας βλέπουν…

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Energean Kavala BC

Δημοσιεύτηκε

στις

Πολύ καλή στο πρώτο μέρος, δυσκολεύτηκε στο τέλος αλλά κράτησε τη νίκη η Energean Kavala BC απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά επικρατώντας στο Αλεξάνδρα Δήμογλου με σκορ 79-75

Τα αποτελέσματα

ΓΑΣ Κομοτηνή-ΠΣ Ευκαρπίας 27-23(10), 41-38(20), 60-61(30), 75-79(τελικό)

ΕΚ Καβάλας-Ερμής Λαγκαδά 50-32(20), 67-55(32), 79-75(τελικό)

Εσπερος Λαμίας-Μαχητές Πειραματικό Πεύκων 17-19(10), 35-40(20), 58-56(30), 75-74(τελικό)

ΚΣ Γέφυρας-Στρατώνι  22-18(10), 45-41(20), 60-56(30), 81-68(τελικό)

Δόξα Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα 4-20(10), 17-38(20), 47-54(30), 65-72(τελικό)

Πρωτέας Γρεβενών-Ευρώπη Πευκοχωρίου 16-9(10), 42-20(20), 56-36(30), 83-50(τελικό)

ΧΑΝΘ-ΑΟ Πολυγύρου 16-15(10), 34-34(20), 53-49(30),

ΓΣ Φαρσάλων-Αίας Ευόσμου 24-11(10), 45-27(20), 64-42(30), 73-57(τελικό)

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ