Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία για τη 18χρονη που αυτοκτόνησε στη Μαγνησία: Είχε αφήσει τέσσερα σημειώματα

Οι τελευταίες στιγμές της κοπέλας και το πάρτι πριν δώσει τέλος στη ζωή της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μαγνησία για την 18χρονη που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της το απόγευμα της Δευτέρας (15/5) στο σπίτι της σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου στα Κανάλια.

Η νεαρή, το προηγούμενο βράδυ ήταν έξω με τις φίλες της και γιόρταζε τα γενέθλια της κολλητής της στην πλατεία του χωριού ενώ πριν αυτοκτονήσει φέρεται να άφησε τέσσερα σημεώματα για τους οικείους τους.

Η κοπέλα επίσης πριν ανέβει στην αγχόνη, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών.

Τη βρήκε κρεμασμένη η κολλητή της

Το απόγευμα της Δευτέρας γύρω 19:00 η κολλητή της φίλη την έψαχνε για αρκετή ώρα και έτσι αποφάσισε να την επισκέφθηκε στο σπίτι της, αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Τότε, εντόπισε το άψυχο σώμα της 18χρονης απαγχονισμένο και έβαλε τις φωνές.

Αμέσως, η φίλη της 18χρονης ειδοποίησε το αγόρι της κοπέλας που έσπευσε στο σημείο φανερά σοκαρισμένος.

Πριν θέσει τέλος στη ζωή της είχε γράψει τέσσερα σημειώματα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία η 18χρονη είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να θέσει τέλος στη ζωή της.

Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που θέτει πρόωρο τέλος στη ζωή της.

Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες τους.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Eπίσκεψη Ερντογάν : Πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις ανάμεσα στα ζητήματα που θα συζητηθούν

Μερικές ώρες απομένουν για την άφιξη του Προέδρου της Τουρκίας , Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , στην Αθήνα . Η πρωτεύουσα θα είναι <<αστακός >> για λόγους ασφάλειας , καθώς θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , περίπου 3500 αστυνομικοί στους δρόμους και απαγόρευση διαδηλώσεων την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου .

Μαζί με τον Ταγίπ Ερντογάν , έρχονται στη χώρα μας και τα βασικά στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης . Πέραν της συνάντησης των δύο Υπουργών Άμυνας , Νίκου Δένδια και Γιασάρ Γκιουλέρ , έχουν προγραμματισθεί κι άλλες συνομιλίες μεταξύ κυβερνητικών αξιωματούχων .

Συγκεκριμένα , το μεταναστευτικό και άλλα θέματα ασφαλείας θα τεθούν στο <<τραπέζι >> των συζητήσεων ανάμεσα στους αρμόδιους Υπουργούς των δύο κρατών .

Αναλυτικά , ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Γιάννης Οικονόμου ,ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου , Δημήτρης Καιρίδης , πρόκειται να συναντήσουν τον Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας , Σουλειμάν Σοιλού .  Kάθε πρόσωπο θα μπορεί να έχει έναν άνθρωπο συνοδεία .

Ανάμεσα στα ζητήματα που θα συζητηθούν , είναι η προσοχή από αμφότερες τις πλευρές για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις και η συνεργασία για τη σύλληψη υπόπτων κουρδικής καταγωγής στην Ελλάδα. 

Ακόμη , θα υπάρξει αναφορά για τη διάθεση των δύο κρατών να συνεργασθούν με αφορμή το έγκλημα στη Λούτσα ,αλλά και για το <<χτύπημα >> των διακινητών μεταναστών σε Έβρο και Αιγαίο . Στο πλαίσιο αυτού , θα εξετασθεί η προοπτική να υπάρχει απευθείας συνομιλία των επικεφαλής των Λιμενικών Υπηρεσιών των δύο χωρών . 

Γιάννης Γ

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στο φως κύκλωμα που παράνομα αναμετέδιδε συνδρομητικά κανάλια

Στα «δίχτυα» της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πιάστηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παράνομη αναμετάδοση συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών, χωρίς την έγκριση του φορέα που κατέχει την άδεια παροχής σε όλη την επικράτεια.

Για την αποδόμησή της πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου αστυνομική επιχείρηση ταυτόχρονα, σε περιοχές της Αττικής, της Ηλείας, της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και της Κρήτης, κατά την οποία συνελήφθησαν 9 βασικά μέλη της οργάνωσης, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται άλλα 3 μέλη, στα οποία περιλαμβάνονται και τα αρχηγικά.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για – κατά περίπτωση – συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση,  πλαστογραφία και παράβαση των νομοθεσιών περί πνευματικής ιδιοκτησίας, προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών και περί όπλων.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο χωράφι στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ που ποτίζεται χωρίς κανένα κόστος

Στον κάμπο του Νέστου και πιο συγκεριμένα στο Χρυσοχώρι του Δήμου Νέστου, βρίσκεται το πρώτο χωράφι που πλέον ποτίζεται χωρίς κανένα κόστος.

Συμφωνά με τον κ. Λεωνίδα Γεωργόπουλο, ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και ιδιοκτήτης της εταιρείας ENFOS, στο συγκεκριμένο χωράφι έχει εγκαταστηθεί μια ηλιακή αντλία η οποία ποτίζει όλο το χρόνο δωρέαν 6 στρέμματα, χρισημοποιώντας μόνο ηλιακή ενέργεια.

Το πρώτο χωράφι στο οποίο τοποθετήθηκε η εν λόγω αντλία, είναι χωράφι με ακτινίδια αλλά σύμφωνα με τον κ. Γεωργόπουλο, ο μηχανισμός αυτός μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε παραγωγή ακόμα και σε πισίνες.

Ενω συμαντικό είναι το γεγονός οτι ο συγκεκριμένος μηχανισμός έκανε την πρεμιέρα του απο το συγκεκριμένο χωράφι, το οποίο είναι και το πρώτο στην Ελλάδα που ποτίζεται χωρίς κανένα κόστος και όπως δηλώνει ο κ. Γεωργόπουλος μετά την ανακοίνωση της προτότυπης αυτής ιδέας για τα Ελλήνικά δεδομένα, ο ίδιος δέχεται τηλεφωνήματα αλλά και παραγγελείες απο όλη την Ελλάδα.

Εξίσου σημαντική είναι και το πόσο απλή είναι η λειτουργία για τον μηχανισμό αυτό,  το οποίο με απλές κινήσης το ενεργοποιείς και ποτίζει στα στρέμματα χωρις να χρείαζεται, ουτε την παρουσία του παραγωγού. Μαλίστα συύμφωνα με τον κ. Γεωργόπουλο ο παραγωγός μπορεί να συνδέσει τον μηχανισμό με το κίνητο του με blurtooth και να το διαχείριζεται ηλεκτρόνικα και να ρυθμίσει ο ίδιος πότε και για πόσο θέλει να ποτιστεί η παραγωγή του.

Ενώ τελός αξίζει να σημειωθεί οτι το μοναδικό κόστος που θα πληρώσει ο παραγωγός είναι μονό η τοποθέτηση του συστήματος και απο εκεί και πέρα τα κόστη του ποτίσματος είναι μηδενικά.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: