Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο χρυσός μαχητής στο υψηλότερο σκαλί, επιστρέφει για δεύτερη φορά με το χρυσό στο στήθος ο Ξανθιώτης Μάστερ που κατακτά την παγκόσμια ζώνη

Δημοσιεύτηκε

στις

Ισκάν Σελήμ: Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός μας. Αν δεν κερδίσουμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να κερδίσουμε ούτε τον αντίπαλο μας.

Μετά την πετυχημένη παρουσία του Ξανθιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή πολεμικών τεχνών Ισκάν Σελήμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου έφερε στην γενέτειρα του το χρυσό κύπελλο και την ζώνη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή KRAV MAGA VIPER η XanthiTimes συναντήθηκε μαζί του σε μία συζήτηση – συνέντευξη.

Ό ίδιος αυτοσυστήνεται και μιλά με περηφάνια για την γενέτειρα του την Γλαύκη της Ξάνθης.

Ονομάζομαι Ισκάν Σελήμ. Είμαι από την Ξάνθη, το χωριό Γλαύκη. Μεγάλωσα στην Γερμανία και στο Ισραήλ. Με τις πολεμικές τέχνες ασχολήθηκα από πολύ μικρός και λίγο μετά την ακαδημία των πολεμικών τεχνών του Ισραήλ στο Τέλ Αβίβ εκπαιδεύτηκα και στον Ρώσικο Στρατό  στην Σαμάρα για δύο χρόνια. Αργότερα, όταν παντρεύτηκα, γύρισα στην χώρα μου την Ελλάδα και άνοιξα τις σχολές μου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

 

Η τεχνική του εκπαιδευτή εκπαιδευτών των πολεμικών τεχνών ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο όπου με française ανοίγει η μία σχολή μετά την άλλη εκτός από την Ελλάδα σε όλες της γωνιές του κόσμου

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Έχω σχολές όπου διδάσκετε η τεχνική μου στην Ξάνθη, Καβάλα Δράμα, Θεσσαλονίκη Αθήνα, Έδεσα και 5 σχολές στην Γερμανία στην Τσεχία και Πολωνία. Έχω φτάσει μέχρι το Μαϊάμι, Τουρκία.  Η Σχολή μου είναι française και συνέχεια ανοίγω νέες σχολές  και εκπαιδεύω μόνο εκπαιδευτές.

 

 

Ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς απέκτησε αυτήν την δυνατότητα να είναι ο παγκόσμιος εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών όχι σε μαθητές, αλλά σε εκπαιδευτές μαθητών.

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Τελείωσα για τέσσερα χρόνια  την ακαδημία στο Ισραήλ. Μετά την ακαδημία, γνωρίστηκα με έναν Ρώσο Πρωταθλητή που ήρθε στο Ισραήλ και ποιο συγκεκριμένα στο Τέλ Αβίβ  για να ανταλλάξουν τεχνικές και μετά την γνωριμία μου με τον Ρώσο εκπαιδευτή, πήγα για δύο χρόνια στην Ρωσία ως επικεφαλής εκπαιδευτής στο KRAV MAGA VIPER. Από τότε κινούμε στις σχολές σε  όλον τον κόσμο μεταδίδοντας αυτήν την τεχνική αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών. Ανοίγουν σχολές με το δικό μου σήμα και στις σχολές με βάση το française εκπαιδεύουν τους αθλητές και μαθητές μόνο τις δικές μου τεχνικές βάση συμβολαίων. Κάθε χρόνο περνάνε οι εκπαιδευτές των σχολών από εμένα ή εγώ πηγαίνω στις έδρες των σχολών τους και αφού τους εξετάζω, αποφασίζω αν θα ανέβουν ή όχι επίπεδο. Μάλιστα το καλοκαίρι, περιμένω εκπαιδευτές από πέντε κράτη στην Ξάνθη για να ανανεώσουν το επίπεδο τους και να πάρουν άλλο ένα. Δεν είναι δυνατόν ο εκπαιδευτής να διδάσκει για πάνω από πέντε χρόνια με το ίδιο επίπεδο και άρα πρέπει να ανέβει επίπεδο για να συνεχίσει να εκπαιδεύει τους μαθητές ή την ομάδα του και σε νέες τεχνικές.

 

 

Του ζητήσαμε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μας που έλεγαν ότι στην Γερμανία ασχολήθηκε με την εκπαίδευση των εκπαιδευτών της αστυνομίας και των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Στην Γερμανία έχω εκπαιδεύσει τους ανώτερους σωφρονιστές και φυσικά τους ανώτερους αστυνομικούς το 2018 και συνεχίζω να εκπαιδεύω Σωματοφύλακες για την φύλαξη των V.I.P.

Τέλος ζητήσαμε να μας πει δύο κουβέντες για την μητρική σχολή που βρίσκεται στην Ξάνθη και για την παγκόσμια πρωτιά του στο Πρωτάθλημα που οι αγώνες διοργανώθηκαν στο Αννόβερο της Γερμανίας. 

 

 

ΙΣΚΑΝ ΣΕΛΗΜ: Η Έδρα μου είναι στην Ξάνθη και φυσικά συμμετέχω σε αγώνες. Το 2015 συμμετείχα σε παγκόσμιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών όπου υπήρχαν αθλητές από 120 κράτη. Τα κατάφερα και βγήκα πρώτος και βραβεύτηκα από τον Μπάρακ Ομπάμα σαν ο καλλίτερος του κόσμου στην αυτοάμυνα και κλήθηκα και πάλι το 2018 και βγήκα ο καλλίτερος της χρονιάς στις πολεμικές τέχνες. Φέτος, ξαναέγινε το παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 25 Μαΐου στην Γερμανία στο Αννόβερο και κράτησα και πάλι την πρώτη θέση. Αυτή τη φορά πήγα με τον ανεψιό μου αγωνιστήκαμε εγώ και αυτός και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους master των πολεμικών τεχνών. Δεν υπήρχαν αθλητές, μόνο master των πολεμικών τεχνών και φέραμε στην Ελλάδα το παγκόσμιο κύπελλο, το χρυσό μετάλλιο και την παγκόσμια ζώνη. Έχω τις καλλίτερες εικόνες όταν εκπαίδευσα τους εκπαιδευτές του Γερμανικού Στρατού και της Αστυνομίας και στις 11 Ιουλίου αυτού του χρόνου, με ξανακάλεσαν για να εκπαιδεύσω τους εκπαιδευτές τους στην αυτοάμυνα.Παράλληλα, συνεχίζω να ανοίγω σχολές και να εκπαιδεύω τους εκπαιδευτές που και αυτοί με την σειρά τους εκπαιδεύουν τον δικό τους κόσμο. Το προσεχές διάστημα, ετοιμάζομαι να ανοίξω την Σχολή Πολεμικών Τεχνών στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη. Είναι καλό ο πολίτης να γνωρίζει τουλάχιστον τις βασικές αρχές τις αυτοάμυνας γιατί αποδεδειγμένα χρειάζεται. Η  δική μου τεχνική είναι παγκόσμια αποδεκτή και είναι πρώτη στην αυτοάμυνα. Διδάσκει όπλα μάχης, κάτω έδαφος, με αντικείμενα, που ο άλλος μπορεί να αυτοπροστατευθεί και η τεχνική μας δεν έχει κάτι που να λείπει στο επίπεδο της αυτοάμυνας. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα αυτοπροστασίας. Επίσης πρέπει να πω ότι εκπαιδεύω και για τους αγώνες αθλητές και στις πέντε Μαΐου δική μας αθλήτρια που έπαιξε με την Βουλγαρία μας έφερε στην Ξάνθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς  και άλλοι πολλοί αθλητές στους αγώνες Βουλγαρίας Ελλάδας,  έφεραν τις πρώτες θέσεις. Προσπαθώ να σπρώξω τα παιδιά μας στον αθλητισμό και στο καλό δρόμο μακριά από ουσίες που απλά τους καταστρέφουν πρέπει να σημειώσω ότι και στην μητρική σχολή μου που είναι εδώ στην Ξάνθη εκπαιδεύω τα Ξανθιωτόπουλα όπου διακρίνω ότι υπάρχει δυνατότητα να διακριθούν.

xanthitimes

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΟΚ στον Βώλακα και έρχονται δύο φιλικά

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει ότι η αποστολή της ομάδας μας θα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας από την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 μέχρι την Τετάρτη 28 του μήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Μετά από 2 εβδομάδες προετοιμασίας στην Καβάλα, το συγκεκριμένο 10ήμερο παραμονής της στα ορεινά της Δράμας, η ομάδας μας θα προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, Γιώργο Γουνελά, Νίκο Σουμουλίδη και Κυριάκο Φουρκαλά, «χτίζοντας» μία ομάδα πάνω σε γερές βάσεις με πολύ διάθεση για δουλειά από όλους και μάλιστα με καινούριο τεχνικό εξοπλισμό για το καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας.

Πέραν των καθημερινών προπονήσεων η ομάδα μας στο συγκεκριμένο διάστημα προγραμμάτισε να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και την Τρίτη 27 Αυγούστου με την ομάδα του Βώλακα Δράμας.

Ανακοίνωση

proininews

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμφίβολη η συμμετοχή του Σλούκα στο Παγκόσμιο της Κίνας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο 29χρονος γκαρντ της Φενέρ στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με την Ιταλία, όταν και αποχώρησε τραυματίας στο 9ο λεπτό του ματς.

Αν και στην αρχή η κατάστασή του δεν φαινόταν τόσο ανησυχητική, η διάγνωση μετά την μαγνητική που έκανε, καθιστά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο αμφίβολη.

Ο Σλούκας διεγνώσθη με αιμάτωμα και θλάση στο γαστροκνήμιο, θα αρχίσει άμεσα θεραπείες και δεν θα αναχωρήσει μαζί με την Εθνική για την Κίνα την Τετάρτη (21/08).

Ανάλογα την εξέλιξη της αποθεραπείας, θα αποφασιστεί αν θα ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» στο Παγκόσμιο.

Η ενημέρωση:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.  Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή».

 

 

 

gazzetta

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόντους με Ολυμπιακό η Ελλάδα αλλά ανέβηκε πιο ψηλά η Κύπρος

Δημοσιεύτηκε

στις

Δείτε πως διαμορφώθηκε η ειδική βαθμολογία της UEFA μετά τα χθεσινά αποτελέσματα…

Έστω και για λίγο, η Κύπρος κατάφερε να «ανοίξει» τη διαφορά με την Ελλάδα μετά την τρομερή νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Καραμπάκ και την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Οι Κύπριοι θα παίξουν με τον Άγιαξ, γεγονός που κάνει την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πολύ δύσκολη, όμως εξασφάλισαν την είσοδό τους στους ομίλους του Europa ό,τι και να γίνει.

Από την άλλη, σε δύσκολη κατάσταση είναι οι Δανοί, με τον αποκλεισμό της Κοπεγχάγης στα πέναλτι από τον Ερυθρό Αστέρα! Οι Σέρβοι, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους Κροάτες,  συνεχίζουν την πίεση. Από την άλλη, η Κοπεγχάγη θα παίξει για την πρόκριση σε ομίλους Europa με τον νικητή του ζευγαριού Ρίγα-Ελσίνκι και οι Μίντιλαντ και Μπρόντμπι έχουν πολύ δύσκολο έργο.

Η Ελλάδα, από την πλευρά της, πήρε πόντους από τον Ολυμπιακό που έχει εξασφαλίσει το Europa. Ο ΠΑΟΚ παρά την πολύ καλή του εμφάνιση δεν τα κατάφερε, ενώ θα παίξει τα ρέστα του για πρόκριση στους ομίλους του Europa με τη Σλοβαν Μπρατισλάβα. Οι ελληνικές ομάδες που δίνουν τη μάχη στο Europa Τετάρτη και Πέμπτη έχουν την δυνατότητα να μειώσουν ξανά την απόσταση!

Η βαθμολογία

11) Αυστρία 28.525 (4/5)
12) Ολλανδία 27.750 (4/5)
13) Τσεχία 25.500 (4/5)
14)  Δανία 25.500 (3/4)
15) Κύπρος 24.625 (3/4)
16) Ελλάδα 23.200 (5/5)
17) Κροατια 22.125 (2/4)
18) Σερβία 21.875 (2/4)
19) Σκωτία 21.500 (3/4
20) Νορβηγία 21.125 (3/4)
21) Ελβετία 20.600 (5/5)

Τι σημαίνει η κάθε θέση για την σεζόν 2021/2022

Η 11η και η 12η θέση
Ο πρωταθλητής στα play off του Champions League
Ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο τρίτος στα play off του Europa League
Ο τέταρτος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League 2
Ο πέμπτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League 2

Η 13η και η 14η θέση
Ο πρωταθλητής στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο τρίτος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League
O τέταρτος και ο πέμπτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League 2

Η 15η θέση
Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο τρίτος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Ο τέταρτος και ο πέμπτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League 2

Η 16η και η 17η θέση
Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League 2
* Δεν θα έχουμε πέμπτη ομάδα στην Ευρώπη και δεν θα έχουμε ομάδα και στο Europa League

Η 18η θέση και κάτω (μέχρι την 28η δεν αλλάζει κάτι)
Ο πρωταθλητής στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League 2
* Δεν θα έχουμε πέμπτη ομάδα στην Ευρώπη και δεν θα έχουμε ομάδα και στο Europa League.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζαγοράκης | «Η διαιτησία απέναντι στον ΠΑΟΚ αποτελεί ντροπή για το άθλημα»

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά της ΟΥΕΦΑ ξέσπασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναφερόμενος στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ μετά και τα τραγικά λάθη του Άγγλου, Πόουσον.

Ο πρώην αρχηγός και μετέπειτα πρόεδρος του ΠΑΟΚ και νυν Ευρωβουλευτής, με ανάρτησή του στα social media ανέφερε σχετικά: «Δεν ξέρω εάν όντως η επίσημη πολιτική της UEFA είναι η προστασία των “παραδοσιακών ισχυρών” ευρωπαϊκών ομάδων.

Σίγουρα όμως η σημερινή διαιτησία απέναντι στον ΠΑΟΚ αποτελεί ντροπή για το άθλημα. Περήφανος για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ!! Ψηλά το κεφάλι!!! Αποδείξατε ότι αξίζετε και με το παραπάνω!!! Το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ