Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Να δικαστεί κανονικά η Ξάνθη και αν είναι ένοχη να εξαφανιστεί από τον χάρτη»

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνέντευξη Τύπου για το θέμα της τιμωρίας της Ξάνθης παρέθεσε ο Χρήστος Πανόπουλος.

Η ακριτική ομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση 12 βαθμών για το θέμα της πολυιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και ο Πανόπουλος παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα και τι θέλει να γίνει από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης της Ξάνθης.

Για την κατάσταση στον Έβρο: «Τα τελευταία 45 χρόνια, κάθε χρόνο, τουλάχιστον 3 μήνες τους περνάω στον Έβρο. Σήμερα πέρα από το στρατό μας και την αστυνομία που δίνουν έναν αγώνα, ο οποίος όσο περνάνε οι μέρες θα είναι πιο δύσκολος γιατί υπάρχει η κούραση και ας ελπίσουμε να τελειώσει νωρίς αυτό το πράγμα.

Εκτός από αυτούς είναι κοντά και οι πολίτες του Έβρου. Είναι κοντά τους στην προσπάθεια να βοηθήσουν όπως ο στρατός και η αστυνομία τους δώσει τις αντίστοιχες εντολές. Είναι ψαράδες, κυνηγοί, είναι αγρότες, είναι νέα παιδιά. Σκοπός μου δεν είναι να προκαλέσω κανέναν. Υπάρχει άνθρωπος που γυρνάει στα κανάλια και καραμελίζει πως το δέλτα του Έβρου, πως περιπολούν εκεί για να προστατέψουν τις βίλες του.

Σε αυτούς που αναφέρεται, είναι με σύνταξη 360 ευρώ, με μεροκάματο μηνιαίο 500 ευρώ και άντε ο ψηλότερος να είναι στα 700 ευρώ. Σε αυτούς που αναφέρονται, οι βίλες δεν είναι τίποτα άλλο από καλύβες. Θα ήταν εύκολο να το διαπιστώσει κανένας, αν άντεχε ο κύριος που το λέει αυτό, να πάει να ζήσει εκεί.

Επειδή δεν αντέχω θα το πω. Ο Αποστολάκης, ο πρώην υπουργός Άμυνας, είχε έρθει στο δέλτα του Έβρου, δεν είχε έρθει να φωτογραφηθεί, αλλά μπήκε μέσα, μπήκε μέχρι εκεί στην όχθη τη δική μας. Και επειδή πιστεύω στον Αποστολάκη από αυτά που έχω δει σαν άνθρωπο, ας πάνε να τον ρωτήσουν όλοι αυτοί εάν η κατάσταση είναι στον Έβρο έτσι, αν υπάρχουν βίλες ή είναι διαφορετικά και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν μια αντρίκια απάντηση.

Και κάτι άλλο… Οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουν περιπολίες, ανήκουν στην εθνοφυλακή. Όλο αυτό που λέγεται είναι άδικο, εγώ δεν είμαι δικηγόρος τους, είμαι ένας από αυτούς, είμαι ένας από τους 10 εκατομμύρια Έλληνες που αγαπάω την πατρίδα μου, τον Έβρο, τα σύνορα μας. Και επειδή περνάνε όλα αυτά, γιατί το να περιμένεις είναι το χειρότερο, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί τους. Οι κυνηγοί,οι ψαράδες, οι κτηνοτρόφοι, είναι και αριστεροί και δεξιοί, όλοι αυτοί είναι μαζί, όλοι αυτοί είναι μαζί!

Εμείς θα είμαστε από έξω; Οι Αθηναίοι, οι Θεσσαλονικείς θα είναι από έξω; Δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται εμείς οι Έλληνες να προμοτάρουμε και να κατασκευάζουμε fake news για τους Έλληνες. Αυτά ήθελα να πω για τον τόπο μας που όλοι αγαπάμε. Εγώ δεν είμαι πολιτικός και ούτε θα γίνω, πάμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο. Όπως εγώ την βλέπω δηλαδή».

Για το θέμα της Ξάνθης: «Πριν πάμε σε αυτό, επειδή πρέπει να ξέρετε γιατί τα έχετε μπερδέψει, τι μου ανήκει, αν έχω γίδια, ποδοσφαιρική ομάδα… Στην ΠΑΕ Ξάνθη, τις οποίες μετοχές έχει η εταιρεία IN SPORTS, για χρόνια ολόκληρα, τις μετοχές της είχε η Vialand, για χρόνια ολόκληρα εκεί υπάρχουν δύο ιδιοκτήτες, με τα ίδια ποσοστά, Συγγελίδης – Πανόπουλος.

Κάποια στιγμή οι ιδιοκτήτες, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την IN SPORTS και να πάρουν την εταιρεία πάνω, χωρίς την παρεμβολή κανενός άλλου. Παράλληλα, ο Πανόπουλος με τον Συγγελίδη, είχαν μια εταιρεία που λεγόταν Vialand, έχει, το αθλητικό κέντρο και το ξενοδοχειακό συγκρότημα που είμαστε σήμερα.

Δείτε στο βίντεο τι μας ανήκει πραγματικά. Είναι οι 30 παίκτες, οι ακαδημίες, αυτά ανήκουν στην ΠΑΕ. Πριν λίγο καιρό, είχα πει, ότι στον βούρκο όταν πλακώνονται τα βουβάλια, την πλακώνουν τα βατράχια. Δεν φανταζόμουν ποτέ, πως το βατράχι θα την πλήρωνε τόσο ακριβά, από την γνωμοδότηση, όπως σαφέστατα την χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της χώρας. Πάμε να τα πούμε από την αρχή.

Υπάρχει η ΕΕΑ, τα οποία μέλη τα ορίζει ο εκάστοτε υπουργός Αθλητισμού, στην δική μας περίπτωση, τον γνωρίζεται. Κάποιες μέρες πριν, στην ΕΕΑ αλλάξανε δυο μέλη, αλλά δεν παραμένει να είναι η ΕΕΑ. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, ότι σέβομαι όλες τις αποφάσεις, σε εισαγωγικά, γιατί αυτό είναι γνωμοδότηση. Από όποια αρχή και αν προέρχονται, άσχετα αν συμφωνώ με αυτές.

Η ΕΕΑ γνωμοδότησε πως η Ξάνθη είναι ένοχη για πολυιδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ, επίσης γνωμοδότησε για το ότι δεν την ενημέρωσε για την αλλαγή της ιδιοκτησίας της. Η αλήθεια είναι ότι ειδοποιήσαμε την ΕΠΟ εγγράφως όπως και την Super League, εγώ θα σας πω ότι δεν ειδοποιήσαμε ούτε τηλεφωνικά την ΕΕΑ.

Εγώ θα σας πω επίσης ότι η γραμματέας – γιατί αυτά είναι τυπικά που γίνονται 30 χρόνια- συνέχισε να βάζει Vialand αντί για IN SPORTS. And so what; So what; Που ο δόλος; Συγγελίδης – Πανόπουλος στη μία αλλά και στην άλλη. Ωραία αφού υπάρχουν νόμοι να την πληρώσουμε. ΟΚ. Η ΕΕΑ όπως γνωρίζετε δεν είναι δικαστική αρχή όπως είπε ο Πρωθυπουργός, έκανε μια γνωμοδότηση, απόλυτα σεβαστό.

Η ΕΕΑ γνωμοδότησε μπαίνοντας στην ουσία του θέματος που σημαίνει στη ουσία του προβλήματος και έβγαλε γνωμοδότηση, που είναι σεβαστή αλλά διαφωνούμε και δεν κάνω άλλο σχόλιο. Η Ξάνθη, με βάση το σύνταγμα, έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση προκειμένου να πείσει ένα δικαστήριο για τις θέσεις της, να το πείσει στο μέτρο που της αναλογεί, πως το προηγούμενο δικαστήριο λάθος αποφανθεί.

Στη Super League το δικαστήριο αποφάσισε και έβγαλε -12 βαθμούς για την Ξάνθη. Ρητά ανέφερε στο σκεπτικό ότι δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης. Πήρε ένα κατάλογο με τις ποινές και έβαλε την ποινή. Δεν έχω να πω, δεν το λέω με ειρωνικό τρόπο, δεν έχω να πω τίποτα κατά του οποιουδήποτε δικαστή.

Η Ξάνθη είναι αναγκασμένη να προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, και θέλουμε να προσφύγουμε εκεί έχοντας την ελπίδα, να ασχοληθεί με την ουσία της υπόθεσης και όχι με την μείωση ποινών, με την ουσία, θέλουμε να δικαστούμε, μέχρι στιγμής είμαστε και μας χτυπάνε με μία γνωμοδότηση. Θέλω να μιλήσω απλά ελληνικά, πιο απλά δεν γίνεται!».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ας κάνουμε μία υπόθεση εργασίας. Ας υποθέσουμε πως κατηγορούμαι σαν έμπορος τσιγάρων 10.000 τόνων. Σαν λαθρέμπορος πετρελαίου ή σαν διακινητής κοκαΐνης και πάω σε ένα δικαστήριο. Θα με καταδικάσουν σε ισόβια. Θα έχω το δικαίωμα να πάω σε ένα άλλο δικαστήριο γιατί κατηγορούμαι και θα προσπαθήσω να πείσω με επιχειρήματα πως το προηγούμενο δικαστήριο έκανε λάθος. Και θα εξετάσει το άλλο δικαστήριο αν έκανε λάθος το πρώτο.

Δεν θέλω να μου αφαιρέσουν το δικαίωμα να δικαστώ. Θέλω σαν ιδιοκτήτης της Ξάνθης να την επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές πριν την παρέμβαση του Πρωθυπουργό για ευνοϊκότερη μεταχείριση. Με μία προϋπόθεση η Ξάνθη να δικαστεί. Κανονικά και αν είναι ένοχη να πληρώσει το πιο βαρύ τίμημα. Δεν θέλουμε χάρη από κανέναν. Δείξαμε τι πρεσβεύουμε τριάντα χρόνια. Να το πληρώσουμε παραδειγματικά, αλλά να είμαστε ένοχοι.

Ποιος είναι ο τρόπος να αποδείξω πως δεν είμαι σε πολυιδιοκτησία; Πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Πείτε πως πουλάω την Ξάνθη με 1 ευρώ σε έναν από εσάς. Εσείς θα είστε συνιδιοκτήτης με τον Σαββίδη; Απάντηση θέλω; Δύσκολη είναι όμως η απάντηση. Μήπως θα πρέπει να πάω στον Σαββίδη να του ζητήσω ένα πιστοποιητικό πως η ομάδα μου είναι ελεύθερη βαρών από αυτόν; Και αν πάω στον Σαββίδη και του πω δώσε μου ένα πιστοποιητικό πως δεν είμαστε «ερωμένες;».

Και αν μου ζητήσει λεφτά; Δηλαδή στα γεράματα να με πούνε και «νταβατζή» εκεί μας οδηγούν. Άλλη υπόθεση εργασίας. Έχουμε την Ξάνθη και την Vialand. Και λέω σε έναν εκ των Μαρινάκη, Σαββίδη ή Μελισσανίδη πως έχω δύο εταιρείες. Σου πουλάει την μία πάμε να κάνουμε deal. Το κάνουμε. Και του λέω βοήθα με και με 7 δανεικούς. Μπορώ να το κάνω; Μπορώ. Είμαι νόμιμος; Απολύτως νόμιμος.

Να μας απαντήσουν όλοι αν μπορώ να το κάνω. Ζητάμε από την ελληνική Πολιτεία και το ελληνικό κράτος να μας δικάσει, να μην μας εκτελέσουν πριν καν έχουμε δικαστή. Δεν θέλω να ακούσω τη λέξη αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Η ΕΕΑ είναι κρατικός μηχανισμός, το όποιο ελληνικό κράτος στο οποίο ανήκει η ΕΕΑ, γνωμοδοτεί και εν συνεχεία πάμε στο αυτοδιοίκητο που τι κάνει τουλάχιστον μέχρι τώρα; Δεν μπαίνει στην ουσία και εφαρμόζει τις ποινές. Δηλαδή ότι του πει ο κρατικός μηχανισμός. Και πάμε στην έφεση και ελπίζω στο Εφετείο πραγματικά να μας δικάσουν και να μπουν στην ουσία της υπόθεσης. Αν γίνει κάτι το διαφορετικό σημαίνει… no comment.

Φαντάζομαι πως κανείς δεν θέλει το ελληνικό κράτος μέσω των διαδικασιών του που είναι η ΕΕΑ να μας εκτελέσει χωρίς να έχουμε δικαστεί και πως θα μας εκτελέσει. Πηγαίνοντας στο αυτοδιοίκητο που θα επιβάλλει ποινές χωρίς να εξετάσει την ουσία. Τελειώνοντας, κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας γνωρίζοντας και ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη πως με τα χιλιάδες προβλήματα που έχει στο περιβάλλον που ζούμε να σκεφτεί και να πει για ένα λεπτό μόνο η Ξάνθη να υποβιβαστεί και να εξαφανιστεί από τον χάρτη περνώντας όμως από κανονικό δικαστήριο.

Εγώ θέλω να μην έχουμε ποινή. Δεν θέλω ούτε ένα μείον, γιατί είναι ρετσινιά. Στη ζωή εκτός από λεφτά υπάρχει αξιοπρέπεια. Αν είμαι ένοχος να το πληρώσω. Αν δεν μας δικάσουν και το αφήσουν έτσι είναι smart way να μας εξαφανίσουν. Αυτό δεν το θέλει κανένας Έλληνας, κάποια λάθη έχουν γίνει γύρω γύρω».

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Αθήνα υποψήφια να φιλοξενήσει το UEFA Super Cup 2020

Δημοσιεύτηκε

στις

Τα απόνερα του κορονοϊού αλλάζουν τις ημερομηνίες, το σύστημα διεξαγωγής και τον τόπο που είχαν αρχικά οριστεί οι καταληκτικές φάσεις των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο.

Κυρίως το Champions League αναζητεί νέα οικοδέσποινα χώρα, προκειμένου να διεξαχθούν οι τελευταίοι επτά αγώνες μέχρι την ανάδειξη του πρωταθλητή, καθώς όλα δείχνουν ότι με την ολοκλήρωση της φάσης των «16» (στην οποία εκκρεμούν ακόμη τα ζευγάρια Μπαρτσελόνα-Νάπολι, Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι, Γιουβέντους-Λιόν) θα διεξαχθεί final-8.

Με το… ντόμινο αυτών των αλλαγών, όλα δείχνουν ότι η Αθήνα θα προσπαθήσει να ευνοηθεί φέρνοντας ένα σπουδαίο γεγονός στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η κυβέρνηση και το υφυπουργείο Αθλητισμού κάνουν συντονισμένες ενέργειες και διαπραγματεύσεις με την UEFA, προκειμένου να καταλήξει ο τελικός του UEFA Super Cup στο ΟΑΚΑ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες που θα κατακτήσουν το εφετινό Champions και το Europa League και η οποία θα ανοίξει την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική χρονιά, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είχε οριστεί στο Ντραγκάο της Πορτογαλίας για τις 12 Αυγούστου. Ωστόσο μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού στο καλεντάρι, αλλά και με τις εξελίξεις που έρχονται, τα δεδομένα αλλάζουν.

Το σίγουρο είναι ότι η Αθήνα έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του τελικού του Super Cup με τις σχετικές συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τους αρμόδιους φορείς.

ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

Η Ελλάδα αποτελεί αυτή τη στιγμή μία ασφαλή από τον κίνδυνο του κορονοϊού χώρα, η οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και την καταληκτική φάση του Champions League. Ωστόσο, η έλλειψη προπονητικών εγκαταστάσεων δεν θα μπορούσε να επιτρέψει τη φιλοξενία οκτώ ομάδων ή να τη βάλει στη διεκδίκηση του, όταν υπάρχουν χώρες όπως η Γερμανία και η Πορτογαλία, που διαθέτουν σε κοντινή απόσταση πληθώρα εγκαταστάσεων. Και λόγω οργάνωσης και υποδομής και λόγω της «κληρονομιάς» που έμεινε από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που φιλοξένησαν τα τελευταία χρόνια.

Η Αθήνα και το ΟΑΚΑ, όμως, ενδείκνυνται για τη φιλοξενία ενός μόνου αγώνα, όπως ο τελικός του UEFA Super Cup.

Πως προκύπτει όμως η «μετακόμιση» του συγκεκριμένου αγώνα από την Πορτογαλία στην Ελλάδα; Φυσικά από το γεγονός ότι η Λισαβόνα είναι αυτή τη στιγμή (σ.σ. ακολουθεί Νυρεμβέργη) η επικρατέστερη πόλη για τη φιλοξενία του εφετινού τελικού αλλά και του Final-8 στο UCL.

Θεωρείται δεδομένο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ότι ο εφετινός τελικός του Champions League που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, θα αλλάξει πόλη. Τα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με το κατά πόσο θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κατά πόσο είναι ασφαλής από κορονοϊό η Τουρκία έχουν οδηγήσει την UEFA στην απόφαση «,μετακόμισης» της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί σε άλλη πόλη με τη μορφή -εκτός απροόπτου- του Final-8.

Με την Πορτογαλία λοιπόν να χρίζεται ως υποψήφια για τη φιλοξενία του εφετινού Champions League, καθώς είναι μία χώρα αρκετά «ασφαλής» από κορονοϊό, ανοίγει ο… δρόμος στην Αθήνα για τη μεταφορά του τελικού του Super Cup από το Ντραγκάο στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον τελικό του Europa League, που είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στην Πολωνία (Γκντανσκ), δεν έχει (επί του παρόντος) υπάρξει σενάριο για «μετακόμιση» του σε άλλη χώρα, αλλά μέχρι να συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της UEFA τα πάντα είναι στον αέρα.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νίκος Καραμπετάκης νέος προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο 49χρονος Καβαλιώτης προπονητής είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα που δείχνει ότι και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Ο Νίκος Καραμπετάκης συναντήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Παραλιμνίου Δημήτρη Κεραμάρη και τον Γιάννη Τυχάλα και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ενώ την Πέμπτη θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση και η γνωριμία του νέου προπονητή στο γήπεδο με τους συνεργάτες του, τον γυμναστή Θοδωρή Κανά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Σωτήρη Τσακιρίδη.

Ο Νίκος Καραμπετάκης αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας τη δεκαετία του ενενήντα στην Α εθνική κατηγορία με τον Α.Ο. Καβάλα ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Α. Ε. Πιερέων, ομάδα Δ’ Εθνικής του Νόμου Καβάλας, την περίοδο 2013-14 στον Άρη Ακροποτάμου με πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική, στο Νέστο Χρυσούπολης με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ Εθνική, το Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Καβάλας και το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας όπως και το Super Cup.

Ο Νίκος Καραμπετάκης ήταν βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή για δύο χρόνια στη Football League και μετά από άνοδο στη Super League ενώ διετέλεσε πρώτος προπονητής την περίοδο 2016-17 στη Δόξα Δράμας (στη Γ εθνική) και στη συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα στη Football League. Την περίοδο 2018-19 ο Καβαλιώτης τεχνικός συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ, στον πάγκο του οποίο κάθισε την ίδια χρονιά ως πρώτος προπονητής σε τρία παιχνίδια Σούπερ Λίγκ κι ένα κυπέλλου ενώ ήταν και συνεργάτης του Χάιμε Βέρα.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Football League ο Νίκος Καραμπετάκης κάθισε στον πάγκο του Ιάλυσου Ρόδου και της Τρίγλιας στη Football league. Ο Νίκος Καραμπετάκης που είναι και πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Καβάλας είναι γιος του αείμνηστου Ανέστη Καραμπετάκη από τους κορυφαίος ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Α.Ο. Καβάλα και προπονητής του Νέστου που τον οδήγησε στη Β εθνική.

Αξίζει να ξέρετε κι αυτά για τον Νίκο Καραμπετάκη:

-Ήταν τερματοφύλακας. Άρχισε την καριέρα του από τον Ηρακλή Καβάλας. Το 1992 πήγε στην Καβάλα και έμεινε μέχρι το 1998.

-Ο πατέρας του, ο αείμνηστος Ανέστης Καραμπετάκης ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα στην ιστορία του Α.Ο. Καβάλας (1967-1972) και διετέλεσε προπονητής στο Νέστο Χρυσούπολης.

– Αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας και σε Ακράτητο, ΠΑΕ Θράκη και Δόξα Γρατινής εκτός από άλλες ομάδες της Καβάλας.

– Κρέμασε τα… γάντια του στην ΑΕ Πιερέων (ομάδα της Καβάλας) και εκεί (η ομάδα ήταν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα) άρχισε ως προπονητής και μάλιστα στην πρώτη σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας.

-Mε τον Νέστο Χρυσούπολης την περίοδο 2014-15 ήταν αήττητος σε 44 παιχνίδια με 42 νίκες και 2 ισοπαλίες, εξασφάλισε την άνοδο κατακτώντας την ίδια χρονιά τέσσερα κύπελλα σε ισάριθμες διοργανώσεις, πρωτάθλημα, κύπελλο, άνοδο από τα μπαράζ (ένα μίνι πρωτάθλημα) και το κύπελλο Ερασιτεχνών επικρατώντας στον τελικό της Θύελλας Ραφήνας (ο τελικός είχε γίνει στην Καρδίτσα)

-Κατέκτησε στις 6 Ιουνίου) το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών κερδίζοντας στο Αιγίνιο με 3-0 τα Τρίκαλα (που ήταν η κυπελλούχος ομάδα της Γ’ Εθνικής), παίζοντας με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή στη δράση για τα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965

Δημοσιεύτηκε

στις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ  ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965

Τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 επιστρέφουν στο γήπεδο την παρασκευή 5 Ιουνίου και ώρα 17:00 , ύστερα από πολύμηνη απουσία, λόγω των έκτακτων συνθηκών και απαγορεύσεων, εξαιτίας του COVID-19.

Η Διοίκηση και οι προπονητές της ακαδημίας μας,

· Τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο που ορίζει η Γ.Γ.Α., όσον αφορά τον τρόπο επιστροφής και άθλησης των αθλητών

· Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και χωρίς βιαστικές ενέργειες

· Σεβόμενοι την επιθυμία και λαχτάρα των νεαρών αθλητών για επιστροφή στη δράση

· Σεβόμενοι τα οικονομικά δεδομένα που προέκυψαν μετά από την πανδημία

Φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα και με ασφάλεια, επιστρέφοντας το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών.

Καμία οικονομική επιβάρυνση δεν θα βαρύνει τους γονείς γι’ αυτή την περίοδο λειτουργίας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα νέα γραφεία της Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Ξάνθη μετέφερε τα γραφεία της από το σαλέ σε νέους διαμορφωμένους χώρους, δίπλα ακριβώς από το γήπεδο της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Ξάνθη αναφέρει:

«Ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι μόνο το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και χρειάζονται τα απαραίτητα εργαλεία για να αποδώσουν καλύτερα.

Τα νέα γραφεία της Xanthi FC συνδυάζουν λειτουργικότητα και άνεση και στεγάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, πίσω από το Xanthi FC Arena».

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Menoume Spiti

Monopolio Delivery

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ